Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii to zmieniaj Lekarza!! Nawet się nie przejmuj. Ty płacisz. Ty jesteś klientem. :*
A psychika to podstawa.
Mój jest bardzo oschly ale jest mega Specjalista i czuję się dzięki temu skojonie mimo że mnie nie glaszcze po głowie. I Wystarczyla jedna Wizyta żeby zadziałac na problem. Ilosc Badan jakie mi zlecił super sprawa. Teraz mam już maila i mam pisac jak coś.
Zmieniaj!!!Rubii lubi tę wiadomość
-
Rubii wrote:Dziewczyny tyle piszecie ze ciezko Was nadrabiac. Przyszlam po wieksza dawke wiruskow bo u mnie niestety ale nowy cykl. Ale mam wrazenie ze moj lekarz mnie olewa. Chodze do niego prywatnie bierze kase a zawszw mam odczucie ze nie ma czasu dla mnie. Ten cykl bez stymulacji mam zrobic tylko badania hormonow i przyjsc przed nastepnym @. Wiec dla mnie tak jakby caly cykl stracony bo jak bede miala wyniki to nie bedzie mial ich kto zinterpretowac. To juz mam wrazenie ze lepiej lekarz na nfz mnie traktuje
Rubi jak się czujesz źle z tym lekarzem... to we Wrocławiu masz 100 innychja sama przerobiłam 5
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:
Ja się mojej trzymałam kurczowo bo miła, sympatyczna ale co z tego? U mnie w mieście w ogóle nie ma specjalistów....
-
Abi nawet nie wiesz jak bardzo Ciebie rozumiem. Sama dojeżdżam do Wrocławia na wizyty bo tez jest problem u mnie w mieście z lekarzami. Ja mam może łatwiej bo Wrocław to mój drugi dom gdzie zostawiłam przyjaciół i rodzine i tez jestem niezależna od pracy bo pracuje zdalnie. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Trzeba szukać i się nie poddawać
[/url]
-
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Abi nawet nie wiesz jak bardzo Ciebie rozumiem. Sama dojeżdżam do Wrocławia na wizyty bo tez jest problem u mnie w mieście z lekarzami. Ja mam może łatwiej bo Wrocław to mój drugi dom gdzie zostawiłam przyjaciół i rodzine i tez jestem niezależna od pracy bo pracuje zdalnie. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Trzeba szukać i się nie poddawać
Tak mysle ze moglybysmy dobrze zaczac wrzesien pozytywnymi testami:) wchodzisz w to? -
milea.26 wrote:Praktycznie w tym samym czasie wypada Nam testowanko:)
Tak mysle ze moglybysmy dobrze zaczac wrzesien pozytywnymi testami:) wchodzisz w to?milea.26 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Nosz kur** ;p moja koleżanka, ktora jest o de mnie 2 lata starsza, czyli ma 25 lata, ma 3 dzieci już i dzisiaj się z nią spotkałam przez przypadek i ona do mnie mówi, że chyba w ciąży kest i chyba się załamie.. jak to jest, że jak ktoś chce dziecka, to ma trudności z tym, a jak ktoś nie chce, to robi dzieci od tak????? Jeśli się okaże, że ona jest w ciąży, a ja nie, to jaka to sprawiedliwość???? Ja się pytam.. hahaha ;p23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak w tym cyklu mi się nie uda to w przyszłym w terminie owulacji mam wyjazd służbowy. Czy myślicie że z ♥️ dwa dni przed owu może coś być? Jesli sie nic nie przesunie i Gdyby się nie udało w tym cyklu mimo mojej hiper super płodności:D