Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Tak tydzien sie urlopowalysmy. jeszcze w peirwsza strone lecialam z córcią samolotem;p
ale widocznie jesli ciaza ma byc silna i sie utrzymac toprzetrwa wszystko. jak sobie pomysle ze jechalam na tym nowym rollercoasterze w tym parku rozrywki... predkosc byla zawrotna i mimo to test nadal ciemnieje. teraz tylko czekac na bete pozostaje i oby pieknie przyrastała.
Melunia mam nadzieje ze te 3 cykle beda szczesliwe:)
kupilam jeszcze ten test clearblue nowosc co pokazuje tydzien ciazy;p
jutro z porannego moczu go machnę.
Ile ten clearblue kosztuje? -
Daffi wrote:Tak tydzien sie urlopowalysmy. jeszcze w peirwsza strone lecialam z córcią samolotem;p
ale widocznie jesli ciaza ma byc silna i sie utrzymac toprzetrwa wszystko. jak sobie pomysle ze jechalam na tym nowym rollercoasterze w tym parku rozrywki... predkosc byla zawrotna i mimo to test nadal ciemnieje. teraz tylko czekac na bete pozostaje i oby pieknie przyrastała.
Melunia mam nadzieje ze te 3 cykle beda szczesliwe:)
kupilam jeszcze ten test clearblue nowosc co pokazuje tydzien ciazy;p
jutro z porannego moczu go machnę.
Będzie dobrze, Twoje dziecko będzie nieustraszone po takich dawkach emocjiTeż byłam kilka razy w tym parku rozrywki, więc wiem o czym mówisz.
A kiedy idziesz na betę?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Paula jak ja ketonal w zastrzyku dostalam i tylko troche przeszlo...
Obudzilo mnie to ze sie zaczelam slinic przez sen :p
Haha, oplulam monitor. Ja wiem że to nic śmiesznego ale ta ślina mnie rozbawiła do łezEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Daffi ja też się bałam samolotu. Dlatego nie robiłam testu przed wylotem bo sobie powiedziałam że jeżeli zobaczę cień cienia a potem @ przyjdzie to będę miała do siebie pretensje. Loty samolotem w obie strony przetrwałam, zjeżdżalnie w pionie przetrwałam, 50 st w cieniu przetrwałam. Tak jak mówisz jak Ciąża jest mocna przetrwa wszystko. Dlatego głęboko wierzę że po takich przejściach już wszystko będzie dobrze
Musi tak byc!
planuje wizyte 30 sierpnia.
ten tydzien jeszcze mam urlop i wroce do pracy. powiedzcie mi mowic cos przed wizyta u lekarza? boje sie ze postawia mnie na stanowisku na ktorym bede sie naprawde meczyc i wolalabym zeby ustawili mnie tam gdzie latwiej. jzu sam fakt ze praca 8godz stania, biegania i skakania po drabinie mnie przeraza. -
Drobinka91 wrote:Będzie dobrze, Twoje dziecko będzie nieustraszone po takich dawkach emocji
Też byłam kilka razy w tym parku rozrywki, więc wiem o czym mówisz.
A kiedy idziesz na betę?
bete zrobilam juz dzis. i nastepna zrobie w srode. -
nick nieaktualnyDaffi wrote:30zl zaplacilam za niego i tylko jeden jedyny mialy panie na probe kupiony. prosily mnie zebym im powiedziala pozniej jak sie sprawdza.
Jadę po niego dzisiaj
Ciekawe jak długo wyświetla. Ja bardzo sentymentalna jestem i lubię takie pamiatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 11:00
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
co myslicie o progesteronie ktory wynosi 27.69 8 dpo ? Jest okej czy mam sie martwic ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 11:01
18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Haha, oplulam monitor. Ja wiem że to nic śmiesznego ale ta ślina mnie rozbawiła do łez
Snilo mi sie ze soe slinie. Ciagle i wszedzie. Ze chrzestna mi tatuaz robila gdzies na buzi i ciagle mo slina cieklamasakra... Budze sie a tu obsliniona poduszka...
K mi poszedl do apteki i po ciasto. Ketonal przestal dzialac...Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:dziekuje mamcia:*
Musi tak byc!
planuje wizyte 30 sierpnia.
ten tydzien jeszcze mam urlop i wroce do pracy. powiedzcie mi mowic cos przed wizyta u lekarza? boje sie ze postawia mnie na stanowisku na ktorym bede sie naprawde meczyc i wolalabym zeby ustawili mnie tam gdzie latwiej. jzu sam fakt ze praca 8godz stania, biegania i skakania po drabinie mnie przeraza.
Ja nie mówię póki serduszko nie ruszy - minimum -
nick nieaktualny
-
aaa sklamalam. ktos pytal czy wspomagalam sie czyms.
OWSZEEM!!!! po kazdym seksie lezalam z dupa i nogami w gorze taka świeca oparta o sciane i tak z 10minwyprobowane tylko w tym cyklu i zaskoczylo;p
Ewa89_89, Izaw lubią tę wiadomość
-
aktap wrote:Rozumiem.
A co do pracy, to sama nie wiem, co Ci poradzić... Najrozsądniej byłoby poczekać na serduszko... A może masz w pracy kogoś zaufanego, żeby szepnąć mu o co chodzi i ewentualnie zamienić się stanowiskami w razie czego?
-
nick nieaktualny
-
Uf to super! Staram sie juz 16 cykli i pierwszy raz robilam wszystkie badani hormonalne i nie mam zielonego pojecia czy to wszystko dobrze wyszlo a nei chce tez tu wstawiac i zawracac wam glowy ! I dziekuje za odpowiedzi w sprawie progesteronu :*18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
Daffi wrote:aaa sklamalam. ktos pytal czy wspomagalam sie czyms.
OWSZEEM!!!! po kazdym seksie lezalam z dupa i nogami w gorze taka świeca oparta o sciane i tak z 10minwyprobowane tylko w tym cyklu i zaskoczylo;p
Ja pytałam, dobrze wiedzieć, też wypróbuję!
A co do Eftelingu to tak, byłam tam raz, ale więcej razy byłam w Walibi World
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Nie wytrzymalam i zrobilam ten test
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e0ed4519876.jpgMeluśka, Mammi, milea.26, Marza89, Applejoy, Izaw, Ewa89_89, Paula 90, Natalia1992, Phia, Ewaaa lubią tę wiadomość