Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:A Ty po owulacji czy w trakcie? :*
Nie mam pojecia ale wydaje mi sie, ze po. 12 dc mialam silny bol lewego jajnika, a w 7 dc pecherzyk mial 15 mm, wiec by sie zgadzalo ale dzisiaj mam dziwny sluz, takiego jeszcze nie mialam. Jest bialy i myslalam, ze bedzie sie lepic jak kremowy, ale on byl delikatnie rozciagliwy jakby plodny... W razie czego dzisiaj bedziemy serduszkowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Nie mam pojecia ale wydaje mi sie, ze po. 12 dc mialam silny bol lewego jajnika, a w 7 dc pecherzyk mial 15 mm, wiec by sie zgadzalo ale dzisiaj mam dziwny sluz, takiego jeszcze nie mialam. Jest bialy i myslalam, ze bedzie sie lepic jak kremowy, ale on byl delikatnie rozciagliwy jakby plodny... W razie czego dzisiaj bedziemy serduszkowac
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:A może..... ♥️
To za piekne, zeby mialo sie spelnic
Ale przez glowe mi przeszla taka mysl. Nie nastawiam sie, bo przez 9 cykli nic nie pyklo, to czemu akurat teraz by mialo
1 wrzesnia ide na panienski do SPA i juz z gory zalozylam, ze bede miec okres -
Trochę mnie nie było, a tu takie wieści
Melunia gratuluje, bardzo się cieszę, że się udało
Daffi na pewno będzie dobrze
Oby i dla mnie 3 cykl okazał się szczęśliwyDaffi lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa ja mam 3 cykl. Pierwszy cb. W drugim miałam na bank bez owulacji i teraz mam nadzieje że porządnie załapało . W poniedziałek ide na bete i pozniej mam 4ego wizyte u ginekologa. Jak ładnie urośnie to nie będę się już martwić. Później beta od ginekologa tylko. A 8ego bede sie bawic na weselu kuzynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:02
-
Melunia gratulacje ale się cieszę
U mnie dziś też 15dc, jajnik kłuje od jakiś 5 dni a tempka nadal w dole więc albo owu będzie później albo wcale no trudno ale i tak serduszkujemy ile można
W środę byliśmy z mężem i moimi rodzicami u rodziny mojej mamy każdy pytał kiedy dzidzia bo już rok po ślubie i nic mówiłam wszystkim że jak Bóg da to będzie była tam też moja kuzynka z dwuletnią córeczką i miesięcznym synkiem - kazała bawić się z nimi to może się zaraże
Maluszek przeslodki, pierwszy raz w życiu miałam na rękach takie maleństwo ja chce już swojeeee...
Udanego weekendu dla Was kochane :* -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Malwa ja mam 3 cykl. Pierwszy cb. W drugim miałam na bank bez owulacji i teraz mam nadzieje że porządnie załapało . W poniedziałek ide na bete i pozniej mam 4ego wizyte u ginekologa. Jak ładnie urośnie to nie będę się już martwić. Później beta od ginekologa tylko. A 8ego bede sie bawic na weselu kuzynki
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Dziewczyny bola Was jajniki przed @? Kurde nigdy mnie nie bolały, nawet przy ovu , a od kilku dni masakra, aż ciężko się poruszać czasem.
Raczej całe podbrzusze. A jak już się rozkręci to i zewnętrzne narządy mnie bolą.
A mam pytanko do zafasolkowanych. Śluzu macie tyle ze na bieliźnie zostaje czy też tylko wewnątrz jest krem.
Bo pojawił mi się taki biały rozciagliwy a jestem tuż przed @. Ale tylko na papierze go widzę po wizycie w toalecie.Meggs lubi tę wiadomość
-
Plamka musiała odpocząć od forum i całego tego wiecie szału na ciążę. Ale tęskni Z Nami i powoli się zbiera do Nas. mam nadzieję że nie będzie zła ze napisałam nie pytając się jej czy mogę. ❤️
A co do śluzu im ciąża wyższa to śluzu coraz więcej. Na bieliźnie zostaje. Ale to po terminie @.Przed nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:30
aktap, Ania95, Marza89 lubią tę wiadomość