Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Skoro zbadali dna dziecka to 10000% pewności. Chyba, że próbki pomylili ha ha ha.
Koniczynka dobrze wyczuła
Będzie Tymek.
Syn i mąż szczęśliwy. Ja i córka nie. Oczywiście z płci bo najważniejsze, że zdrowy!~Meluśka, Phia, aktap, Applejoy, didi123, Mammi lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Dziewczyny mam wynik!!!
Zdrowe dziecko!!!!
Ale jaja będzie SYN!!!!! Nawet lekarz był w szoku!
Tosiek !!! Super. Ale szok. Bardzo się cieszę że jest zdrowy. To najważniejsze. Mąż i syn pewnie zadowoleniKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Skoro zbadali dna dziecka to 10000% pewności. Chyba, że próbki pomylili ha ha ha.
Koniczynka dobrze wyczuła
Będzie Tymek.
Syn i mąż szczęśliwy. Ja i córka nie. Oczywiście z płci bo najważniejsze, że zdrowy!~
O dopiero doczytałam. Tymek ślicznie. To jeden z ulubionych kolegów mego synka w przedszkolu.Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Dziewczyny mam wynik!!!
Zdrowe dziecko!!!!
Ale jaja będzie SYN!!!!! Nawet lekarz był w szoku!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam od 3 dni rozkminkę, poradźcie. Mamy juz od dawna zarezerwowane loty do Norwegii na 5 dni, wylot w sobotę. I tak się gryzę, lecieć czy nie lecieć. Oczywiscie plan wakacji uległby zmianie tzn żadnego trekkingu, chodzenia pod górę itp, pojechalibysmy bardziej rekreacyjnie, ale i tak sie stresuję, że lot, że dużo czasu w aucie. Sama nie wiem, co robić.Maga2
Straciłam Córeczkę w 11tc w marcu 2018, własnie dowiedziałam się,że znów jestem w ciąży:)
-
Maga2 wrote:Dziewczyny, mam od 3 dni rozkminkę, poradźcie. Mamy juz od dawna zarezerwowane loty do Norwegii na 5 dni, wylot w sobotę. I tak się gryzę, lecieć czy nie lecieć. Oczywiscie plan wakacji uległby zmianie tzn żadnego trekkingu, chodzenia pod górę itp, pojechalibysmy bardziej rekreacyjnie, ale i tak sie stresuję, że lot, że dużo czasu w aucie. Sama nie wiem, co robić.
Norwegia ja bym nie odpuściła. Lot nie jest taki długi - zapytaj lekarza czy możesz[/url] -
Ja jak na razie nie mam z kim. Mąż nadal nieprzerwanie w pracy od wczoraj godz 6:30. Czyli za godzine i 20 min będzie 36 godzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 17:11
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
moja dusza zaznala spokoju. pewnie niektore pomysla durna wariatka.. ale z drugiej str zawsze chcialam ujrzec na tescie 2 mega krechy. to moja druga ciaza.. pierwsza miala testy biel vizira zapewne wiecej w ciazy nie bede wiec nie krzykajcie za mocno ale mam to :p doczekalam sie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47accc0ca51e.jpgApplejoy, aktap, pati8919, MissKathy92, Meluśka, Mammi, didi123, Izaw lubią tę wiadomość