Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Dwoch a trzecia moze byc corka hehe tylko zeby nie byla gorsza niz ja xD
Też właśnie pomyślałam że moja mogła by dać popalić. Wolałabym żeby bardziej do taty była podobnaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Koniczynka właściwie mamy pewność. 99% nie zamierzam raczej robić inwazyjnych badań. Chyba, że będzie bezwzględna konieczność. Mój lekarz(po zmianie) ma rewelacyjny sprzęt, wyrostek płciowy typowo dziewczęcy , a między nóżkami tylko lekko wystające wargi sromowe. No siusiaka z tego nie będzie
zresztą on mi nawet nic nie musiał mówić. Dokładnie pamiętam jak wyglądał syn i córka na tym etapie. Także wątpliwości właściwie nie ma
Konieczynka, MammaN lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Konieczynko kochana wracam w poniedzialek pod wieczór więc we wtorek powtorze test chcialabym z porannego moczu wiec musze w poniedzialek po powrocie zahaczyc o rossmana.
Ja mam nadzieje ze to beda tluste krechy. Teraz tak sie boje zeby to nie byla biel vizira.
Łudze sie ze skoro pokazala sie od razu to bedzie tym razem inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:18
Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Liliana. Moja mała slodka Lili:)
U mnie też będzie Lili. Albo Dominika.
(jak już w końcu będzie)
Tak chce córeczki...
Jeśli byłby drugi chłopczyk to nie mam pojecia. Dla pierworodnego od poczatku miałam wybrane. W międzyczasie pojawiło się kilka innych propozycji ale zawsze wracałam do tego pierwszego
Kropeczko - zazdraszczam. I córki i lekarza heheApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Isaura dziewczynki oddaje z chęcią :*
ale po dwóch chłopakach chętnie wezmę i pobieram w róże i fiolety. Chociaż pewnie moja chcialaby chodzic w czarnym i białym najwyżej
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a127891eadad.jpg
Na razie widać tylko pęcherzyk bo to dopiero początek 5 tygodnia
Mówił doktor że za 10 dni mam powtórzyć progesteron, bo mówiłam mu ze mam obawy co do tego. Mówił że obecny jest dobry i nie kazał brać dupka. Mówił że nie jest fanem przepisywania dupka od razu. I za 13 dni wizyta żeby zobaczyć czy jest bobo czy tylko jajko. Mam odstawić acard i brać tylko femibion.
Aaaa, i kazał mi wypoczywać i nie głaskać brzucha jak mu powiedziałam że mnie boli dołem. I jakby mi się pogorszyło w pracy to mam wrócić po L4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 09:39
Applejoy, Konieczynka, aktap, zuzi_c, Meluśka, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a127891eadad.jpg
Na razie widać tylko pęcherzyk bo to dopiero początek 5 tygodnia
Mówił doktor że za 10 dni mam powtórzyć progesteron, bo mówiłam mu ze mam obawy co do tego. Mówił że obecny jest dobry i nie kazał brać dupka. Mówił że nie jest fanem przepisywania dupka od razu. I za 13 dni wizyta żeby zobaczyć czy jest bobo czy tylko jajko. Mam odstawić acard i brać tylko femibion.
Aaaa, i kazał mi wypoczywać i nie głaskać brzucha jak mu powiedziałam że mnie boli dołem. I jakby mi się pogorszyło w pracy to mam wrócić po L4.
PaulisPaula 90 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Mama360 wrote:Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3