X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ciężarne jaki macie śluz? Ja mam od kilku dni wodnisty i jestem ciekawa jak jest u was? Czy spodziewac sie ciemniejszego testu czy moze nie :p
    Ja w cb miałam dużo śluzu już po owulacji a teraz do @ było jak dla mnie sucho. Jak wlozylam palec to przy szyjce tylko wilgotno. Od terminu @ leci że mnie ze musze wkladke nosić. Raz zalałam krótkie spodenki. Boże wyglądałam jakbym się Posikala.ale to po terminie @.

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w cb mialam mleczny. Dopiero w dzien przed oczyszczeniem mialam sucho.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac. Oczy same sie zamykaja :( dawno taka zameczona nie bylam. Normalnie organizm mi soe buntuje

• Daffi Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Zaraz po owu był kremowy, potem wodnisty a teraz już drugi dzień kremowy. I od początku jest sporo
    No wlasnie mialam jakis czas kremowy, potem 1 dzien taki jak sciete bialko jajka a czesto miewalam taki dluzej i teraz wodnisty... Ciagle mam majtki mokre a nie lubie wkladek a strach sie gdzies ruszyc bez.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Kaga Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 13:02

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :*
    Miłego poranka
    Cześć Kaga, moje kondolencje
    Aduszka daj znać po ginekologu.Co na badania powiedział :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 06:33

milea.26 lubi tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta.
    Udanej pracy .... A tym które nie muszą lub nie chcą to wypoczynku.

milea.26 lubi tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Jak u Was pogoda? Bo u mnie jest slonecznie ale wiaterek zimny wieje i wcale nie jest tak cieplo.
    Nie mam dzis weny do niczego.
    Pamiętajcie ze ta niedziela co bedzie jest bez handlu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 08:02

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Apple za pamięć :*
    Jestem i żyje tylko co to za życie. Nie chcę Wam tu marudzić i smecic, bo wiadomo, że każda z Was też chciałaby się tak czuć.
    Cały czas podczytuję i kibicuję każdej z Was!

Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas! Wierzę w to, że szybko wyniki się poprawią i droga do macierzyństwa będzie dla Ciebie niezbyt długa!!! :*

Kaga przykro mi bardzo ;( trzymaj się dzielnie :*

Abi test pięknie ciemnieje! Gratulacje jeszcze raz!!!

Paula przyrost bety śliczny! :* Widzę, że kompletnie nie potrafisz się zdecydować na suwaczek, co chwilkę inny :D

Daffi ja tam nie mam wątpliwości, że to ciąża! Trzymam kciuki za kolejny ciemniejszy test!

U mnie w terminie spodziewanej @ i z miesiąc po miałam właśnie potop. Głównie wodnisty , przezroczysty śluz. Zalewało mnie i oczywiście ciągle sprawdzałam czy to nie krew.

Witam także nowe Dziewczęta i życzę prędkich pozytywów.

Moja córka (tak córka, bo nie ma właściwie żadnych wątpliwości , że to dziewczynka) jest strasznie uparta i nie dała sobie zbadać tego co na genetycznym zbadać należy. Prawie godzinę lekarz próbował ją zmotywować do obrotu, ale ona tylko rączkami i nogami machała i miała nas w nosie. Także jutro mam się najeść słodyczy i przyjść jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Będą też już wyniki pappa, więc od razu będą omówione.

Miłego dnia Płodne Ślicznotki!!!

Mama360, didi123, Izaw, MammaN, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Nie pamiętam kiedy ostatnio spalam do 8. Przez to temp godz pozniej zmierzona :p

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Dzięki Apple za pamięć :*
    Jestem i żyje tylko co to za życie. Nie chcę Wam tu marudzić i smecic, bo wiadomo, że każda z Was też chciałaby się tak czuć.
    Cały czas podczytuję i kibicuję każdej z Was!

Ewcia jestem z Tobą myślami cały czas! Wierzę w to, że szybko wyniki się poprawią i droga do macierzyństwa będzie dla Ciebie niezbyt długa!!! :*

Kaga przykro mi bardzo ;( trzymaj się dzielnie :*

Abi test pięknie ciemnieje! Gratulacje jeszcze raz!!!

Paula przyrost bety śliczny! :* Widzę, że kompletnie nie potrafisz się zdecydować na suwaczek, co chwilkę inny :D

Daffi ja tam nie mam wątpliwości, że to ciąża! Trzymam kciuki za kolejny ciemniejszy test!

U mnie w terminie spodziewanej @ i z miesiąc po miałam właśnie potop. Głównie wodnisty , przezroczysty śluz. Zalewało mnie i oczywiście ciągle sprawdzałam czy to nie krew.

Witam także nowe Dziewczęta i życzę prędkich pozytywów.

Moja córka (tak córka, bo nie ma właściwie żadnych wątpliwości , że to dziewczynka) jest strasznie uparta i nie dała sobie zbadać tego co na genetycznym zbadać należy. Prawie godzinę lekarz próbował ją zmotywować do obrotu, ale ona tylko rączkami i nogami machała i miała nas w nosie. Także jutro mam się najeść słodyczy i przyjść jeszcze raz żeby sprawdzić co i jak. Będą też już wyniki pappa, więc od razu będą omówione.

Miłego dnia Płodne Ślicznotki!!!
    Ja o sb zawsze pamietam heh uwazah bo bd ci wiecej zatruwac czas spokoju xD

Kropeczka85 lubi tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córeczka super mała Kropeczka :* myślisz już nad imieniem? :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam juz imię dla córki :) jak bedzie syn to nie mam zadnego pomyslu. Bedzie trudny wybor.

b2ujp2.png

• Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Córeczka super mała Kropeczka :* myślisz już nad imieniem? :*
    Od początku ciąży mówiliśmy, że będzie Tymek albo Tośka. Tylko jak mój mąż się dowiedział, że Tosia to Antonina to jemu się nie podoba. Fajne Tośka , Tosia, Antosia ale Antonina to mówi, że będą na nią Antek albo Anton wołać! Więc w domu jest zgryz...i to ostry! :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 08:48

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Kropeczka85 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście jak się okazało, że córka to i mąż i syn do mnie pretensje mieli!!! Bo oni chcieli małego Messiego wychowywać! No kur** myślałam, że zabije! Jakby to ode mnie zależało czy jest chłopczyk czy dziewczynka. Moja komórka na pewno była X przecież!
    Jedyna to się córcia cieszy i ciągle nowi, że się siostrzyczki doczekać nie może!

atdc2n0aos8g2xt8.png
    Księżniczka 2014
    Królewicz 2009
    21.03.2006 [*] 13tc
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropeczka85 wrote:
    Oczywiście jak się okazało, że córka to i mąż i syn do mnie pretensje mieli!!! Bo oni chcieli małego Messiego wychowywać! No kur** myślałam, że zabije! Jakby to ode mnie zależało czy jest chłopczyk czy dziewczynka. Moja komórka na pewno była X przecież!
    Jedyna to się córcia cieszy i ciągle nowi, że się siostrzyczki doczekać nie może!

Wiesz jak to z facetami... :) Ale pozostaje się cieszyć no bo to mała Tosia pod serduszkiem rośnie <3 piękne imię. A facetom pewnie minie i tez się będą cieszyli :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Ja mam juz imię dla córki :) jak bedzie syn to nie mam zadnego pomyslu. Bedzie trudny wybor.

A jak chcesz dać na imię?

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce chlopakow ;-) a mojemu to brz roznicy ;-)
    Tosia jest ladne :D

Konieczynka lubi tę wiadomość

• Konieczynka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Co tam jak tam?

Kropeczko miło że jesteś. Mam nadzieje ze jeszcze troche i poczujesz się lepiej. Oby do 14 tygodnia i mdłości powinny ustąpić. Oby nastrój też sie poprawił. Fajnie że już wiesz że to córeczka. I skąd ta pewność? Robiłaś amniopunkcje? Chyba na to badanie za wcześnie. I chyba lekarza zmieniłaś. Super że tyle czasu mógł Ci poświęcić. Godzinne USG - jestem pod wrażeniem. Ja pamiętam że mi 3 minuty i tyle, a w szpitalu jak miałam to może 30sek. Jak zapytałam jak przepływy i kość nosowa to usłyszałam że oni tego nie badają. Na opisie miałam tylko "płód żywy". Więcej tam nie poszlam.
    PS. a mężowi było powiedzieć żeby chłopaków wpuszczał a nie same baby. A teraz możesz dać na imię i Tosia, nie musi być Antonina. Tylko jak będzie dorosła to w dokumentach nadal będzie Tosia. Moi znajomi maja syna Kube a nie Jakuba :D

Ja wczoraj liczyłam na sex, mój mąż liczył na sex, zasneliśmy w opakowaniu. Nadal licząc na sex ;P
    A w RMF o 6 rano usłyszałam: Polacy póki jesteście w łóżkach to działajcie bo przyrost naturalny spada.

Daffi - kiedy wracasz do PL? I pokażesz nam piękne tłuste kreski?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:04

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Ja chce chlopakow ;-) a mojemu to brz roznicy ;-)
    Tosia jest ladne :D

Ja tez chce tylko chłopaków (docelowo 3) :D

1bab7e35e8.png[/url]
‹‹ 547 548 549 550 551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ