X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 434. Wzrost o 180% <3

ABI90, Applejoy, Mama360, aktap, milea.26, melunia91, Kropeczka85, Konieczynka, MissKathy92, MammaN, didi123, Marza89 lubią tę wiadomość

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    No właśnie. Nie straszcie mnie już tą beta. Pecherzyk jak powiedział lekarza "na razie jeden". Albo bliźniaki, trojaki albo naczytalam się samych złych rzeczy. W najlepszym wypadku cora wielkolud (mój ma w sumie prawie 2 M i jest wielki). Będę Spokojniejsza jak już pójdę w tym 8 tyg i będzie coś w pechezrzyku. Już mi wsystko jedno ile tego tam. Będzie. Żeby było.

PS. Wiek ciąży prawidłowy. 5 tydz. Pecherzyk 9 mm. Nie jest to starsza ciąża. Owulacje najprawdopodobniej miałam w 16 dniu cyklu.
    Mama nie nakręcaj się! Pójdziesz zobaczysz co jest :* w tym 8 tyg :* nie denerwuj się bo to nie pomoże fasolce (lub fasolkom, przepraszam musiałam :D)

1bab7e35e8.png[/url]
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Beta 434. Wzrost o 180% <3
    Kochana licząc Twój super wzrost w 21dpo będziesz miała jak ja powyżej 7 tys haha ;p

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I progesteron 20,06. To też chyba w miarę wynik?

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    I progesteron 20,06. To też chyba w miarę wynik?
    Dobry :) git!

oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Kochana licząc Twój super wzrost w 21dpo będziesz miała jak ja powyżej 7 tys haha ;p

Dwa dwa dwa dwa :-) chcemy bliźniaki najlepiej chłopca i dziewczynkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Lekarz ZLECAL CI BADANIE PROGA? podobno przy skokach w dół proga są plamienia. Wtedy ciąża i tak się nie utrzyma.

Jak wspominalam staram sie od niedawna, a do jakiegos sensownego lekarza w okolicy mam dopiero z poczatkiem wrzesnia :(
    Do tej pory poszukiwalam jakiegos dobrego, ale niestety zawsze trafialam na konowalow.
    Dlatego tez pare postow wyzej podpytalam czy nie ma ktos dobrego lekarza w malopolsce do polecenia, do ktorego nie trzeba czekac 2 mcy :(

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:
    Jak wspominalam staram sie od niedawna, a do jakiegos sensownego lekarza w okolicy mam dopiero z poczatkiem wrzesnia :(
    Do tej pory poszukiwalam jakiegos dobrego, ale niestety zawsze trafialam na konowalow.
    Dlatego tez pare postow wyzej podpytalam czy nie ma ktos dobrego lekarza w malopolsce do polecenia, do ktorego nie trzeba czekac 2 mcy :(
    Jak masz ochotę do Wrocławia przyjeżdżać to polecę i zapraszam :)

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas będzie burza!!! W końcu!!! :D

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chasia wrote:
    Dziewczyny kupiłam dzis herbatkę z lipą i imbirem i rewelacja na mdłości <3
    Jeju!! Lecę kupić. ❤️

oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Jak masz ochotę do Wrocławia przyjeżdżać to polecę i zapraszam :)
    Heh zalatwie sobie helikopter :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ea93a392e2976c81med.jpg

dobra muzyczka w słuchawkach i można pracować dalej :-D
    tworzy sie heh :-P

właśnie macie coś fajnego do słuchania???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:40

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sleepyhead wrote:

Polecam na forum poszukać. Skąd jesteś? Jest jeszcze fajna strona towsrodku gdzie są polecani lekarze zarówno ginekolodzy jak i endokrynolodzy.

Sleepyhead lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    ea93a392e2976c81med.jpg

dobra muzyczka w słuchawkach i można pracować dalej :-D
    tworzy sie heh :-P

właśnie macie coś fajnego do słuchania???

Co to za cudo? :)
    Ja jestem fanką trójki polskiego radia więc wszystko co tam jest polecam można z czystym sercem :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo Nadrobilam :)

Isaura - ja to bym chciala sny o bobaskach codziennie. Dzis klientka z 2msc synem przyszla i sie zapatrzylam na malego. A kolezanka z kasy wola zebym sie za bardzo nie zapatrzyla. Mowie ze bardzo chetnie. A na to szla kierowniczka i sie pod nosem smiala :D

Paula piekny przyrost! Bedzie Paulinek :)

Daffi mam nadzieje ze bedzie dobrze i ten sierpien bedzie szczesliwy :)

Menka jeszcze ja zostalam w sierpniu ;)

Ja dzisiaj mam tak obolale piersi ze powiedzialam mojemu ze jak mu sie zbierze na macanie to oberwie. Jak zaznaczylam we flo ze mam ten bol. Plus zmeczenie i sluz kremowy i wodnisty to od razu zmienilo mi na owulacje na wczoraj ;] a wczoraj dzialalismy i 6 i 5 :) jeszcze jutro poprawka na wszelki wypadek ;)

Paula 90, Mama360, Daffi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Co to za cudo? :)
    Ja jestem fanką trójki polskiego radia więc wszystko co tam jest polecam można z czystym sercem :)
    pudełko na 50 rocznice slubu ;p
    znaczy bedzie xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Polecam na forum poszukać. Skąd jesteś? Jest jeszcze fajna strona towsrodku gdzie są polecani lekarze zarówno ginekolodzy jak i endokrynolodzy.
    O dzieki, napewno zerke na ta strone. :) żyje w rozjazdach miedzy Krakow/Tarnow.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, która się orientuje w wynikach tarczycowych? Przeciwciał anty tpo i anty tg nie powinno być w ogóle u osoby zdrowej prawda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Nooo Nadrobilam :)

Isaura - ja to bym chciala sny o bobaskach codziennie. Dzis klientka z 2msc synem przyszla i sie zapatrzylam na malego. A kolezanka z kasy wola zebym sie za bardzo nie zapatrzyla. Mowie ze bardzo chetnie. A na to szla kierowniczka i sie pod nosem smiala :D

Paula piekny przyrost! Bedzie Paulinek :)

Daffi mam nadzieje ze bedzie dobrze i ten sierpien bedzie szczesliwy :)

Menka jeszcze ja zostalam w sierpniu ;)

Ja dzisiaj mam tak obolale piersi ze powiedzialam mojemu ze jak mu sie zbierze na macanie to oberwie. Jak zaznaczylam we flo ze mam ten bol. Plus zmeczenie i sluz kremowy i wodnisty to od razu zmienilo mi na owulacje na wczoraj ;] a wczoraj dzialalismy i 6 i 5 :) jeszcze jutro poprawka na wszelki wypadek ;)
    no na cb to jużż czas wielki :D licze na cb :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    no na cb to jużż czas wielki :D licze na cb :-D

Haha wiem ze macie juz dosc mojego biadolenia co miediac :D
    Ja Na CIEBIE liczylam :*

‹‹ 543 544 545 546 547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość: