Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz u nas plodnosc potwierdzona. Zdrowa jestem. Tylko tych cukrowych badan nie robilam. Ale na wszystkie inne mialam badania podczas oddawania jajeczek. Tylko musze odebrac cala karte to bede miec mniej do robienia w ewentualnej ciazy.
Ja jestem strasznie niecierpliwa -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Wiesz u nas plodnosc potwierdzona. Zdrowa jestem. Tylko tych cukrowych badan nie robilam. Ale na wszystkie inne mialam badania podczas oddawania jajeczek. Tylko musze odebrac cala karte to bede miec mniej do robienia w ewentualnej ciazy.
Ja jestem strasznie niecierpliwa
chcesz??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia ale cudo tworzysz
kurczę sama bym coś ładnego zrobiła ale jak tylko zaczynam to tracę zapał :p
Patka ja czytałam że u zdrowych osób przeciwciał właśnie powinno w ogóle nie byćja w lutym miałam oba tak w połowie normy a już w lipcu oba przekroczone kilkakrotnie, endo powiedziała że już po lutowych wynikach było widać że coś się zaczyna dziać
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Phia ale cudo tworzysz
kurczę sama bym coś ładnego zrobiła ale jak tylko zaczynam to tracę zapał :p
Patka ja czytałam że u zdrowych osób przeciwciał właśnie powinno w ogóle nie byćja w lutym miałam oba tak w połowie normy a już w lipcu oba przekroczone kilkakrotnie, endo powiedziała że już po lutowych wynikach było widać że coś się zaczyna dziać
narzazie powstał torcikbo buszuje w miedzy czasie na youtube ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny