Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:To za piekne, zeby mialo sie spelnic
Ale przez glowe mi przeszla taka mysl. Nie nastawiam sie, bo przez 9 cykli nic nie pyklo, to czemu akurat teraz by mialo
1 wrzesnia ide na panienski do SPA i juz z gory zalozylam, ze bede miec okres
Nie przyjdzie, skoro 3 są szczęśliwe to u Ciebie do kwadratu :*Ania95 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Plamka musiała odpocząć od forum i całego tego wiecie szału na ciążę. Ale tęskni Z Nami i powoli się zbiera do Nas. mam nadzieję że nie będzie zła ze napisałam nie pytając się jej czy mogę. ❤️
A co do śluzu im ciąża wyższa to śluzu coraz więcej. Na bieliźnie zostaje. Ale to po terminie @.Przed nie.
To super, ze wroci czekamy na nia -
aktap wrote:Dziewczyny, cudne są te Wasze II kreseczki
17 DC zaczynam robić testy owu, to i u siebie sobie pooglądam, haha
Hehe ja zaczynam za tydzień, chcę aby ovu przyszła szybciej niż 19 dc, niech się przesunie, bo ja tak chcęaktap lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
aktap wrote:Dziewczyny, cudne są te Wasze II kreseczki
17 DC zaczynam robić testy owu, to i u siebie sobie pooglądam, hahaaktap, Pay lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Mnie na bieliznie zostaje tzn mam mokro...
A podbrzusze mnie boli od 3 dni
Tez dzisiaj zauważyłam u siebie takie "mokro" i troszke białego sluzu myslalam ze dostalam @, ale nie bo do terminu jeszcze 5 dni
Jeszcze chodze siku dosłownie co 15 minut..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelisia wrote:Ten miesiac jest jakiś szczesliwy dla prawie wszystkich staraczek, więc bedzie super :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzicie dziewczyny jak z objawami Przed @ to każda inaczej. U Mamy śluz nie na bieliźnie, u Meluni na biały u Daffi kremowy. Jak Mama pisała- jak u Was jest inaczej niż zwykle to dobrze, A z innymi nie ma co się porównywać
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Widzicie dziewczyny jak z objawami Przed @ to każda inaczej. U Mamy śluz nie na bieliźnie, u Meluni na biały u Daffi kremowy. Jak Mama pisała- jak u Was jest inaczej niż zwykle to dobrze, A z innymi nie ma co się porównywać
U mnie było inaczej niż zwykle i co i nic, moje ciało mnie oszukuje, bo działa jak mu mózg każe
Jeden objaw nawet mam nadal - śmierdzi mi kawa, po 16 latach picia mi śmierdzi, każda, nie ważna firmaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:11
Malwa13 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm