X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa słońce Wszystkiego Najlepszego :)
    Życzę Ci kochana szybkiego zajscia w ciążę :) mam nadzieję ze niebawem bedziesz tulic dzieciątko w ramionach:)

aktap, Malwa13 lubią tę wiadomość

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Dziękuję <3
    Patka uda się już zaraz i w zasadzie najpiękniejsze jest to, że mamy facetów, którzy będą się cieszyć z wieści o dziecku i z tego się możemy cieszyć :D

Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kocham <3

Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwus!!! Najlepszego ❤️
    645338d010264f65med.jpg

aktap, Malwa13 lubią tę wiadomość

8tydz - 22 mm 12tydz-54mm 16tydz-17cm synuś❤️ termin OM 11.04. Termin usg 3.04.
    oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kocham <3
    Ja miałam okazję przetestować :D to jak mu powiedziałam, że się udało to Jezu nigdy go takiego nie widziałam! Chciało mu się płakać, ale nie dowierzał, ale najbardziej to był dumny z siebie haha :D

aktap, Applejoy lubią tę wiadomość

• Mama360 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktap wrote:
    U mnie to samo było.. Na lekkim ratuszu najpierw płakał że nie jest biologicznym. Tata moich chłopców i marzy żeby do niego tata mówili a potem że swoje już chce.

Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość

oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Daffi, dziękuję Mama <3 <3 jak się czujecie? :D

Mama360 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tymi sprzętami to najgorzej jak człowiek się urządza, kupuje wszystko na raz, a potem wszystko w jednym momencie pada i trzeba wynieniać, bo naprawiać się czesto zupełnie nie opłaca.

• Mama360 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Luzik blusik kochana. Dziś jest Twój dzień!!!
    Powiedz Nam lepiej jakie plany? Jak się czujesz? Jakie prezenty!!?? :)

oar8vfxmkgiysd36.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Jeśli z okazji urodzin mogę mieć jakieś życzenia sama dla siebie, to życzę sobie szybko szczęśliwego cyklu i wszystkim naszym staraczkom! Mamusiom zdrowych, bezproblemowych ciąż <3
    Wszystkiego Najlepszego :*

Moje szczęście <3
    Filip 20.05.2019, godz. 11:45
    3500 g i 53 cm
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Ja dzis narazie super. Bez zgagi to postep. Wczoraj juz wam nie pisalam nie chcialam panikowac.. Ale serce mi wariowalo.. Nagle takiego przyspieszenia dostalo balam się co sie dzieje.. W glowie mi sie krecilo i w oczach obraz rozmazany. Wzielam pieska i poszlam na dwor sie dotlenic ale spotkalam sasiadke i tak sie zagadalam ze 3.5 godz z nia spedzilam i choc trzymalo mnie caly czas to nawet nie wkem w ktorym momencie puscilo. Ale az mnie pot oblewal. I ciekawe co to zas sie przyplatalo.. Czy to jednorazowe!?? Ale dzis super nie mogę narzekać.

b2ujp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama360 wrote:
    Luzik blusik kochana. Dziś jest Twój dzień!!!
    Powiedz Nam lepiej jakie plany? Jak się czujesz? Jakie prezenty!!?? :)
    Małż przed pracą wpakował siędo łóżka z czekoladkami iii najlepszą lampą do lakierów hybrydowych jaką znalazł na wszystkich forach kosmetycznych :D :D i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać :D

Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodziny :D kosmetyki <3 :D a jutro przyjeżdzają rodzice teściowe szwagierka i siostrzeńcy :D

didi123, aktap, Ewaaa, Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość

• didi123 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama współczuje akcji z lodówką ;/

My też kupowaliśmy wszystko naraz do mieszkania, więc pewnie też nas kiedyś czeka awaria w tym samym czasie ;p

Dzień dobry :)

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Konieczynka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa wszystkiego najlepszego, przede wszytskim II i upragnionego dzidziusia.

Mój mąż wczoraj wpadł na super pomysł. Jeden z lepszych w życiu :) Stwierdził że skoro środa to dzień loda to czwartek będzie dniem minetki. Hehe Jak powiedział tak zrobił i było bosko. :) Aż się uśmiecham teraz na samą myśl o tym. A rano obudziliśmy się przed budzikiem a on takim proszącym głosikiem: Pokochasz się ze mną? I jak mu odmówić ;) Także wybzykana przyjechałam do pracy.
    A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.

Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.

Patka, nasi faceci chcą być twardzielami i nie mówią że coś przeżywaja. Mój tez po % mi się wypłakał, może nie dosłownie ale wyrzucił z siebie bardzo dużo i nie tylko o ciążę mu chodziło.
    Więc to nie jest tak że facet nie chce, czy nie przejmuje się. Oni nie do końca tez rozumieją nasz cykl. Dla większości z nich to czarna magia. Zmiany hormonów, owulacja. I nie oszukujmy się, większośc kobiet nie wie jakie zmiany zachodzą w ich organizmach w ciągu cyklu. Nie wiedzą kiedy są płodne, kiedy nie nawet jak regularnie miesiaczkuja.

Rozpisałam się upsss

aktap lubi tę wiadomość

Owulacja w 37dc zakończona ciąża - KACPER 4040g i 58cm.

starania od grudnia 2017, 26.09. 2019 córeczka :)
    23.07.2015 - synek

event.png
  • didi123 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Małż przed pracą wpakował siędo łóżka z czekoladkami iii najlepszą lampą do lakierów hybrydowych jaką znalazł na wszystkich forach kosmetycznych :D :D i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać :D

Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodziny :D kosmetyki <3 :D a jutro przyjeżdzają rodzice teściowe szwagierka i siostrzeńcy :D

To super, mąż na medal <3

Moje szczęście <3
    3500 g i 53 cm
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:

Ale super! Wspaniały mąż. Kochana to szykuj sie juz teraz:) kolacja z 5 dan?? No no troszke sie powiekszysz hehe. Przezyj ten dzien najlepiej jak umiesz. Maz sie pieknie wystaral az sie łezka w oku kręci ale to z wrazliwosci:)

b2ujp2.png

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa13 wrote:
    Aduszka trzymam kciuki, żeby się zgodziła na ten urlop. A to kłopot zmienić rezerwację? :*
    Moja córka jedzie ze szkoły. Będą wystepowac z ze swoim zespolem ludowym na międzynarodowym festiwalu wiec żadne zmiany nie wchodzą w gre. A ze ona ma 8 lat to musi z nia jechać opiekun.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konieczynka wrote:
    Malwa wszystkiego najlepszego, przede wszytskim II i upragnionego dzidziusia.

Mój mąż wczoraj wpadł na super pomysł. Jeden z lepszych w życiu :) Stwierdził że skoro środa to dzień loda to czwartek będzie dniem minetki. Hehe Jak powiedział tak zrobił i było bosko. :) Aż się uśmiecham teraz na samą myśl o tym. A rano obudziliśmy się przed budzikiem a on takim proszącym głosikiem: Pokochasz się ze mną? I jak mu odmówić ;) Także wybzykana przyjechałam do pracy.
    A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.

Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.

Patka, nasi faceci chcą być twardzielami i nie mówią że coś przeżywaja. Mój tez po % mi się wypłakał, może nie dosłownie ale wyrzucił z siebie bardzo dużo i nie tylko o ciążę mu chodziło.
    Więc to nie jest tak że facet nie chce, czy nie przejmuje się. Oni nie do końca tez rozumieją nasz cykl. Dla większości z nich to czarna magia. Zmiany hormonów, owulacja. I nie oszukujmy się, większośc kobiet nie wie jakie zmiany zachodzą w ich organizmach w ciągu cyklu. Nie wiedzą kiedy są płodne, kiedy nie nawet jak regularnie miesiaczkuja.

Rozpisałam się upsss

Tak bym chciala żeby u Ciebie jednak ta @ nie przyszła... a robiłaś jeszcze test?
    A co do facetów to się zgadam 100% :)

My przy tych staraniach to na nowo odkryliśmy seks i z tego się bardzo ciesze :D

• Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa ja z okazji urodzin życzę Ci przede wszystkim zdrowia, miłości i spełnianie tego największego marzenia :*

Malwa13 lubi tę wiadomość

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
  • Mama360 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi123 wrote:
    Mama współczuje akcji z lodówką ;/

My też kupowaliśmy wszystko naraz do mieszkania, więc pewnie też nas kiedyś czeka awaria w tym samym czasie ;p

Dzień dobry :)
    No właśnie. W tym samym roku.. Pralka wymieniona parę Msc temu. Teraz zmywarka i lodówka. Ale lodówka świeci.. Mam taką dużą dwudrzwiowa z kostkarka i barkiem.. Tylko gorąco w środku, więc myślę że do naprawienia. Nie chłodzi. Nie życzę Didi tego ale u mnie reguła się potwierdziła haha.

oar8vfxmkgiysd36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi pogadaj o tym z lekarzem na wizycie, mam nadzieję, że to tylko jednorazowe jakieś może zawirowanie, w końcu to taka małą rewolucja dla organizmu :D

Daffi lubi tę wiadomość

‹‹ 710 711 712 713 714 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ