Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dzis mi sie ciagle odbija. Ogolnie od 3 dni mnie boli podbrzusze. Od tygodnia piersi. Od 2 dni sutki. a tam ogolnie to dobrze. I duzo mam bialego sluzu co sie lekko ciagnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dzis mi sie ciagle odbija. Ogolnie od 3 dni mnie boli podbrzusze. Od tygodnia piersi. Od 2 dni sutki. a tam ogolnie to dobrze. I duzo mam bialego sluzu co sie lekko ciagnie
Melunia, kiedy zauwazylas u siebie ten sluz? Bo ja wlasnie dzisiaj taki mam. Niby mleczny, ale delikatnie rozciagliwy. U mnie 15 dc i nie wiem czy to owulacja czy co... -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:No właśnie ja też tak Ci obliczylam i nie wiedziałam skąd te 102%
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Dziewczyn! Mialam nic nie wrzucac i sie nie przyznawac jezeli nic by nie wyszlo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c58186b2918a.png18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarkel wrote:Gratuluje kochana! Widzisz jednak w twoim przypadku test sie wcale nie pomylił! Zazdroszcze ci :* rosnijcie zdrowo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 18:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:A jak tam nasze Chasiki i Marziki się czują? Inne nasze zafasolkowane coś napiszą a Wy nic
Melunia tak bardzo się cieszę! ❤️❤️❤️ Bosko!
Też dziś myślałam o Plamce i Kasiulka90, może niedługo zajrzą do NasApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:U nas dobrze! ❤️ Marzik rośnie, jest wybredny i jeszcze wymioty mnie męczą, ale nie mogę już się doczekać wizyty
Melunia tak bardzo się cieszę! ❤️❤️❤️ Bosko!
Też dziś myślałam o Plamce i Kasiulka90, może niedługo zajrzą do Nas