Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a127891eadad.jpg
Na razie widać tylko pęcherzyk bo to dopiero początek 5 tygodnia
Mówił doktor że za 10 dni mam powtórzyć progesteron, bo mówiłam mu ze mam obawy co do tego. Mówił że obecny jest dobry i nie kazał brać dupka. Mówił że nie jest fanem przepisywania dupka od razu. I za 13 dni wizyta żeby zobaczyć czy jest bobo czy tylko jajko. Mam odstawić acard i brać tylko femibion.
Aaaa, i kazał mi wypoczywać i nie głaskać brzucha jak mu powiedziałam że mnie boli dołem. I jakby mi się pogorszyło w pracy to mam wrócić po L4.
Wypoczywaj gwiazdeczkoPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Abi beta super!! Uf.... Jak cudnie. Aż mi łezka się zakręciła. Piękny przyrost.!!
Isaura ale ze podwójnego z brzuszka hihi. Już nawet się godze z bliźniakami ale byleby wszystko było ok. -
Mama360 wrote:Abi beta super!! Uf.... Jak cudnie. Aż mi łezka się zakręciła. Piękny przyrost.!!
Isaura ale ze podwójnego z brzuszka hihi. Już nawet się godze z bliźniakami ale byleby wszystko było ok.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
ABI90 wrote:Ja głupia nie potrzebnie tak wcześnie badałam, b coś mi kazało zrobić ten test a jeszcze było przed terminem @ wczoraj powinnam dostać no i z wczoraj beta 35,8. Kurde to co ze już mogę troszkę odetchnąć ??
Abi nie rozumiem problemu.. czemu głupia jak taka ładna beta? Sprawdź przyrostIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
ABI90 wrote:Dziękuję
To teraz i ja mogę Wam wysyłać ciążowe wiruski
Mam nadzieję że Wasze marzenia spełnią się tak niespodziewanie jak było u mnie
Poprosze - zarażaj Nasaktap lubi tę wiadomość
-
Ja się wycwanilam. I chodzę do gin prywatnie, ale badania które mi zleca idę do enelmedu robię w pakiecie (najpierw do internisty i on wystawia skierowanie) właśnie zaoszczedzilam 130 zł. Beta, progesteron, i estradiol. Ale robię dopiero 14go
Człowiek by popłynąl inaczej.Isaura81 lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Ja się wycwanilam. I chodzę do gin prywatnie, ale badania które mi zleca idę do enelmedu robię w pakiecie (najpierw do internisty i on wystawia skierowanie) właśnie zaoszczedzilam 130 zł. Beta, progesteron, i estradiol. Ale robię dopiero 14go
Człowiek by popłynąl inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 11:16
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3