Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Padlam.. Myślałam że na ostatnim dodanym zdjęciu jesteś ze swoim małżem hahaha...nie ma to jak już slepota starcza.
Hehe to byłby małż niczego sobie, tylko trochę sztywnyDrobinka91 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
melunia91 wrote:Mlody mnie obudzil a ja sie cala trzese... Masakra jak sie boje...18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
Nefre_ ms wrote:Po samym poronieniu w szpitalu tylko to co oni badali. Potem, jak organizm się trochę uspokoił, zrobiłam TSH, ft3, ft4 - wszystko w normie. W ogóle to było wszystko dziwne, bo na początku dostałam w ciąży wielkiej alergii, potem miałam wysokie CRP, dostałam antybiotyki i zeszło. Nie wiem czy to nie miało wpływu.
Po poronieniu zaczęłam biegać, schudłam przez 8 miesiecy 8 kg, więc bardzo zdrowo, ale od tego czasu plamię i chyba z tym nie umiem sobie poradzić. Bo jak przychodzi pierwsza plamka krwi, to łudzę si,ę do samej @,że to implantacyjne, a nie różni się niczym od poprzednich miesięcy.. Taka głowa.
tez w poprzednim cyklu widzialam taką plamkę i ludziłam się ze to implantacja ale po paru dniach zaczelam plamic i plamic i w zasadzie bardzo skąpy okres mialam. poszlam do ginekologa po klamac lekko na temat dlugosci staran by dostac skierowanie na badania hormonow i zobaczyc czy po tym skapym okresie na pewno wszystko jest dobrze.
w moim wypadku byl to szczesliwy skapy okres bo i owulacja była w 17dc nie w 23dc jak poprzednio i udało nam się ujrzec 2 kreski na tescie. -
Markel wrote:Nie boj sie wszystko jest okej :* nakrecasz sie i bedziesz sie czuła jeszcze gorzej bo sama tak czesto mam uspokuj sie kilka głebokich wdechów i bedzie dobrze naprawde :*
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:
A @ jak nie było tak nie ma. Niech ten cykl się już skończy bo mam dość. Coś jest nie tak. Dziś 35dc. Duphaston brałam do 25dc i nic. tylko piersi tak mnie bolą że w trakcie sexu od tyłu musze je trzymać żeby się nie dyndały.
Mama360 czy możesz mi powiedzieć czy u ciebie przy podwyzszonej prolaktynie tak nie było? Ze strasznie Cie piersi bolały przed @. Czy to tak ktoś pisał. Musze to sprawdzić.
Rozpisałam się upsssKonieczynka lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Drobinka91 wrote:Dziękuję, Ty też jesteś śliczna! :*
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Cześć dziewczyny!
Malwa nie życzę Ci stu lat, życzę Ci spełnienia i spokoju bo to chyba najważniejsze. Spełnienia w każdej sferze - emocjonalnej, duchowej, rodzinnej oraz materialnej. A spokoju bo tego każdy potrzebuje.
Melunia będzie oki :*
Cześć Nefre :*Malwa13 lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Malwa - spełnienia marzeń
Daffi - nasza jest wykastrowana, zrobiliśmy to przed pierwszą cieczka i mamy wszystkie problemy z głowy.
Meluniaaaaaaa- yeeeeaaaahhhh
ale widze ze problemy sie zaczynaja i nie ma co zwlekac. -
Menka888 wrote:teraz jak widzę zdjęcia to twoj nick nabiera znaczenia naprawdę jesteś drobinka :*
Nie ogarniam niektórych jeszcze na insta, ale Wy wszystkie jesteście śliczne!!!
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:no ja chcialam wysterylizowac ale tak sie boje tego zabiegu i tego czasu po zabiegu
ale widze ze problemy sie zaczynaja i nie ma co zwlekac.
Nasza w ten sam dzień biegała już. Musieliśmy jej zmniejszyć dawkę leków przeciwbólowych po konsultacji z wetem bo baliśmy się że szwy pekna - taka była żywiołowa. Blizny nie widać. Z serca polecam.
Taka ropna wydzielina to może być ropomacicze a to może być śmiertelne. Polecam jechać do weta i to już. -
Paula 90 wrote:Nasza w ten sam dzień biegała już. Musieliśmy jej zmniejszyć dawkę leków przeciwbólowych po konsultacji z wetem bo baliśmy się że szwy pekna - taka była żywiołowa. Blizny nie widać. Z serca polecam.
Taka ropna wydzielina to może być ropomacicze a to może być śmiertelne. Polecam jechać do weta i to już.
ale masz racje... wazniejszy pies ktory jest jak druga córka niz strach o zabieg i po zabiegu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 09:19