Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Konieczynko przy prolaktyne podwyższonej piersi potrafiły mnie boleć i już 2 tyg przed @. Czasem jak ściągalam stanik to aż ból nie do zniesienia. I w cb bolały też mnie dużo wcześniej
A teraz jak zaszłam w ciążę przy obniżonej już prolaktyne to zaczęły mnie boleć dopiero przed @ i to delikatnie.Konieczynka lubi tę wiadomość
-
Malwuś mega dzien!! Uwielbiam urodziny i jak ją mam i jak ktoś ma hihi, więc pisz Nam tutaj o niespodziankach i w ogóle, chodź wieczorem znikniesz!
Maz super!!
Az się cudnie czyta! ❤️ -
Aduszka83 wrote:Moja córka jedzie ze szkoły. Będą wystepowac z ze swoim zespolem ludowym na międzynarodowym festiwalu wiec żadne zmiany nie wchodzą w gre. A ze ona ma 8 lat to musi z nia jechać opiekun.
-
Mama360 wrote:Aduszka, współczuję, nienawidzę takich akcji... Ale jak nic się nie da to może jakiś urlop na żądanie albo L4?...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
-
Aduszka83 wrote:Kochana w szkole nie ma urlopu na zadanie a l4 za duże ryzyko (zwolnili by mnie po prostu). Czekam na info kiedy przyjdzie do pracy i jade.
Trzymam kciuki, żeby się jednak udało załatwić ten urlop.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny wczoraj byłam u lekarza- niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu. Dostałam letrozole na stymulację- jest obok klika małych pęcherzyków, które mogą urosnąć. To dobrze? Czy pęcherzyk może się wchłonąć, czy nadal stymulowany będzie rósł? Boję się, żeby nie urósł jeszcze większy. Pomóżcie....Alpaka
-
Drobinka91 wrote:Ja !
Drobinka91, didi123 lubią tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. W pierwszą ciąże zaszłam bardzo szybko w zeszłym roku, niestety poroniłam w styczniu. Od tej pory bezskutecznie się staram. W dodatku mam plamienia przed @ i wszystko jest inaczej niż przed.. Wydawało mi się, że umiem sobie z tym radzić, ale. brakuje mi kogoś kto mnie wysłucha i zrozumie, jak zacznę "fiksować" przed testowaniem..
robilas moze jakies badania po poronieniu? -
Malwa 100 lat! 100 lat! niech żyje, żyje nam!! Spełnienia marzenia kochana i to już już jak najszybciej
Malwa13 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Mama360 wrote:Padlam.. Myślałam że na ostatnim dodanym zdjęciu jesteś ze swoim małżem hahaha...nie ma to jak już slepota starcza.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖