Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Kochane moje!!!
własnie wrocilismy do domku po 10 godzinach jazdy!
mialam ogromne stresy bole brzucha i nawet wypilam piwo przed wyjazdem.
zajechalam do apteki kupilam testy DOZ duo pack i oto wynik. nie jest to poranny mocz... w podrozy duzo siusialam.
zaraz pedze na bete i progesteron.
nie trzeba byc na czczo nie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de3cc36049b1.jpg
No proszę, jaki wysyp mamySuper! ❤️
Melunia zdrówka słońce :*Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi gratki!! Teraz już tylko beta dla pewności ale krecha piękna
Konieczynka super seksikteż na taki czekam właśnie po tym jak mój paskudnik wróci do łask... dzisiaj jeszcze jestem twarda ale to mój 12 dc i libido rośnie, nie wiem jak długo wytrzymam
tą noc spędził jeszcze na kanapie, wciąż szukam pomysłu na karę
Daffi, Konieczynka lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Drobinka91 wrote:No to szybko się uwineliście
A czymś się wspomagaliście? Czy wszystko zostawiliście naturze?
-
Daffi wrote:Bralam femibion 0 i testy owulacyjne. Usg mialam jak pecherzyk miał 12mm a na drugim usg tydzień później to juz pecherzyk pekl. Nic wiecej nie miało czynnego udzialu. A wypilam 2 drinki do kolacji w holandii i wczoraj na wyjazd malego hainekena bo tak sie stresowalam podroza. Teraz mam wyrzuty sumienia.
Daffi lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Bralam femibion 0 i testy owulacyjne. Usg mialam jak pecherzyk miał 12mm a na drugim usg tydzień później to juz pecherzyk pekl. Nic wiecej nie miało czynnego udzialu. A wypilam 2 drinki do kolacji w holandii i wczoraj na wyjazd malego hainekena bo tak sie stresowalam podroza. Teraz mam wyrzuty sumienia.
No to chyba też sobie zakupię.Zastanawiam się też czy mojego nie zacząć czymś suplementować
A co do Twojego picia, nie ma czym się stresować, moja mama jak była w ciąży z moim bratem, akurat była na wyjeździe integracyjnym, wszystkich przepiła, nawet facetów, wszyscy poszli spać A Ona jedyna trzeźwa została do rana i potem mówiła że widocznie miała "dobry dzień ", a tu się potem okazało co było przyczyną tego dobrego dniaNic mojemu bratu się nie stało, więc i Ty nie martw się na zapas
Ps. A w Holandii byłaś na wakacjach?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aktap - no nie wiem, mam katar, temperatura ponad 37 i gardło trochę boli
Mama360 - no właśnie jak nigdy nie choruję w lato, a tu bach! ;p
Dafi - ale super! Gratulacje kochana! :*
To czekamzy na kolejny wysyp kreseczek :*Daffi lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
Drobinka91 wrote:No to chyba też sobie zakupię.
Zastanawiam się też czy mojego nie zacząć czymś suplementować
A co do Twojego picia, nie ma czym się stresować, moja mama jak była w ciąży z moim bratem, akurat była na wyjeździe integracyjnym, wszystkich przepiła, nawet facetów, wszyscy poszli spać A Ona jedyna trzeźwa została do rana i potem mówiła że widocznie miała "dobry dzień ", a tu się potem okazało co było przyczyną tego dobrego dniaNic mojemu bratu się nie stało, więc i Ty nie martw się na zapas
Ps. A w Holandii byłaś na wakacjach?
ale widocznie jesli ciaza ma byc silna i sie utrzymac toprzetrwa wszystko. jak sobie pomysle ze jechalam na tym nowym rollercoasterze w tym parku rozrywki... predkosc byla zawrotna i mimo to test nadal ciemnieje. teraz tylko czekac na bete pozostaje i oby pieknie przyrastała.
Melunia mam nadzieje ze te 3 cykle beda szczesliwe:)
kupilam jeszcze ten test clearblue nowosc co pokazuje tydzien ciazy;p
jutro z porannego moczu go machnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 10:46
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi ja też się bałam samolotu. Dlatego nie robiłam testu przed wylotem bo sobie powiedziałam że jeżeli zobaczę cień cienia a potem @ przyjdzie to będę miała do siebie pretensje. Loty samolotem w obie strony przetrwałam, zjeżdżalnie w pionie przetrwałam, 50 st w cieniu przetrwałam. Tak jak mówisz jak Ciąża jest mocna przetrwa wszystko. Dlatego głęboko wierzę że po takich przejściach już wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 10:53
Daffi lubi tę wiadomość