X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia91 kochana zdrowka. Mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz.

My juz na polskiej str. Jeszcze jakies 60km do domu. Ufff

milea.26 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5dni L4... Odpoczynek. Prawdopodobnie naderwanie miesnia przy kregoslupie

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia trzymaj się !! :* zdrówka kochana :*

1bab7e35e8.png[/url]
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MELCIA będzie dobrze
    A mi się serce kraje. Byłam z kotem. U weterynarza i od pt tylko suche ma jeść i to dla alergików. Codziennie na zastrzyki jeździmy. Załatwiał się z krwią i wymiotowal. To już staruszek się zaczyna robić. I On nie rozumie, prosi Nas o paszteciki, czeka przy talerzu moim aż dam mu kielbaske albo oliwke. On nie rozumie że to dla jego dobra. Wczoraj cały dzień się obraził i w szafie siedział. Dziś macha ogonem jak wściekły.

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki. Wlasnie sie polozylam. Musze pozniej leki wukupic.

Mama zwierzatka to wdzieczne swtorzonka :* w koncu zrozumie. Kolo mnie wlasnie Melus lezy i sie tuli :)

• Meluśka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :) Mnie nadal trzyma choroba, ciągle mam podwyższoną tenperaturę, tzn ponad 37 i nie spada praktycznie ;/

23.07.2017 - Sandra <3
    Ginekolog: 07.01 na 15:10
    4c3tskjoo3ra5ade.png
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Może to wcale nie przeziębienie... ;)
    Trzymam mocno kciuki. W taka pogodę przeziębienie??? Zadkosc
    Ja nie byłam przeziębiona ale pamiętacie katar miałam tragiczny. Aż mi się kanalik lzowy zatkał i oko spuchlo i lzawilo. Byłam jedyna osoba w Afryce z katarem. Hihi. Ale to było naprawdę parę dni przed terminem @.
    Meluśka musi być dobrze :*

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    MELCIA będzie dobrze
    A mi się serce kraje. Byłam z kotem. U weterynarza i od pt tylko suche ma jeść i to dla alergików. Codziennie na zastrzyki jeździmy. Załatwiał się z krwią i wymiotowal. To już staruszek się zaczyna robić. I On nie rozumie, prosi Nas o paszteciki, czeka przy talerzu moim aż dam mu kielbaske albo oliwke. On nie rozumie że to dla jego dobra. Wczoraj cały dzień się obraził i w szafie siedział. Dziś macha ogonem jak wściekły.

Wiem coś na ten temat, bo też mam kotkę i jak to koty, mają humorki, moja jak była chora i musiałam jej wciskać tabletki prosto do gardła (w jedzeniu przemycić się nigdy nie udaje bo zawsze wywęszy) to też się obrażała, nie przychodziła do domu A jak już przyszła to skarpetki miałam pogryzione i skubana zawsze wie które są moje i tylko je wybiera z czystego prania. ;) Jednak potem jak już się dobrze czuła to chodziła non stop za mną, ocierała się, itp, miałam wrażenie że mi dziękuję :) Więc i Twój kotek Ci podziękuje, trochę się pogniewa ale mu przejdzie ;)

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png
    1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Byłam wczoraj na imprezie. Lampka wina i trochę kiełbasy z grila, i czuje się jak gruba buła.

Ewa89_89, Mama360 lubią tę wiadomość

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny miałam taki piękny sen... Siedzieliśmy z mężem na łące i głaskał mnie po widocznym już brzuszku... Ahh... :) <3
    Aż mi się do pracy nie chciało wstawać... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 09:17

Mama360, Konieczynka, Mammi, milea.26 lubią tę wiadomość

• Daffi Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje!!!
    własnie wrocilismy do domku po 10 godzinach jazdy!
    mialam ogromne stresy bole brzucha i nawet wypilam piwo przed wyjazdem.
    zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.
    zaraz pedze na bete i progesteron.
    nie trzeba byc na czczo nie?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de3cc36049b1.jpg

aktap, Konieczynka, Drobinka91, Mama360, Mammi, Ewa89_89, Marza89, milea.26, Paula 90, Meluśka, Izaw, MissKathy92, didi123 lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    A ja dziewczyny miałam taki piękny sen... Siedzieliśmy z mężem na łące i głaskał mnie po widocznym już brzuszku... Ahh... :) <3
    Aż mi się do pracy nie chciało wstawać... ;)
    Cudny sen! Ja miałam jakieś erotyczne głupoty dziś podczas snu ale nie pamiętam jakie. To przez brak seksu. Mój się boi bardzo po po ostatnim. Ta krew mi leciała z moczem. Ja tam bym nie pogardzila ale jak mam mieć potem do siebie o coś pretensje to dobra, poczekajmy już.

aktap lubi tę wiadomość

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mega płodne laseczki

Nie było mnie przez wekend i nie sposób was nadrobić, prawie godzine siedze i czytam. Teraz już nie pamiętam co komu miałam napisać.

Kropeczko kochana odpoczywaj. Jestem pewna że wszystko będzie dobrze, a Tosia jest i będzie zdrowa, 1/400 to 0,0025% a 1/500 to 0,002%. Moja kuzynka miała 1/20 i było wszystko ok. Wiem że to słabe pocieszenie, ale jesteś taka silna babka. Odpoczniesz i popatrzysz na wszystko pozytywniej.

Kwas foliowy zalecane jest branie na 3 miesiące przed ciążą. Ale jak wiadomo przy wpadkach nikt go nie bierze i jest ok, a czasem kobiety biora i cos idzie nie tak. Lepiej ogólnie brać bo z badań wynika że w grupie kobiet suplememnujących kwas foliowy jest mnie zaburzeń rozwoju cewy nerwowej u płodu.

Meggs ja niestety nic nie widzę. Poczekaj ze mną i Melunia do przyszłej środy :)

Na wydobędzinach już raz byłam. Córeczka kuzynki jest z cc i ta się z tego śmieje. Choć przy porodzie nie było wesolo, ciśnienie skakało matce do 220 górne i CC na cito w 35 t.c.

I witam nowe koleżanki - nasza grupa to prawdziwa grupa wsparcia. Nikt nikogo nie zlinczuje że rodził CC, karmił butelką i nie daj Panie Boże zrobił coś dla siebie zamiast dla dziecka. A takich wujków dobra rada wszędzie pełno. Ja na FB należe do grupy która się nazywa Białostockie wsparcie rodzicielskie - jak tam dziewczyny jesdna drugiej do oczu skacza to masakra. Jedna zapytała czy można zajsc w ciążę karmiąć piersią to inne ją tam wyzwały, że co to za pytanie z średniowiecza. Do tego wszystkie jakby były lekarzami i prawnikami. Jedna mądrzejsza od drugie. A szczepionki - temat rzeka...

Melunia jak się czujesz? Lepiej po lekach?

Didi a Twój mąż to daleko będzie? Może ty do niego skocz na seksik :)Gdzie go tam zaniesie w świat?

A ja musze swego męża pochwalić, nie wiem co za siły witalne w niego wstapiły, ale przepraszam za słowa, przerżnął mnie porządnie. Żadne inne określenie nie przychodzi mi do głowy hihi

Do środy biore dupka a zaczynam się czuć paskudnie. Mdli mnie masakra. Brzuch boli, cycki takie wrażliwe i jakby ktoś szpilki wkłuwał.

Ewciu a jak u Ciebie? Twój paskudnik wrócił do łask? Pamiętaj to tylko facet, może nie chciał źle, wyszło jak wyszło.

Ale posta wam napisałam... :)

Edit:
    DAFFI GRATKI, A NIE MÓWIŁAM :) GRATULACJE :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 09:22

aktap, Daffi, Ewa89_89 lubią tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Kochane moje!!!
    zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.

Cudny bladzioch na betę marsz na czczo :*

Daffi lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Kochane moje!!!
    Noooo kochana. Cudnie!!! Jak taka kreska wyszła nie z porannego to już kawał porządnej ciąży!!! Supcio!! Zaczyna Nas być coraz więcej. Nie, nie trzeba być na czczo :*❤️

aktap lubi tę wiadomość

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Applejoy wrote:
    Cudny bladzioch na betę marsz na czczo :*
    Kochana nie trzeba być na czczo, można o dowolnej porze dnia zrobić.

oar8vfxmkgiysd36.png
  • Drobinka91 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Kochane moje!!!

Nie znam Twojej historii, nie wiem ile czasu się starałaś itp, ale serdecznie gratuluję!!! Taka dobra nowina z samego rana ❤

Daffi lubi tę wiadomość

qb3ce6yd8925ak7r.png
    Aleksander 07.07.19r👶
    3000g 🔹️54cm🔹️
    klz9e6ydh37227gp.png
    1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖

• Mammi Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Jestem w szpitalu... Czekam na przyjecie przez lekarza
    Oby szybko pomogli :*

Dowiedziałam się coś takiego: jeżeli kobieta w ciąży idzie na zwolnienie Po 31 dniach trwania umowy to zostanie umowa przedłużona do dnia porodu :*

7v8rdqk3xp0i9quc.png
  • Mammi Przyjaciółka

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Kochane moje!!!
    Super widać :-) gratuluję :*

Daffi lubi tę wiadomość

7v8rdqk3xp0i9quc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Daffi :)

Daffi lubi tę wiadomość

‹‹ 572 573 574 575 576 ››