Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:No właśnie. Nie straszcie mnie już tą beta. Pecherzyk jak powiedział lekarza "na razie jeden". Albo bliźniaki, trojaki albo naczytalam się samych złych rzeczy. W najlepszym wypadku cora wielkolud (mój ma w sumie prawie 2 M i jest wielki). Będę Spokojniejsza jak już pójdę w tym 8 tyg i będzie coś w pechezrzyku. Już mi wsystko jedno ile tego tam. Będzie. Żeby było.
PS. Wiek ciąży prawidłowy. 5 tydz. Pecherzyk 9 mm. Nie jest to starsza ciąża. Owulacje najprawdopodobniej miałam w 16 dniu cyklu.)
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Lekarz ZLECAL CI BADANIE PROGA? podobno przy skokach w dół proga są plamienia. Wtedy ciąża i tak się nie utrzyma.
Jak wspominalam staram sie od niedawna, a do jakiegos sensownego lekarza w okolicy mam dopiero z poczatkiem wrzesnia
Do tej pory poszukiwalam jakiegos dobrego, ale niestety zawsze trafialam na konowalow.
Dlatego tez pare postow wyzej podpytalam czy nie ma ktos dobrego lekarza w malopolsce do polecenia, do ktorego nie trzeba czekac 2 mcy
-
Sleepyhead wrote:Jak wspominalam staram sie od niedawna, a do jakiegos sensownego lekarza w okolicy mam dopiero z poczatkiem wrzesnia
Do tej pory poszukiwalam jakiegos dobrego, ale niestety zawsze trafialam na konowalow.
Dlatego tez pare postow wyzej podpytalam czy nie ma ktos dobrego lekarza w malopolsce do polecenia, do ktorego nie trzeba czekac 2 mcy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepyhead wrote:Jak wspominalam staram sie od niedawna, a do jakiegos sensownego lekarza w okolicy mam dopiero z poczatkiem wrzesnia
Dlatego tez pare postow wyzej podpytalam czy nie ma ktos dobrego lekarza w malopolsce do polecenia, do ktorego nie trzeba czekac 2 mcy
Polecam na forum poszukać. Skąd jesteś? Jest jeszcze fajna strona towsrodku gdzie są polecani lekarze zarówno ginekolodzy jak i endokrynolodzy.Sleepyhead lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyNooo Nadrobilam
Isaura - ja to bym chciala sny o bobaskach codziennie. Dzis klientka z 2msc synem przyszla i sie zapatrzylam na malego. A kolezanka z kasy wola zebym sie za bardzo nie zapatrzyla. Mowie ze bardzo chetnie. A na to szla kierowniczka i sie pod nosem smiala
Paula piekny przyrost! Bedzie Paulinek
Daffi mam nadzieje ze bedzie dobrze i ten sierpien bedzie szczesliwy
Menka jeszcze ja zostalam w sierpniu
Ja dzisiaj mam tak obolale piersi ze powiedzialam mojemu ze jak mu sie zbierze na macanie to oberwie. Jak zaznaczylam we flo ze mam ten bol. Plus zmeczenie i sluz kremowy i wodnisty to od razu zmienilo mi na owulacje na wczoraj ;] a wczoraj dzialalismy i 6 i 5jeszcze jutro poprawka na wszelki wypadek
Paula 90, Mama360, Daffi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Nooo Nadrobilam
Isaura - ja to bym chciala sny o bobaskach codziennie. Dzis klientka z 2msc synem przyszla i sie zapatrzylam na malego. A kolezanka z kasy wola zebym sie za bardzo nie zapatrzyla. Mowie ze bardzo chetnie. A na to szla kierowniczka i sie pod nosem smiala
Paula piekny przyrost! Bedzie Paulinek
Daffi mam nadzieje ze bedzie dobrze i ten sierpien bedzie szczesliwy
Menka jeszcze ja zostalam w sierpniu
Ja dzisiaj mam tak obolale piersi ze powiedzialam mojemu ze jak mu sie zbierze na macanie to oberwie. Jak zaznaczylam we flo ze mam ten bol. Plus zmeczenie i sluz kremowy i wodnisty to od razu zmienilo mi na owulacje na wczoraj ;] a wczoraj dzialalismy i 6 i 5jeszcze jutro poprawka na wszelki wypadek
licze na cb
-
nick nieaktualny