X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Kasiulka90 wybyla na wakacje xD
    A widzisz, gdzieś mi to umknęło :P

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś się Adasiowa przypomniała. Phia masz kontakt?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    A mnie dziś się Adasiowa przypomniała. Phia masz kontakt?
    Tak mam caly czas

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś o niej myślałam. Mogła by spróbować znowu dołączyć :)

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    A Ty po owulacji czy w trakcie? :*

Nie mam pojecia :P ale wydaje mi sie, ze po. 12 dc mialam silny bol lewego jajnika, a w 7 dc pecherzyk mial 15 mm, wiec by sie zgadzalo :) ale dzisiaj mam dziwny sluz, takiego jeszcze nie mialam. Jest bialy i myslalam, ze bedzie sie lepic jak kremowy, ale on byl delikatnie rozciagliwy jakby plodny... W razie czego dzisiaj bedziemy serduszkowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melcia A Tobie później test czuły wyszedł biel prawda? Może mam jeszcze cień szansy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania95 wrote:
    Nie mam pojecia :P ale wydaje mi sie, ze po. 12 dc mialam silny bol lewego jajnika, a w 7 dc pecherzyk mial 15 mm, wiec by sie zgadzalo :) ale dzisiaj mam dziwny sluz, takiego jeszcze nie mialam. Jest bialy i myslalam, ze bedzie sie lepic jak kremowy, ale on byl delikatnie rozciagliwy jakby plodny... W razie czego dzisiaj bedziemy serduszkowac :)
    A może..... ♥️

Ania95 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch boli nadal jak na @, ale na razie tylko biało kremowo. Wczoraj już prawie nic A dzisiaj jednorazowo mokro. Ale pewnie @ nadchodzi.

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    A może..... ♥️

To za piekne, zeby mialo sie spelnic :P
    Ale przez glowe mi przeszla taka mysl. Nie nastawiam sie, bo przez 9 cykli nic nie pyklo, to czemu akurat teraz by mialo ;)
    1 wrzesnia ide na panienski do SPA i juz z gory zalozylam, ze bede miec okres :P

• didi123 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mnie nie było, a tu takie wieści :)

Melunia gratuluje, bardzo się cieszę, że się udało <3
    Daffi na pewno będzie dobrze <3

Oby i dla mnie 3 cykl okazał się szczęśliwy :)

Daffi lubi tę wiadomość

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Melcia A Tobie później test czuły wyszedł biel prawda? Może mam jeszcze cień szansy :(

Masz szanse i trzymam kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania A ja za Ciebie, żeby już 1 września nie było @! :*

Ania95 lubi tę wiadomość

• Ania95 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ania A ja za Ciebie, żeby już 1 września nie było @! :*

<3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa ja mam 3 cykl. Pierwszy cb. W drugim miałam na bank bez owulacji i teraz mam nadzieje że porządnie załapało :). W poniedziałek ide na bete i pozniej mam 4ego wizyte u ginekologa. Jak ładnie urośnie to nie będę się już martwić. Później beta od ginekologa tylko. A 8ego bede sie bawic na weselu kuzynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:02

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melunia gratulacje <3 ale się cieszę :D

U mnie dziś też 15dc, jajnik kłuje od jakiś 5 dni a tempka nadal w dole :( więc albo owu będzie później albo wcale :/ no trudno :) ale i tak serduszkujemy ile można :D
    W środę byliśmy z mężem i moimi rodzicami u rodziny mojej mamy :) każdy pytał kiedy dzidzia bo już rok po ślubie i nic :/ mówiłam wszystkim że jak Bóg da to będzie :) była tam też moja kuzynka z dwuletnią córeczką i miesięcznym synkiem - kazała bawić się z nimi to może się zaraże :D
    Maluszek przeslodki, pierwszy raz w życiu miałam na rękach takie maleństwo :) ja chce już swojeeee...

Udanego weekendu dla Was kochane :*

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melunia91 wrote:
    Malwa ja mam 3 cykl. Pierwszy cb. W drugim miałam na bank bez owulacji i teraz mam nadzieje że porządnie załapało :). W poniedziałek ide na bete i pozniej mam 4ego wizyte u ginekologa. Jak ładnie urośnie to nie będę się już martwić. Później beta od ginekologa tylko. A 8ego bede sie bawic na weselu kuzynki :)
    Wiem wiem. Ja teraz pierwszy po cb. Mam nadzieję że owu była mimo to :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja też :) skoro dziewczyny mówiły że po CB szybciej sie zaskakuje to myślę ze jak nie w tym to nastepny będzie :)

• Meggs Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bola Was jajniki przed @? Kurde nigdy mnie nie bolały, nawet przy ovu , a od kilku dni masakra, aż ciężko się poruszać czasem.

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Dziewczyny bola Was jajniki przed @? Kurde nigdy mnie nie bolały, nawet przy ovu , a od kilku dni masakra, aż ciężko się poruszać czasem.

Raczej całe podbrzusze. A jak już się rozkręci to i zewnętrzne narządy mnie bolą.

A mam pytanko do zafasolkowanych. Śluzu macie tyle ze na bieliźnie zostaje czy też tylko wewnątrz jest krem.
    Bo pojawił mi się taki biały rozciagliwy a jestem tuż przed @. Ale tylko na papierze go widzę po wizycie w toalecie.

Meggs lubi tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamka musiała odpocząć od forum i całego tego wiecie szału na ciążę. Ale tęskni Z Nami i powoli się zbiera do Nas. mam nadzieję że nie będzie zła ze napisałam nie pytając się jej czy mogę. ❤️

A co do śluzu im ciąża wyższa to śluzu coraz więcej. Na bieliźnie zostaje. Ale to po terminie @.Przed nie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:30

nick nieaktualny, Ania95, Marza89 lubią tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
‹‹ 646 647 648 649 650 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ