Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Testuj... Ja jakbym tupala nogami też B zatwstowala.. Ale byłam jaka taka zupelnie rozlazla i spokojna. Ale jak masz się stresować nie daj Boże nie potrzebnie to testuj jutro
-
Applejoy wrote:Fajne są te wózki! Ostatnio widziałam w sklepie babeczkę z takim podwójnym
A tak poważnie liczę na jedno porządne wielkie dziecię.Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Ja jakoś nerwowa dzisiaj, pewnie @ się zbliża, a może to przez te pieprzone upały xD testować jutro dziewczyny, czy poczekać jeszcze? Sama już nie wiem..
Wiesz że ja zatestowałam i ciśnienie ze mnie zeszło. Już wiem (choć nadzieje ma do końca) że się nie udało. Nie chodze wokól testów i się nie zastanawiam. Przynajmniej do jakiegos wtorku, bo jak nie dostane to pewnie znowu bede miała nadzieje że może jednak coś z tego wyszło.
Posikaj na test - oby coś pokazał
I ja też chce zdrową dziewczynkę Mogą być i dwie, dom budujemy spory, zmieścimy się.
Kropeczko, wszystkie tu o Tobie myślimy. Wysyłam pozytywne fluidy, niech cie ten stres już odpuści. Niech wyniki już będą a muszą być dobre. Twoja Antosia to dzielny zuch, musi być dobrze
Daffi jaki avatar śliczny
Ja znowu w pracy, chce juz do domku !!!Daffi, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Ja tez czekam na 2 tłuste krechy hehe ale na owulacyjnym xD
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652