Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dziękuję
Patka uda się już zaraz i w zasadzie najpiękniejsze jest to, że mamy facetów, którzy będą się cieszyć z wieści o dziecku i z tego się możemy cieszyć
Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kochamApplejoy, Mammi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kocham
aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
-
aktap wrote:Mój to się na pewno rozpłacze, jak kiedyś będę mogła przekazać mu taką nowinę... Boże, jak ja Go kocham
Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziękuję Daffi, dziękuję Mama jak się czujecie?
Powiedz Nam lepiej jakie plany? Jak się czujesz? Jakie prezenty!!?? -
Malwa13 wrote:Jeśli z okazji urodzin mogę mieć jakieś życzenia sama dla siebie, to życzę sobie szybko szczęśliwego cyklu i wszystkim naszym staraczkom! Mamusiom zdrowych, bezproblemowych ciążMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Malwa13 wrote:Dziękuję Daffi, dziękuję Mama jak się czujecie?
-
nick nieaktualnyMama360 wrote:Luzik blusik kochana. Dziś jest Twój dzień!!!
Powiedz Nam lepiej jakie plany? Jak się czujesz? Jakie prezenty!!??
Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodziny kosmetyki a jutro przyjeżdzają rodzice teściowe szwagierka i siostrzeńcydidi123, aktap, Ewaaa, Applejoy, Mammi lubią tę wiadomość
-
Malwa wszystkiego najlepszego, przede wszytskim II i upragnionego dzidziusia.
Mój mąż wczoraj wpadł na super pomysł. Jeden z lepszych w życiu Stwierdził że skoro środa to dzień loda to czwartek będzie dniem minetki. Hehe Jak powiedział tak zrobił i było bosko. Aż się uśmiecham teraz na samą myśl o tym. A rano obudziliśmy się przed budzikiem a on takim proszącym głosikiem: Pokochasz się ze mną? I jak mu odmówić Także wybzykana przyjechałam do pracy.
A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.
Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.
Patka, nasi faceci chcą być twardzielami i nie mówią że coś przeżywaja. Mój tez po % mi się wypłakał, może nie dosłownie ale wyrzucił z siebie bardzo dużo i nie tylko o ciążę mu chodziło.
Więc to nie jest tak że facet nie chce, czy nie przejmuje się. Oni nie do końca tez rozumieją nasz cykl. Dla większości z nich to czarna magia. Zmiany hormonów, owulacja. I nie oszukujmy się, większośc kobiet nie wie jakie zmiany zachodzą w ich organizmach w ciągu cyklu. Nie wiedzą kiedy są płodne, kiedy nie nawet jak regularnie miesiaczkuja.
Rozpisałam się upsssaktap lubi tę wiadomość
-
Malwa13 wrote:Małż przed pracą wpakował siędo łóżka z czekoladkami iii najlepszą lampą do lakierów hybrydowych jaką znalazł na wszystkich forach kosmetycznych i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać
Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodziny kosmetyki a jutro przyjeżdzają rodzice teściowe szwagierka i siostrzeńcy
To super, mąż na medalMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Malwa13 wrote:Małż przed pracą wpakował siędo łóżka z czekoladkami iii najlepszą lampą do lakierów hybrydowych jaką znalazł na wszystkich forach kosmetycznych i poinformował mnie, że wieczorem wychodzimy na kolacje złożoną z pięciu dań i po pracy mam się przyszykować i odpoczywać
Do pracy przyszłam a tam prezent na biurku od moich dziewczyn, nawet nie wiedziałam, że pamiętają kiedy mam urodziny kosmetyki a jutro przyjeżdzają rodzice teściowe szwagierka i siostrzeńcy -
Malwa13 wrote:Aduszka trzymam kciuki, żeby się zgodziła na ten urlop. A to kłopot zmienić rezerwację? :*...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Malwa wszystkiego najlepszego, przede wszytskim II i upragnionego dzidziusia.
Mój mąż wczoraj wpadł na super pomysł. Jeden z lepszych w życiu Stwierdził że skoro środa to dzień loda to czwartek będzie dniem minetki. Hehe Jak powiedział tak zrobił i było bosko. Aż się uśmiecham teraz na samą myśl o tym. A rano obudziliśmy się przed budzikiem a on takim proszącym głosikiem: Pokochasz się ze mną? I jak mu odmówić Także wybzykana przyjechałam do pracy.
A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.
Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.
Patka, nasi faceci chcą być twardzielami i nie mówią że coś przeżywaja. Mój tez po % mi się wypłakał, może nie dosłownie ale wyrzucił z siebie bardzo dużo i nie tylko o ciążę mu chodziło.
Więc to nie jest tak że facet nie chce, czy nie przejmuje się. Oni nie do końca tez rozumieją nasz cykl. Dla większości z nich to czarna magia. Zmiany hormonów, owulacja. I nie oszukujmy się, większośc kobiet nie wie jakie zmiany zachodzą w ich organizmach w ciągu cyklu. Nie wiedzą kiedy są płodne, kiedy nie nawet jak regularnie miesiaczkuja.
Rozpisałam się upsss
Tak bym chciala żeby u Ciebie jednak ta @ nie przyszła... a robiłaś jeszcze test?
A co do facetów to się zgadam 100%
My przy tych staraniach to na nowo odkryliśmy seks i z tego się bardzo ciesze -
didi123 wrote:Mama współczuje akcji z lodówką ;/
My też kupowaliśmy wszystko naraz do mieszkania, więc pewnie też nas kiedyś czeka awaria w tym samym czasie ;p
Dzień dobry -
nick nieaktualny