Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwa13 wrote:Dziękuję Kochana :*:* wg aplikacji jestem 5 dpo
miałam owulacje wcześniej po tej cb albo przez wyjazd
ale temp mam niższą niż w cb, od trzech dni równo 36.8 więc nie wiem czy to możliwe żeby tak było i się udało
Tak jak wszystkie Dziołchy tutaj!!!!! :*
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mama - tak, okres mam dostać 19-22.08 i nie wiem, czy nie poczekać do 21 przynajmniej, wcześniej może bym się na betę zdecydowała, ale nie chcę se robić nadziei, bo mi będzie tylko gorzej, a jak okres przyjdzie, to jakoś to zniosę ;p
Czy któraś wie, gdzie można zjeść coś dobrego w Białymstoku, albo blisko Białegostoku? Chcemy się wybrać we dwójkę gdzieś razem, mała z babcią posiedzi23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Dzień dobry dziewczynki :*
Miłego poranka
Cześć Kaga, moje kondolencje
Aduszka daj znać po ginekologu.Co na badania powiedział :*
No ja już po lekarzy dał mi Euthyrox n 25 na zbicie tsh bo mam trochę za wysokie i kazał działaćWięc potwierdził diagnozę tego pierwszego lekarza, że trzeba trochę zbić. Powiedział, że z taki też by była szansa jak bym była młodsza.
Ogólnie wizyta super. Chyba zostanie już moim lekarzem byłam u niego 2 raz a już był przygotowany do wizyty i wiedział z czym przychodzę.
Pobrał mi przy okazji cytologię, zrobił usg (endometrium 6mm i dużo pęcherzyków w jajnikach).
Dalej mam brać acard przez cały cykl i kwas foliowy. Poza tym dał nam 3 miesiące jeśli w tym czasie się nie uda poleca zbadać mężowych chłopaków
milea.26, Applejoy, Mama360 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:No ja już po lekarzy dał mi Euthyrox n 25 na zbicie tsh bo mam trochę za wysokie i kazał działać
Więc potwierdził diagnozę tego pierwszego lekarza, że trzeba trochę zbić. Powiedział, że z taki też by była szansa jak bym była młodsza.
Ogólnie wizyta super. Chyba zostanie już moim lekarzem byłam u niego 2 raz a już był przygotowany do wizyty i wiedział z czym przychodzę.
Pobrał mi przy okazji cytologię, zrobił usg (endometrium 6mm i dużo pęcherzyków w jajnikach).
Dalej mam brać acard przez cały cykl i kwas foliowy. Poza tym dał nam 3 miesiące jeśli w tym czasie się nie uda poleca zbadać mężowych chłopaków -
Paula 90 wrote:Applejoy - nic nie mówił ale ja już sobie wkręcam bo wiem że następny etap to wykluczenie właśnie tego.
Kropeczka - dokładnie tak jak mówisz. Taki już nasz los. Ja to jestem w ogóle czarnowidz i tak czasem sama siebie już wkurzam tym
Kochana lanie Cię czeka :* proszę nie uprawiać czarnowidztwa tylko cieszyć się :* taki masz nakaz:*[/url]
-
Kropeczka85 wrote:Abi super!!! Prawie jak u mnie. Miałam betę 11 a potem 33 po dwóch dniach. Tylko, że ja już byłam kilka dni po spodziewanej @. Także wynik piękny, odetchnie już z ulgą i ciesz się ciążą
Paulis no to j dna sprawa do uspokojenia. Pęcherzyk jest w macicy! Teraz tylko czekać aż się wszytko ładnie rozwinie. Moje drugie USG wyglądało właśnie tak jak u Ciebie. Bo na pierwszym nic nie było widać. A teraz już dzidzia skacze , macha wszystkim i pokazuje rożki
Daffi po co ten test w ogóle trzymać! Wywal do kosza i kup w aptece albo drogerii następny. Po co masz się denerwować i czekać do wtorku zastanawiając się co i jak? Dziś na pewno bedzie już ciemniejszy.
Dziewczyny dobra passa niechaj trwa! Czekam na kolejne dobre wieści!!!
Mama co z wątkiem Staraczki 2018 Ciężarówkami? Zakładasz? -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Malwa13 ja tez jestem dzisiaj 5dpo
kiedy zamierzasz testować? Jak długo się już staracie?
ogólnie to czwarty cykl ale taki z temperatura i wyznaczaniem owulacji i testami owu to drugi
pierwszy zakończył się ciaza biochemiczna
-
Applejoy wrote:Aduszka a ty miałaś tsh troszkę powyżej 2,5 prawda? Dobrze ze trafiłaś na fajnego lekarza
. Co do acardu to najlepiej zobaczyć post mamaginekolog fajnie o nim pisała
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczynki o co chodzi z tym acardem? Na co To?
Mi lekarz zalecił ten acard na odbudowanie ścian macicy po usunięciu wkładki wewnątrzmacicznej.
Ale z tego co czytam to dużo dziewczyn go stosuje.Malwa13, Applejoy lubią tę wiadomość
Malwuś zobacz moja historie, 2cb i Ciaza.zalapiesz szybciej niż Ci się wydaje! ❤️
Ja biorę acard, duphastan o encorton. Ale przyznam uznalam że nie czytam w necie. Biorę jak lekarz kazał. I tak sobie Za dużo wkrecilam ;p -
Mama360 wrote:Malwuś zobacz moja historie, 2cb i Ciaza.zalapiesz szybciej niż Ci się wydaje! ❤️
Ja biorę acard, duphastan o encorton. Ale przyznam uznalam że nie czytam w necie. Biorę jak lekarz kazał. I tak sobie Za dużo wkrecilam ;p
No właśnie! Bardzo mądrze mamcia :*Mama360 lubi tę wiadomość
[/url]