Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hyba zaraz zwariuję przez te gardło ile może trzymać przeziębienie?? Kupiłam dzisiaj w rossmanie test ciążowy facelle, ale nie wiem kiedy zrobię i czy wogóle zdążę zrobić xD jutro będzie 28dc, a gdzieś 10 dzień od owu23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Hyba zaraz zwariuję przez te gardło ile może trzymać przeziębienie?? Kupiłam dzisiaj w rossmanie test ciążowy facelle, ale nie wiem kiedy zrobię i czy wogóle zdążę zrobić xD jutro będzie 28dc, a gdzieś 10 dzień od owu
Tez kupiłam sobie ale jakoś raz mam ochote zrobić ale z drugiej strony mysle sobie zr moze poczekam jeszcze trochę bo w sumie czy sie udalo to watpie w to cholernie.. -
didi123 wrote:I w sumie tak myślę, że mamy duże auto to może gdzieś też męża wywiozę Szkoda, że nie mamy przyciemnianych szyb to wielki minus
aktap, didi123 lubią tę wiadomość
-
Meluśka wrote:Hyba zaraz zwariuję przez te gardło ile może trzymać przeziębienie?? Kupiłam dzisiaj w rossmanie test ciążowy facelle, ale nie wiem kiedy zrobię i czy wogóle zdążę zrobić xD jutro będzie 28dc, a gdzieś 10 dzień od owu
-
Angelisia wrote:Tez kupiłam sobie ale jakoś raz mam ochote zrobić ale z drugiej strony mysle sobie zr moze poczekam jeszcze trochę bo w sumie czy sie udalo to watpie w to cholernie..
Mama - poczekam, wolę zobaczyć @, niż biel vizira haha23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Też jakoś jestem negattwnie do tego nastawiona ;p
Mama - poczekam, wolę zobaczyć @, niż biel vizira haha
Dokładnie tak.. zresztą dzisiaj wzięłam ostatnia tabletke luteiny więc jak @ sie nie pojawi w ciagu 7 dni to zatestuje, chociaz nie wiem czy tyle wytrzymam xDMeluśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chasia wrote:Daffi jest przyrost to najważniejsze nic sie nie martw
Melunia no cudownie Moje gratulacje
Mamcia cudowny mamik - już kopie ??
Ja od rana dopiero usiadłam masakra jakas mój mąz miał wczoraj urodziny wczoraj goscie a jutro powtórka impra na 20 ludzi
Zrobiłam juz z mamcia sernik a teraz czekam az masa truskawkowa do kolejnego ciasta stężeje ;p Później na góre krem jogurtowy Jeszcze musze zamarynowac kurczaczka na szaszłyki i bedzie farjant ;p a jutro szybkie zakupy i musze te szaszłyki zrobic i sałatki Ach jak ja uwielbiam imprezy ;p
Jutro właśnie chcemy teściom, rodzeństwu i przyjaciołom (bo moja mamcia juz wie:P) oznajmić że będziemy mieli małego Chasika
Hehe ochrzciłyście go Chasik i tak juz zostało mój mąż sie tak wkręcił że mowi tylko nasz Chasik
Buziaczki dla Chasika -
Meluśka wrote:Też jakoś jestem negattwnie do tego nastawiona ;p
Mama - poczekam, wolę zobaczyć @, niż biel vizira hahaMeluśka lubi tę wiadomość
-
Konieczynka wrote:Raczej całe podbrzusze. A jak już się rozkręci to i zewnętrzne narządy mnie bolą.
A mam pytanko do zafasolkowanych. Śluzu macie tyle ze na bieliźnie zostaje czy też tylko wewnątrz jest krem.
Bo pojawił mi się taki biały rozciagliwy a jestem tuż przed @. Ale tylko na papierze go widzę po wizycie w toalecie. -
Mammi pamwiatam jeszcze te pierwsze ruchy. Takie klucia jakby ktoś kosteczka mi od środka ukuł. Z drugim pamiętam kiedy. Na spacerze w parku.
Mammi lubi tę wiadomość
-
Mama360 wrote:Mammi pamwiatam jeszcze te pierwsze ruchy. Takie klucia jakby ktoś kosteczka mi od środka ukuł. Z drugim pamiętam kiedy. Na spacerze w parku.
Applejoy, Mama360 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Mama - narazie mi chyba starczy jeden test, bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że się mogło udać, o 1 ciążę przecież tyle czasu się starałam ale dziękuję :*
Dajesz nadzieje, ze po takim czasie moze sie udac :* jestem coraz blizej mojego malenstwaMeluśka lubi tę wiadomość