Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Ciężarne jaki macie śluz? Ja mam od kilku dni wodnisty i jestem ciekawa jak jest u was? Czy spodziewac sie ciemniejszego testu czy moze nie :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Zaraz po owu był kremowy, potem wodnisty a teraz już drugi dzień kremowy. I od początku jest sporo
-
Dzień dobry dziewczynki :*
Miłego poranka
Cześć Kaga, moje kondolencje
Aduszka daj znać po ginekologu.Co na badania powiedział :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 06:33
milea.26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Jak u Was pogoda? Bo u mnie jest slonecznie ale wiaterek zimny wieje i wcale nie jest tak cieplo.
Nie mam dzis weny do niczego.
Pamiętajcie ze ta niedziela co bedzie jest bez handlu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 08:02
-
Dzięki Apple za pamięć :*
Jestem i żyje tylko co to za życie. Nie chcę Wam tu marudzić i smecic, bo wiadomo, że każda z Was też chciałaby się tak czuć.
Cały czas podczytuję i kibicuję każdej z Was!
Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas! Wierzę w to, że szybko wyniki się poprawią i droga do macierzyństwa będzie dla Ciebie niezbyt długa!!! :*
Kaga przykro mi bardzo ;( trzymaj się dzielnie :*
Abi test pięknie ciemnieje! Gratulacje jeszcze raz!!!
Paula przyrost bety śliczny! :* Widzę, że kompletnie nie potrafisz się zdecydować na suwaczek, co chwilkę inny
Daffi ja tam nie mam wątpliwości, że to ciąża! Trzymam kciuki za kolejny ciemniejszy test!
U mnie w terminie spodziewanej @ i z miesiąc po miałam właśnie potop. Głównie wodnisty , przezroczysty śluz. Zalewało mnie i oczywiście ciągle sprawdzałam czy to nie krew.
Witam także nowe Dziewczęta i życzę prędkich pozytywów.
Moja córka (tak córka, bo nie ma właściwie żadnych wątpliwości , że to dziewczynka) jest strasznie uparta i nie dała sobie zbadać tego co na genetycznym zbadać należy. Prawie godzinę lekarz próbował ją zmotywować do obrotu, ale ona tylko rączkami i nogami machała i miała nas w nosie. Także jutro mam się najeść słodyczy i przyjść jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Będą też już wyniki pappa, więc od razu będą omówione.
Miłego dnia Płodne Ślicznotki!!!Mama360, didi123, Izaw, MammaN, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Dzięki Apple za pamięć :*
Jestem i żyje tylko co to za życie. Nie chcę Wam tu marudzić i smecic, bo wiadomo, że każda z Was też chciałaby się tak czuć.
Cały czas podczytuję i kibicuję każdej z Was!
Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas! Wierzę w to, że szybko wyniki się poprawią i droga do macierzyństwa będzie dla Ciebie niezbyt długa!!! :*
Kaga przykro mi bardzo ;( trzymaj się dzielnie :*
Abi test pięknie ciemnieje! Gratulacje jeszcze raz!!!
Paula przyrost bety śliczny! :* Widzę, że kompletnie nie potrafisz się zdecydować na suwaczek, co chwilkę inny
Daffi ja tam nie mam wątpliwości, że to ciąża! Trzymam kciuki za kolejny ciemniejszy test!
U mnie w terminie spodziewanej @ i z miesiąc po miałam właśnie potop. Głównie wodnisty , przezroczysty śluz. Zalewało mnie i oczywiście ciągle sprawdzałam czy to nie krew.
Witam także nowe Dziewczęta i życzę prędkich pozytywów.
Moja córka (tak córka, bo nie ma właściwie żadnych wątpliwości , że to dziewczynka) jest strasznie uparta i nie dała sobie zbadać tego co na genetycznym zbadać należy. Prawie godzinę lekarz próbował ją zmotywować do obrotu, ale ona tylko rączkami i nogami machała i miała nas w nosie. Także jutro mam się najeść słodyczy i przyjść jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Będą też już wyniki pappa, więc od razu będą omówione.
Miłego dnia Płodne Ślicznotki!!!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Córeczka super mała Kropeczka :* myślisz już nad imieniem? :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 08:48
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Oczywiście jak się okazało, że córka to i mąż i syn do mnie pretensje mieli!!! Bo oni chcieli małego Messiego wychowywać! No kur** myślałam, że zabije! Jakby to ode mnie zależało czy jest chłopczyk czy dziewczynka. Moja komórka na pewno była X przecież!
Jedyna to się córcia cieszy i ciągle nowi, że się siostrzyczki doczekać nie może!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Oczywiście jak się okazało, że córka to i mąż i syn do mnie pretensje mieli!!! Bo oni chcieli małego Messiego wychowywać! No kur** myślałam, że zabije! Jakby to ode mnie zależało czy jest chłopczyk czy dziewczynka. Moja komórka na pewno była X przecież!
Jedyna to się córcia cieszy i ciągle nowi, że się siostrzyczki doczekać nie może!
Wiesz jak to z facetami...Ale pozostaje się cieszyć no bo to mała Tosia pod serduszkiem rośnie
piękne imię. A facetom pewnie minie i tez się będą cieszyli :*
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Co tam jak tam?
Kropeczko miło że jesteś. Mam nadzieje ze jeszcze troche i poczujesz się lepiej. Oby do 14 tygodnia i mdłości powinny ustąpić. Oby nastrój też sie poprawił. Fajnie że już wiesz że to córeczka. I skąd ta pewność? Robiłaś amniopunkcje? Chyba na to badanie za wcześnie. I chyba lekarza zmieniłaś. Super że tyle czasu mógł Ci poświęcić. Godzinne USG - jestem pod wrażeniem. Ja pamiętam że mi 3 minuty i tyle, a w szpitalu jak miałam to może 30sek. Jak zapytałam jak przepływy i kość nosowa to usłyszałam że oni tego nie badają. Na opisie miałam tylko "płód żywy". Więcej tam nie poszlam.
PS. a mężowi było powiedzieć żeby chłopaków wpuszczał a nie same baby. A teraz możesz dać na imię i Tosia, nie musi być Antonina. Tylko jak będzie dorosła to w dokumentach nadal będzie Tosia. Moi znajomi maja syna Kube a nie Jakuba
Ja wczoraj liczyłam na sex, mój mąż liczył na sex, zasneliśmy w opakowaniu. Nadal licząc na sex ;P
A w RMF o 6 rano usłyszałam: Polacy póki jesteście w łóżkach to działajcie bo przyrost naturalny spada.
Daffi - kiedy wracasz do PL? I pokażesz nam piękne tłuste kreski?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:04