Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka85 wrote:Witam Koleżanki z porcją wiruskow &#&$&#$&#&$&##&
Powiem Wam , że ja już bardzoooo się stresuje. Wynik powinien być max do wtorku, może i już dziś i jestem jak kłębek nerwów, a do tej pory jakoś umiałam się trzymać. Czym bliżej tym gorzejKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Meggs trzymam kciuki, żeby ta wstrętna ciotka z Ameryki nie przyjechała
Kropeczka na pewno wszystko będzie dobrze! ❤️
Doberek laseczki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:52
Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:52
Konieczynka, Marza89, Isaura81, Malwa13, MissKathy92, Applejoy, Aduszka83 lubią tę wiadomość
-
Sierpniowy wysyp trwa, coś czuję, że wrzesień też będzie szczęśliwy ❤️
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie
Ja teraz 2 tyg urlopu i zamierzam byczyć się jak nigdy haha
Miłego dnia płodne laseczki ❤️Isaura81, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pakuję młodych na kolonie. Potem lecę na usg tarczycy potem do Ikei z przyjaciółką. Jeszcze nie wie nic. Chcę wytrzymać do serduszka ale nie wiem czy się uda jak tyle czasu z nią spędzę dziś. Zobaczę.
Dzień trochę w biegu więc będzie mnie mniej :*Applejoy lubi tę wiadomość
-
Aaaaa z młodym miałam rację. Czyrak. Ma antybiotyk w maści. Octanisept. Jak nie zmniejszy się sam to jak wróci to mamy skierowanie do poradni chirurgicznej na cięcie. Nie wygląda źle, maleje jak na Nasz gust. Szybko wylapalam. Chyba dam leki opiekunowi, gdyby stan się pogorszył niech smaruje.
-
nick nieaktualnyNo wlasnie mam umowe do przedluzenia... Mam nadzieje ze dotrwam ale boje sie po orostu po przebojach z pierwszej ciazy... Zebym zas zagrozonej nie miala. A siedze na kasie i mnie ciagle cos rozciaga od srodka i nie powiem ale troche nie fajnie sie czuje z tym...
-
nick nieaktualny
-
No witam. A coś więcej o sobie
Jak masz na imię, ile się staracie, od razu możesz też życiorys napisać bo i tak Cię przepytamy
Trzymam kciuki za testowanie i za core tym razem. Sama mam dwóch chłopców.aktap lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:No wlasnie mam umowe do przedluzenia... Mam nadzieje ze dotrwam ale boje sie po orostu po przebojach z pierwszej ciazy... Zebym zas zagrozonej nie miala. A siedze na kasie i mnie ciagle cos rozciaga od srodka i nie powiem ale troche nie fajnie sie czuje z tym...Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mama360 wrote:No witam. A coś więcej o sobie
Jak masz na imię, ile się staracie, od razu możesz też życiorys napisać bo i tak Cię przepytamy
Trzymam kciuki za testowanie i za core tym razem. Sama mam dwóch chłopców.
Chyba mamy jakiś niedobór dziewczynekIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Ja bym chciała dziewczynkę ❤️
Zmykam do kina na Mission: Impossible - FalloutMammi, Applejoy, Mama360 lubią tę wiadomość