X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ciężarne jaki macie śluz? Ja mam od kilku dni wodnisty i jestem ciekawa jak jest u was? Czy spodziewac sie ciemniejszego testu czy moze nie :p
    Ja w cb miałam dużo śluzu już po owulacji a teraz do @ było jak dla mnie sucho. Jak wlozylam palec to przy szyjce tylko wilgotno. Od terminu @ leci że mnie ze musze wkladke nosić. Raz zalałam krótkie spodenki. Boże wyglądałam jakbym się Posikala.ale to po terminie @.

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w cb mialam mleczny. Dopiero w dzien przed oczyszczeniem mialam sucho.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac. Oczy same sie zamykaja :( dawno taka zameczona nie bylam. Normalnie organizm mi soe buntuje

• Daffi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Zaraz po owu był kremowy, potem wodnisty a teraz już drugi dzień kremowy. I od początku jest sporo
    No wlasnie mialam jakis czas kremowy, potem 1 dzien taki jak sciete bialko jajka a czesto miewalam taki dluzej i teraz wodnisty... Ciagle mam majtki mokre a nie lubie wkladek a strach sie gdzies ruszyc bez.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 13:02

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :*
    Miłego poranka
    Cześć Kaga, moje kondolencje
    Aduszka daj znać po ginekologu.Co na badania powiedział :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 06:33

milea.26 lubi tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta.
    Udanej pracy .... A tym które nie muszą lub nie chcą to wypoczynku.

milea.26 lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Jak u Was pogoda? Bo u mnie jest slonecznie ale wiaterek zimny wieje i wcale nie jest tak cieplo.
    Nie mam dzis weny do niczego.
    Pamiętajcie ze ta niedziela co bedzie jest bez handlu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 08:02

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Apple za pamięć :*
    Jestem i żyje tylko co to za życie. Nie chcę Wam tu marudzić i smecic, bo wiadomo, że każda z Was też chciałaby się tak czuć.
    Cały czas podczytuję i kibicuję każdej z Was!

Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas! Wierzę w to, że szybko wyniki się poprawią i droga do macierzyństwa będzie dla Ciebie niezbyt długa!!! :*

Kaga przykro mi bardzo ;( trzymaj się dzielnie :*

Abi test pięknie ciemnieje! Gratulacje jeszcze raz!!!

Paula przyrost bety śliczny! :* Widzę, że kompletnie nie potrafisz się zdecydować na suwaczek, co chwilkę inny :D

Daffi ja tam nie mam wątpliwości, że to ciąża! Trzymam kciuki za kolejny ciemniejszy test!

U mnie w terminie spodziewanej @ i z miesiąc po miałam właśnie potop. Głównie wodnisty , przezroczysty śluz. Zalewało mnie i oczywiście ciągle sprawdzałam czy to nie krew.

Witam także nowe Dziewczęta i życzę prędkich pozytywów.

Moja córka (tak córka, bo nie ma właściwie żadnych wątpliwości , że to dziewczynka) jest strasznie uparta i nie dała sobie zbadać tego co na genetycznym zbadać należy. Prawie godzinę lekarz próbował ją zmotywować do obrotu, ale ona tylko rączkami i nogami machała i miała nas w nosie. Także jutro mam się najeść słodyczy i przyjść jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Będą też już wyniki pappa, więc od razu będą omówione.

Miłego dnia Płodne Ślicznotki!!!

Mama360, didi123, Izaw, MammaN, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Nie pamiętam kiedy ostatnio spalam do 8. Przez to temp godz pozniej zmierzona :p

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Dzięki Apple za pamięć :*
    Jestem i żyje tylko co to za życie. Nie chcę Wam tu marudzić i smecic, bo wiadomo, że każda z Was też chciałaby się tak czuć.
    Cały czas podczytuję i kibicuję każdej z Was!

Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas! Wierzę w to, że szybko wyniki się poprawią i droga do macierzyństwa będzie dla Ciebie niezbyt długa!!! :*

Kaga przykro mi bardzo ;( trzymaj się dzielnie :*

Abi test pięknie ciemnieje! Gratulacje jeszcze raz!!!

Paula przyrost bety śliczny! :* Widzę, że kompletnie nie potrafisz się zdecydować na suwaczek, co chwilkę inny :D

Daffi ja tam nie mam wątpliwości, że to ciąża! Trzymam kciuki za kolejny ciemniejszy test!

U mnie w terminie spodziewanej @ i z miesiąc po miałam właśnie potop. Głównie wodnisty , przezroczysty śluz. Zalewało mnie i oczywiście ciągle sprawdzałam czy to nie krew.

Witam także nowe Dziewczęta i życzę prędkich pozytywów.

Moja córka (tak córka, bo nie ma właściwie żadnych wątpliwości , że to dziewczynka) jest strasznie uparta i nie dała sobie zbadać tego co na genetycznym zbadać należy. Prawie godzinę lekarz próbował ją zmotywować do obrotu, ale ona tylko rączkami i nogami machała i miała nas w nosie. Także jutro mam się najeść słodyczy i przyjść jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Będą też już wyniki pappa, więc od razu będą omówione.

Miłego dnia Płodne Ślicznotki!!!
    Ja o sb zawsze pamietam heh uwazah bo bd ci wiecej zatruwac czas spokoju xD

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córeczka super mała Kropeczka :* myślisz już nad imieniem? :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam juz imię dla córki :) jak bedzie syn to nie mam zadnego pomyslu. Bedzie trudny wybor.

b2ujp2.png

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Córeczka super mała Kropeczka :* myślisz już nad imieniem? :*
    Od początku ciąży mówiliśmy, że będzie Tymek albo Tośka. Tylko jak mój mąż się dowiedział, że Tosia to Antonina to jemu się nie podoba. Fajne Tośka , Tosia, Antosia ale Antonina to mówi, że będą na nią Antek albo Anton wołać! Więc w domu jest zgryz...i to ostry! :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 08:48

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście jak się okazało, że córka to i mąż i syn do mnie pretensje mieli!!! Bo oni chcieli małego Messiego wychowywać! No kur** myślałam, że zabije! Jakby to ode mnie zależało czy jest chłopczyk czy dziewczynka. Moja komórka na pewno była X przecież!
    Jedyna to się córcia cieszy i ciągle nowi, że się siostrzyczki doczekać nie może!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Oczywiście jak się okazało, że córka to i mąż i syn do mnie pretensje mieli!!! Bo oni chcieli małego Messiego wychowywać! No kur** myślałam, że zabije! Jakby to ode mnie zależało czy jest chłopczyk czy dziewczynka. Moja komórka na pewno była X przecież!
    Jedyna to się córcia cieszy i ciągle nowi, że się siostrzyczki doczekać nie może!

Wiesz jak to z facetami... :) Ale pozostaje się cieszyć no bo to mała Tosia pod serduszkiem rośnie <3 piękne imię. A facetom pewnie minie i tez się będą cieszyli :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ja mam juz imię dla córki :) jak bedzie syn to nie mam zadnego pomyslu. Bedzie trudny wybor.

A jak chcesz dać na imię?

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce chlopakow ;-) a mojemu to brz roznicy ;-)
    Tosia jest ladne :D

Konieczynka lubi tę wiadomość

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Co tam jak tam?

Kropeczko miło że jesteś. Mam nadzieje ze jeszcze troche i poczujesz się lepiej. Oby do 14 tygodnia i mdłości powinny ustąpić. Oby nastrój też sie poprawił. Fajnie że już wiesz że to córeczka. I skąd ta pewność? Robiłaś amniopunkcje? Chyba na to badanie za wcześnie. I chyba lekarza zmieniłaś. Super że tyle czasu mógł Ci poświęcić. Godzinne USG - jestem pod wrażeniem. Ja pamiętam że mi 3 minuty i tyle, a w szpitalu jak miałam to może 30sek. Jak zapytałam jak przepływy i kość nosowa to usłyszałam że oni tego nie badają. Na opisie miałam tylko "płód żywy". Więcej tam nie poszlam.
    PS. a mężowi było powiedzieć żeby chłopaków wpuszczał a nie same baby. A teraz możesz dać na imię i Tosia, nie musi być Antonina. Tylko jak będzie dorosła to w dokumentach nadal będzie Tosia. Moi znajomi maja syna Kube a nie Jakuba :D

Ja wczoraj liczyłam na sex, mój mąż liczył na sex, zasneliśmy w opakowaniu. Nadal licząc na sex ;P
    A w RMF o 6 rano usłyszałam: Polacy póki jesteście w łóżkach to działajcie bo przyrost naturalny spada.

Daffi - kiedy wracasz do PL? I pokażesz nam piękne tłuste kreski?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:04

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ja chce chlopakow ;-) a mojemu to brz roznicy ;-)
    Tosia jest ladne :D

Ja tez chce tylko chłopaków (docelowo 3) :D

1bab7e35e8.png[/url]
‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ