Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję rowniez ze sierpień to będzie szczesliwy i owocny miesiac dla nas. Zycze kazdej aby ujrzala wypragnione || kreseczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 11:40
Martek&M, didi123 lubią tę wiadomość
-
Szatynka31 wrote:ale lecicie z tematem nie nadążam czytać
Temperatury mnie wykańczają w cieniu pokazuje mi 34 stopnie. Obłęd jakiś już mam na tarasie basen i co jakiś czas robię hop do wody z synkiem się ochłodzić.
koleżanka ostatnio zapytała mnie czy jeśli karmi piersią i nie ma miesiączki od czasów ciąży to czy jest szansa zajść w ciążę. Dobre pytanie i z ciekawości zadałam je tu ekspertą ale nie dostałam odpowiedzi. Mi się wydaje że nie ale lekarzem nie jestem.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Daffi - powtórz test za jakiś czas
ale super by było
powodzenia
Konieczynka - ja zrobiłam test owu w pon i był pozytywny tzn takie same kreseczki, poprzednie testy były negatywne, następnego dnia po pozytywnym, już wychodzą negatywneDaffi lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Daffi wrote:Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1235b475965f.jpgDaffi lubi tę wiadomość
-
Szatynka31 wrote:ale lecicie z tematem nie nadążam czytać
Temperatury mnie wykańczają w cieniu pokazuje mi 34 stopnie. Obłęd jakiś już mam na tarasie basen i co jakiś czas robię hop do wody z synkiem się ochłodzić.
koleżanka ostatnio zapytała mnie czy jeśli karmi piersią i nie ma miesiączki od czasów ciąży to czy jest szansa zajść w ciążę. Dobre pytanie i z ciekawości zadałam je tu ekspertą ale nie dostałam odpowiedzi. Mi się wydaje że nie ale lekarzem nie jestem.
Dziewczyny . To podstawy anatomii!!!!!
Najpierw jest ovulacja, a potem okres. Można zajść w ciążę nie dostając okresu po porodzie.zuzi_c, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
didi123 wrote:Śpiąca jestem, walnęłabym sobie jakiegoś redbulla na pobudzenie
Nawet nikt mi dzisiaj porządnie ciśnienia nie potrafi podnieść ;P
nie masz teściowej ? Ani dorastających glupokwatych podrostków? Mogę jeszcze dorzucić szefa
didi123 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Może plamienie które zwiastuje ze dzidzia się rozwija w brzuszku (plamienie implantacyjne)?
Ech na test jeszcze za wczesnie, znow sie za bardzo nastawilam. -
Meluśka wrote:MamaJa tak patrzę, ty w 34dc miałaś betę ponad 7 tys, a ja jak byłam w ciąży, to w 36dc miałam 615 haha, duża różnica
jakie masz cykle? Wiesz w którym dc miałaś owu?
PS. Wiek ciąży prawidłowy. 5 tydz. Pecherzyk 9 mm. Nie jest to starsza ciąża. Owulacje najprawdopodobniej miałam w 16 dniu cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 14:55
-
Sleepyhead wrote:Wlasnie nie wiem czy na to nie zawczesnie. W zeszlym miesiacu mialam podobnie i faktycznie myslalam, ze implatacyjne, ale po paru dniach przerodzilo sie w wkrwawa rzeke.
Ech na test jeszcze za wczesnie, znow sie za bardzo nastawilam.