Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milea.26 wrote:Ja pije inke bo nornalnej kawy w zyciu nie wypije:) nie lubie ani smaku ani zapachu takiej normalnej:)
Oby ta kawa to byl znak!!!:***
Ja jak paliłam to tylko fajka i czarna mocna sypana, boziu jak ja żyłam. Po rzuceniu palenia tylko rozpuszczalna z mlekiem. A teraz póki co inka i się zobaczy, choć nie ukrywam, że wolałabym aby ten stan bez kawy się utrzymał, bo dawno chciałam się z nią rozstać tylko nie mogłam bo ja niskociśnieniowiec i bez kawy jak trup chodziłam.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
milea.26 wrote:Robie caly kolor i scinam:) 2 odcienie brazu:) i mysle czy robic grzywke czy nie:) oto jest pytanie:)
Fajnie, zazdroszczę, ja mam suche loki i jedynie przed ślubem zrobiłam sobie pasemka i długo żałowałam, bo każda ingerencja jeszcze bardziej przesusza mi włosy, więc nie mogę nic z nimi robić, bo muszę dbać o nawilżenie, a farby strasznie przesuszają. Zawsze marzyłam o pięknych gładkich włosach
A miałaś już grzywkę wcześniej?Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1235b475965f.jpgApplejoy, Konieczynka, aktap, didi123, MammaN lubią tę wiadomość
-
ABI90 wrote:Mam to samo że marzę o gładkich i lśniących a mam puszące się siano-loki
To witaj w klubie, ja już dawno straciłam nadzieję, że coś im pomoże: zabiegi u fryzjera- piękne jeden dzień, różne olejki: argan/kokos na krótką metę. Była kiedyś w sprzedaży fajna odżywka z Marca Antonio czy coś takiego, cuda działała, ale ją wycofali. Teraz ratuje się dovem w tubie do kręconych włosów, bo nic innego nie daje rady. Mogę wcierać w nie olej cały dzień i tak wszystko wypiją i są sucheMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
Daffi wrote:Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1235b475965f.jpg
No coś tam widać, trzymam kciuki
Daffi lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Fajnie, zazdroszczę, ja mam suche loki i jedynie przed ślubem zrobiłam sobie pasemka i długo żałowałam, bo każda ingerencja jeszcze bardziej przesusza mi włosy, więc nie mogę nic z nimi robić, bo muszę dbać o nawilżenie, a farby strasznie przesuszają. Zawsze marzyłam o pięknych gładkich włosach
A miałaś już grzywkę wcześniej? -
nick nieaktualnyDaffi wrote:Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1235b475965f.jpgKiedy masz termin @??
Trzymam mocno kciuki!!!
Boze to jest takie piekne ze po kolei nowe ciążę sa:)
I byc moze zaraz Daffi będzie:*
Oby!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 10:37
aktap, Daffi lubią tę wiadomość