Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDokładnie Malwa Ja uwielbiam obserwacje ciała dla mnie to zapisywanie i patrzenie wstecz czy wszysko ok czy inaczej było najlepszym sposobem
Ale mi się dzisiaj zaczęło odbijać... ;/
Wg kalendarza ovu mam termin na 30kwiecień. A we Flo wyskakuje mi 4tydzien 5dzień. Więc w sumie by się zgadzałoMalwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:U mnie było inaczej niż zwykle i co i nic, moje ciało mnie oszukuje, bo działa jak mu mózg każe
Jeden objaw nawet mam nadal - śmierdzi mi kawa, po 16 latach picia mi śmierdzi, każda, nie ważna firma -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny A jak to z tymi wykresami trojfazowymi jest? Mama coś wspominała one chyba nie zawsze np oznaczają ciążę?
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Didi a Ty nie masz przypadkiem refluksu??? Albo wrzodów?? Zaczynam sobie tak sklejac. Mój ex miał reflux i właśnie miał. Tak z kawą. I ogólnie przypominają mi się objawy podobne.,A ja za malolata (19lat)nabawilam się wrzodów. Brałam Gasprid i byłam na diecie. Może po prostu ciało Ci mówi że jest coś nie tak, jest inaczej, jest jakaś choroba.
-
Mama360 wrote:Didi a Ty nie masz przypadkiem refluksu??? Albo wrzodów?? Zaczynam sobie tak sklejac. Mój ex miał reflux i właśnie miał. Tak z kawą. I ogólnie przypominają mi się objawy podobne.,A ja za malolata (19lat)nabawilam się wrzodów. Brałam Gasprid i byłam na diecie. Może po prostu ciało Ci mówi że jest coś nie tak, jest inaczej, jest jakaś choroba.
Idę z tym do lekarza póki co pierwszego kontaktu i zobaczę czy coś mi powie, pokieruje czy oleje i będę szukać prywatnie. Bo w sumie nigdy nie miała takich problemów to nawet nie wiem, gdzie zapukać ale liczę, że to nic poważne, chwilowe, stresowe, bo nie chcę sobie dokładać problemów.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
didi123 wrote:Idę z tym do lekarza póki co pierwszego kontaktu i zobaczę czy coś mi powie, pokieruje czy oleje i będę szukać prywatnie. Bo w sumie nigdy nie miała takich problemów to nawet nie wiem, gdzie zapukać ale liczę, że to nic poważne, chwilowe, stresowe, bo nie chcę sobie dokładać problemów.
didi123 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Dokładnie Malwa Ja uwielbiam obserwacje ciała dla mnie to zapisywanie i patrzenie wstecz czy wszysko ok czy inaczej było najlepszym sposobem
Ale mi się dzisiaj zaczęło odbijać... ;/
Wg kalendarza ovu mam termin na 30kwiecień. A we Flo wyskakuje mi 4tydzien 5dzień. Więc w sumie by się zgadzało
30 kwietnia bede obchodzic z mezem 3 rocznice slubu -
Mama360 wrote:I reflux i wrzody od stesru.a U ciebie ostatnio i praca i sprawa ciąży - stres. Na reflux dostaniesz polprazol. Łyka się chyba z miesiąc do trzech a jak nie przejdzie to kieruja na 3 dni do szpitala. Podłączaja takie urządzenie i monitoruje ile razy w ciągu doby cofa Ci się pokarm z żołądka. Normalnie nawet tego się nie czuje ale mzoe być przy refluksie nawet i z 300 razy. Obie dolegliwości szybko złapane są szybkie do wyleczenia ❤️
No właśnie, ja nic nie czuję, ani mnie nic nie boli. Zgagę może raz miałam, ale prawdą jest, że smażonego unikam jak ognia, bo się strasznie źle czuję po smażonym/ tłustym i jem bardzo rzadko.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Ponieważ jutro pracuje i jestem wymęczona to pora do łóżka. Muszę odpocząć, żeby mieć siły pomęczyć w weekend męża
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:39
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Melunia jest super:* ciekawe od czego zależy, że jedne szybko zachodzą inne nie. Mi też się udało szybko, bo w pierwszym cyklu z obserwacją owulacji, ale teraz to może trwać i trwać niestety
Gdybyśmy wiedziały kiedy to nadejdzie, a tak trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać, nic innego nam nie zostajeMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny