Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziękuję
Patka uda się już zaraz i w zasadzie najpiękniejsze jest to, że mamy facetów, którzy będą się cieszyć z wieści o dziecku i z tego się możemy cieszyć
Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kochamApplejoy, Mammi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kocham
to jak mu powiedziałam, że się udało to Jezu nigdy go takiego nie widziałam! Chciało mu się płakać, ale nie dowierzał, ale najbardziej to był dumny z siebie haha
aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
-
aktap wrote:Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kocham
Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziękuję Daffi, dziękuję Mama
jak się czujecie?
Powiedz Nam lepiej jakie plany? Jak się czujesz? Jakie prezenty!!?? -
Malwa13 wrote:Jeśli z okazji urodzin mogę mieć jakieś życzenia sama dla siebie, to życzę sobie szybko szczęśliwego cyklu i wszystkim naszym staraczkom! Mamusiom zdrowych, bezproblemowych ciążMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Malwa13 wrote:Dziękuję Daffi, dziękuję Mama
jak się czujecie?
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Luzik blusik kochana. Dziś jest Twój dzień!!!
Powiedz Nam lepiej jakie plany? Jak się czujesz? Jakie prezenty!!??i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać
Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodzinykosmetyki
a jutro przyjeżdzają rodzice teściowe szwagierka i siostrzeńcy
didi123, aktap, Ewaaa, Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość
-
Malwa wszystkiego najlepszego, przede wszytskim II i upragnionego dzidziusia.
Mój mąż wczoraj wpadł na super pomysł. Jeden z lepszych w życiuStwierdził że skoro środa to dzień loda to czwartek będzie dniem minetki. Hehe Jak powiedział tak zrobił i było bosko.
Aż się uśmiecham teraz na samą myśl o tym. A rano obudziliśmy się przed budzikiem a on takim proszącym głosikiem: Pokochasz się ze mną? I jak mu odmówić
Także wybzykana przyjechałam do pracy.
A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.
Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.
Patka, nasi faceci chcą być twardzielami i nie mówią że coś przeżywaja. Mój tez po % mi się wypłakał, może nie dosłownie ale wyrzucił z siebie bardzo dużo i nie tylko o ciążę mu chodziło.
Więc to nie jest tak że facet nie chce, czy nie przejmuje się. Oni nie do końca tez rozumieją nasz cykl. Dla większości z nich to czarna magia. Zmiany hormonów, owulacja. I nie oszukujmy się, większośc kobiet nie wie jakie zmiany zachodzą w ich organizmach w ciągu cyklu. Nie wiedzą kiedy są płodne, kiedy nie nawet jak regularnie miesiaczkuja.
Rozpisałam się upsssaktap lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Małż przed pracą wpakował siędo łóżka z czekoladkami iii najlepszą lampą do lakierów hybrydowych jaką znalazł na wszystkich forach kosmetycznych
i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać
Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodzinykosmetyki
To super, mąż na medalMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Malwa13 wrote:Małż przed pracą wpakował siędo łóżka z czekoladkami iii najlepszą lampą do lakierów hybrydowych jaką znalazł na wszystkich forach kosmetycznych
i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać
-
Malwa13 wrote:Aduszka trzymam kciuki, żeby się zgodziła na ten urlop. A to kłopot zmienić rezerwację? :*...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Malwa wszystkiego najlepszego, przede wszytskim II i upragnionego dzidziusia.
Mój mąż wczoraj wpadł na super pomysł. Jeden z lepszych w życiuStwierdził że skoro środa to dzień loda to czwartek będzie dniem minetki. Hehe Jak powiedział tak zrobił i było bosko.
Aż się uśmiecham teraz na samą myśl o tym. A rano obudziliśmy się przed budzikiem a on takim proszącym głosikiem: Pokochasz się ze mną? I jak mu odmówić
Także wybzykana przyjechałam do pracy.
A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.
Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.
Patka, nasi faceci chcą być twardzielami i nie mówią że coś przeżywaja. Mój tez po % mi się wypłakał, może nie dosłownie ale wyrzucił z siebie bardzo dużo i nie tylko o ciążę mu chodziło.
Więc to nie jest tak że facet nie chce, czy nie przejmuje się. Oni nie do końca tez rozumieją nasz cykl. Dla większości z nich to czarna magia. Zmiany hormonów, owulacja. I nie oszukujmy się, większośc kobiet nie wie jakie zmiany zachodzą w ich organizmach w ciągu cyklu. Nie wiedzą kiedy są płodne, kiedy nie nawet jak regularnie miesiaczkuja.
Rozpisałam się upsss
Tak bym chciala żeby u Ciebie jednak ta @ nie przyszła... a robiłaś jeszcze test?
A co do facetów to się zgadam 100%
My przy tych staraniach to na nowo odkryliśmy seks i z tego się bardzo ciesze -
didi123 wrote:Mama współczuje akcji z lodówką ;/
My też kupowaliśmy wszystko naraz do mieszkania, więc pewnie też nas kiedyś czeka awaria w tym samym czasie ;p
Dzień dobry -
nick nieaktualny