Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Która ze staraczek testuje pod koniec, oby, szczęśliwego sierpnia???
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Jakieś objawy?
Phia - dla Ciebie mogę wyczarować nawet, jakby to miało pomóc<323.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Nie będę się lepiej doszukiwała objawów hehe ale tak to mnie czasami zakłuje w jajnikach i zaboli w dole brzucha, nic nadzwyczajnego
Phia - dla Ciebie mogę wyczarować nawet, jakby to miało pomóc<3 -
nick nieaktualnyJa testuję 23
ale mam takie dziwne mulenie i lekkie bóle w dole brzucha i kłucie raz jeden raz drugi jajnik... I straszeni nerwy się mnie trzymają dzisiaj. Normalnie jakbym miała jakiś pretekst to bym dziś taśme z produktami wyłączyła i wyszła z pracy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziewczyny A orientujecie się jak to jest z bieganiem i treningami przy staraniach? Bo po tej cb już się boję wszystkiego. Lepiej zrezygnować?
Mi gin przy staraniach nie zabraniał, ale teraz powiedział że rezygnujemy z jogi, roweru i seksu na miesiąc przynajmniej. Miałam cb w kwietniu -
Meluśka wrote:Mama - tak, okres mam dostać 19-22.08 i nie wiem, czy nie poczekać do 21 przynajmniej, wcześniej może bym się na betę zdecydowała, ale nie chcę se robić nadziei, bo mi będzie tylko gorzej, a jak okres przyjdzie, to jakoś to zniosę ;p
Czy któraś wie, gdzie można zjeść coś dobrego w Białymstoku, albo blisko Białegostoku? Chcemy się wybrać we dwójkę gdzieś razem, mała z babcią posiedzi
Też tak testuje. Choć nie wiem ile dni z tym dupkiem mój cykl wyniesie.
A na co macie ochotę do zjedzenia ?
Sushi w doho jest smaczne. Nasz kolega tam jest szefem kuchni.
W tokaju smacznie i duże porcję.
Sztuka mięsa ok.
Głodny wilk na Sienkiewicza
Lipcowy ogród.
Czarna owca
Zależy czego szukacie...