Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
aktap wrote:Ja mam oba około 1. I chyba się jednak wybiorę do jakiegoś endokrynologa.
ale jeśli masz możliwość to dla świętego spokoju oczywiście idź na konsultacje
wiadomo z tarczycą trzeba uważać i kontrolować, zazdroszczę tym dziewczynom co mają zawsze tarczycowe wyniki w normie
ja odkąd pamiętam zawsze miałam tsh w okolicy 3- niby w normie ale jakoś wysoko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:A to bardzo małe wartości więc nie wiem czy trzeba się stresować
wiadomo z tarczycą trzeba uważać i kontrolować, zazdroszczę tym dziewczynom co mają zawsze tarczycowe wyniki w normie
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:A to bardzo małe wartości więc nie wiem czy trzeba się stresować
Prosze ....aktap, milea.26, MissKathy92, didi123, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja dzisiaj byłam u gina sprawdzić endometrium po miesiączce i zobaczyć czy torbiel się wchłonęła.
Po torbieli śladu nie ma, ale endometrium lekko nierówne miejscami. Babka sama nie wie czy to przez tyłozgięcie czy może jakiś mały polip.
Mam już dość tego biegania po lekarzach.
W tym miesiącu już nie idę na monitoring. Zobaczymy co to będziewe wrześniu pójdę raczej do innego gina, bo moja obecna lekarka jakaś nieogarnięta mi się wydaje
A w 7 dc pęcherzyk 15 mmznowu lewy jajnik!
milea.26, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Wow jakie śliczne
też chce zrobić taki exploding box dla przyjaciółki na ślub
ale jeszcze mam trochę czasu
Phia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Cześć dziewczyny
ja dzisiaj byłam u gina sprawdzić endometrium po miesiączce i zobaczyć czy torbiel się wchłonęła.
Po torbieli śladu nie ma, ale endometrium lekko nierówne miejscami. Babka sama nie wie czy to przez tyłozgięcie czy może jakiś mały polip.
Mam już dość tego biegania po lekarzach.
W tym miesiącu już nie idę na monitoring. Zobaczymy co to będziewe wrześniu pójdę raczej do innego gina, bo moja obecna lekarka jakaś nieogarnięta mi się wydaje
A w 7 dc pęcherzyk 15 mmznowu lewy jajnik!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tu żyć w takim razie skoro anty tpo 70 a anty tg 354?!?
Mi lekarz mówił ze to anty tpo to taki marker nowotworowy dlatego moje wyniki tak źle wyglądają ale póki co raka mi nie znaleźli a takie wysokie wyniki tłumaczyl tym Że na tarczycy mogłam mieć takie punkty cieple które wytwarzają więcej hormonów i dlatego mam je we krwi. Dziwne to ale tłumaczył to tak że miało sens. Jutro będę bawić się w dr housa bo nam trop od czego mogło mi się to gowno wziąćale to już Wam powiem jutro jak coś sprawdzę
póki co kupiłam sól niejodowaną
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:W zeszlym cyklu w 10 dc pęcherzyk był 18 mm
szybko mam owulacje. Typowany dzień owulacji to 12 dc
a ovu mam 17- 18dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny