Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Apple ja chyba nick zmienie :p bo nie wiedzialam o co Ci chodzi.
Ja sie boje o jutrzejsza bete... Mam badzieje ze bedzie ok przyrost
Kurcze cały czas się mieszam w tych nickach. Ja pamietam bardziej po avatarach :* chodziło mi o meluske[/url] -
nick nieaktualny
-
Patka i super:) teraz oby zolnierzyki dzielnie walczyly.
Ja z moja Abi musze gnac do weterynarza. Moj M zauwazyl ze ona sie czesto lize.. Postanowiłam to sprawdzic... Patrze ze ogon caly poklejony... Psitka tez.. Jakies uplawy biedna ma i do tego wlosy wokol cyckow sklejone wydobywa sie z niej mleko. Pewnie jakies hormony jej szaleja stad moze nie chciala nam jesc. M wyjechał na 3tyg do Niemiec zostalysmy same i ciągle cos albo Jula albo pies.aktap lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj zamilklam bo nam padła lodówka wszystko z zamrażarki poszło do kosza, mięsa na zapas, warzywa itd.. Z lodówki zanieslismy do znajomych. Kurde zdarza się, wiem że nie tragedia ale parę dni temu padła nam zmywarka haha.
Dziś mam nadzieję że ktoś przyjedzie i zrobi. Może to znak z góry żeby zrobić wszystko teraz.
A miałam oszczędzić w pracy i obiad zjeść z domu
Dobrze ze chłopców nie ma w domu bo by było więcej do wywalenia. Ufff. -
Meluśka wyniki ok ale przy okazji wizyty oczywiście skonsultuj
Melunia daj znać jak wynik przyrost będzie piękny
Dafii może to ciąża urojona, moja suka kiedyś miała, wiła gniazdo w poduszkach. Zaczęło się bo ją pies dopadł jakiś na podwórku ale dostałą zastrzyki do 72h. Daj znać po wizycie u weta.
Ja dzisiaj rano jadąc do pracy zobaczyłam tęczę i wysyłam ją Wam wszystkim na miły początek dniaaktap, Applejoy lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyDaffi piękne kreseczki :* a psinka może tak jak Ewa pisała, może ciąża urojona to być.
Melunia będzie piękny wynik.
Patka jak to przeczytałam, to też mnie ścisnęło w sercu, bo mój mąż też tak bardzo pragnie tego dzieciątka, a nie wychodzi.... do tego jest dla mnie mega wsparciem, a sam jest twardy i też mi dwa razy tylko wspomniał jak bardzo by chciał.... a ja nie wiem co więcej mogę zrobić
Witam się urodzinowoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 07:39
-
Hej ja wczoraj nie mogłam zasnąć a dziś budzik mnie obudził to ciężko było oczy otworzyć.
Boje się strasznie dzisiejszego dnia. Zwłaszcza tego ze mnie w ogóle nie przyjmie i nie będę mogła w żaden sposób bronić swojej racji. Ściska mnie tak w brzuchu ze szok. Wczoraj próbowałam się dowiedzieć czy ewentualnie mój mąż by mógł jechać ale tez dupa bo w hotelach już rezerwacje dla kobiety zrobione...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualnyJeśli z okazji urodzin mogę mieć jakieś życzenia sama dla siebie, to życzę sobie szybko szczęśliwego cyklu i wszystkim naszym staraczkom! Mamusiom zdrowych, bezproblemowych ciąż
aktap, Ewa89_89, Kaga, Applejoy, Mammi, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAduszka83 wrote:Hej ja wczoraj nie mogłam zasnąć a dziś budzik mnie obudził to ciężko było oczy otworzyć.
Boje się strasznie dzisiejszego dnia. Zwłaszcza tego ze mnie w ogóle nie przyjmie i nie będę mogła w żaden sposób bronić swojej racji. Ściska mnie tak w brzuchu ze szok. Wczoraj próbowałam się dowiedzieć czy ewentualnie mój mąż by mógł jechać ale tez dupa bo w hotelach już rezerwacje dla kobiety zrobione
Aduszka trzymam kciuki, żeby się zgodziła na ten urlop. A to kłopot zmienić rezerwację? :* -
Ewa89_89 wrote:Meluśka wyniki ok ale przy okazji wizyty oczywiście skonsultuj
Melunia daj znać jak wynik przyrost będzie piękny
Dafii może to ciąża urojona, moja suka kiedyś miała, wiła gniazdo w poduszkach. Zaczęło się bo ją pies dopadł jakiś na podwórku ale dostałą zastrzyki do 72h. Daj znać po wizycie u weta.
Ja dzisiaj rano jadąc do pracy zobaczyłam tęczę i wysyłam ją Wam wszystkim na miły początek dnia
Mama współczuję akcji z lodowka. Przerobilam to calkiem niedawno:(
Tak jak i z pralka, zmywarka... Wszytsko po kolei kupowalam bo padalo. -
nick nieaktualnyaktap wrote:Widzę, że to ja muszę być teraz wsparciem dla niego, bo ja ani razu nawet pół łezki nie uroniłam... Myślałam, że jest wszystko ok, bo sam mi mówił, że po prostu mamy się kochać i tyle, a tu jednak wyszło coś innego...
Wszystkiego najpiekniejszego! Niech Ci los ześlę to upragnione dzieciątko, niech wróci do Ciebie...
Dziękuję
Patka uda się już zaraz i w zasadzie najpiękniejsze jest to, że mamy facetów, którzy będą się cieszyć z wieści o dziecku i z tego się możemy cieszyćaktap, Kaga lubią tę wiadomość