Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
milea.26 wrote:A ja marze o lokach!!
Gdybym mogła to bym się z Tobą zamieniła i gwarantuje ci, że po miesiącu miałabyś ich dośćUważam, że proste włosy są łatwiejsze w ogarnięciu, bo do czasu dojrzewania właśnie takie miałam, uczesałam i spokój. Teraz czeszę się tylko po umyciu jak są mokre. A i ogarnąć ten busz na głowie to też trzeba mieć stoicką cierpliwość ;p
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyaktap wrote:Tego się trzymajmy!
Ja termin następnej @ mam dopiero na 8 września... To jakaś przestrzeń kosmiczna.
Ale mam zamiar wykorzystać ten miesiąc na maksa!
I nie mam tu na myśli tylko seksu, ale po prostu chodzi o miłe spędzanie czasu.
aktap lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:14 mam miec @ wiec do terminu 5dni.jestem 9dpo.
Ale nie biore tego jeszcze do siebie. Juz tyle razy widzialam podobny wynik a @ przyszla. :(czekamy.Daffi lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Cześć dziewczynki :*
Witam Was w 9 tygodniu ciąży
Ja juz po badaniach masakra ja zbankrutujęW poniedziałek zapłaciłam 140zł a dzis 203zł to jakas masakra jest do tego wczoraj lekarz 130zł no żyć nie umierać to jest jakas masakra.
Mam tylko nadzieje że wyniki wyjdą w miarę ok no kurcze jak już tyle kasy wydałam
Mamcia ja mam tak samo jak ty ze śniadankiem takie landryneczki
Daffi no piękna kreseczka
Didi ja 14 dpo miałam ledwo ledwo widoczne dopiero po czasie a następnego dnia krecha ciemniała także nic straconegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 10:51
didi123, Applejoy, milea.26, Isaura81, MammaN, Daffi lubią tę wiadomość
-
Meggie1 wrote:A bierzesz jakiś progesteron? skoro mówisz, że pare razy Ci się to zdarzyło to może te pare razy byłaś we wczesnej ciąży, ale Ci się nie utrzymała?
W zeszlym cyklu tez byl cien cienia ale nie badalam juz nic. -
Daffi wrote:Zrobilam ten test facelle i jakis cien jest. Ale na cieniach przejechalam sie wiele razy. Wiec jesli cos ma byc na rzeczy to po powrocie powinno byc juz znacznie bardziej widoczne i wtedy uwierzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1235b475965f.jpg
Daffi ja tu ciążę widze. Zebym to ja wysikała to już bym się cieszyła
Sierpniowa passo trwaj !!!didi123, Applejoy, Daffi lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Nie nic nie biore. Pierwszym razem po testcie mocnym robilam bete z progiem nastepnego dnia byl to 27dc i beta wyszla 0.1 a prog 10.350. I uznałam ze to wada testu.
W zeszlym cyklu tez byl cien cienia ale nie badalam juz nic.Daffi lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Moim zdaniem zrób jutro rano znowu test. Spróbuj znalezc gdzies o czułości 10, jeśli jest ciąża to powinien wyjść ciemniejszy. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i czekam na info
Polecam tak jak dziewczyny tutaj mi polecały
-
Meggie1 wrote:Moim zdaniem zrób jutro rano znowu test. Spróbuj znalezc gdzies o czułości 10, jeśli jest ciąża to powinien wyjść ciemniejszy. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i czekam na info
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29d8f0e79713.png
Po powrocie do PL zrobie to powinien byc juz ciemniejszy jesli to ciaza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 11:00
-
Chasia wrote:W Rossmanie bobo test jest o czułosci 10
Polecam tak jak dziewczyny tutaj mi polecały
1. ROSSMAN bobo test
2. TESCO pepino
3. KAUFLAND pepino
4. AUCHAN pepino
W żadnym innym sklepie nie znalazłam 10-tek, tylko 25-tki, nawet w aptekach ciężko czasami dostać.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Daffi wrote:No wlasnie nie mam jak. Dzis pojde do banku rozmienic pieniadze bo zaden sklep nie chce przyjąć mi 100e. Znalazlam tylko 1 test ktory ma info ze jest wczesny ale nigdzie nie widze jak czuly.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29d8f0e79713.png
Po powrocie do PL zrobie to powinien byc juz ciemniejszy jesli to ciaza.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Znalazłam go na necie, niestety nie jest napisane czy to 10 czy 25, ale bierz w takim razie
-
Daffi wrote:Te clearblue sa tez pewnie 25. Zobacze czy go kupie czy zaczekam ba powrot do PL. Ale juz cos tam we mnie się tli. Jesli znow mnie test oszukal nie zrobie ich nigdy wiecej.
tym razem będzie dobrze, przecież to szczęśliwy sierpień, musisz uwierzyć :*
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
ABI90 wrote:Dziewczyny sierpień okazal się szczęśliwym, a jeszcze go trochę zostało
oby okazał się szczęśliwyja czekam na owulkę - ma być niby dosłownie na dniach, o ile nie godzinach
- a niechciana @ wyliczona na 26.08.2018r.
jak ja sobie bardzo życzę aby się nie pojawiła
Więc szczęśliwy sierpniu trwaj!
didi123 lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
ale lecicie z tematem nie nadążam czytać
Temperatury mnie wykańczają w cieniu pokazuje mi 34 stopnie. Obłęd jakiś już mam na tarasie basen i co jakiś czas robię hop do wody z synkiem się ochłodzić.
koleżanka ostatnio zapytała mnie czy jeśli karmi piersią i nie ma miesiączki od czasów ciąży to czy jest szansa zajść w ciążę. Dobre pytanie i z ciekawości zadałam je tu ekspertą ale nie dostałam odpowiedzi. Mi się wydaje że nie ale lekarzem nie jestem.Kiedyś jeszcze zostanę mamą....