Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam 165cm wzrostu. Wiecie co dziewczyny, u mnie dziwnie. Cykle nieregularne, ostatnio 28,potem 41po clo, bo nie było śladu po owu. W tym cyklu od 18dc bolą mnie piersi, dziś 27dc i dalej bolą. Jakoś chyba tym razem też spisuje na straty ten miesiąc. Wrzesień będzie nasz! A z tego powodu, że mało dziewczyn na staraczkach, chyba trzeba się cieszyć, może już reszta ma fasolki!
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
A przepraszam, dziś 28dc. Próbowałam w tym miesiącu badać szyjke, ale narazie to czarna magia , od 10do 12super śluz płodny. Teraz od 3 dni woda jak nigdy przed @.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
Ja mam codziennie uczucie niestrawnosci.. Jak cos zjem to mnie w brzuchu gniecie strasznie.. Wczoraj dlugo w podrozy bylam i taka chorobe lokomocyjna odczuwalam tragedia..
Mysle czy isc zrobic bete dzisiaj by zobaczyc ile wynosi dzis mam 6+2 -
aktap wrote:Jak uważasz. Co Ci nie powiemy, i tak pójdziesz zrobić A kiedy wizyta?
Wizyta 20 wrzesnia wiec to jeszcze prawie miesiąc.. Musze zadzwonic do innego gina zdobylam juz jego nr i chcialam isc za tydz we wtorek bede wtedy 7+2. Narazie nie dzieje sie nic co by mnie niepokoilo. Brzuch nie boli nie wiem czy to efekt luteiny czy bez niej byloby podobnie. -
nick nieaktualnyDzień dobry
To dobrze że wątek pustoszeje. Znaczy że cele są osiągane
Na fioletowej stronie trochę więcej się dzieje teraz na kwietniowkach bo to taki burzliwy okres ten pierwszy trymestr. I obaw więcej niż przy staraniach, i strachu ale też szczęścia.
Ja na przykład mam zakaz seksu więc jak czytam Wasze opisy to mnie skręca z zazdrości Chciałabym moc tak jak dotychczas cztery razy po dwa razy
Ja dzisiaj czuje się dobrze. Objawy jako takie są średnie i słabe.
Jeśli chodzi o śluz to zanim zaczęłam stosować lutkę to miałam kremowy i wodnisty - tak na zmianę. Ale niewiele, nawet bez wkładki można było się obyć. A teraz przy luteinę to Niagara.
Trzymam kciuki za wrzesień, wysyłam Wiruski.
Patka - ja też była w sierpniu taka pewna że zaszłam. Od razu wiedzialam że coś jest na rzeczy. Kobiety mają instynkt -
Paula 90 wrote:Dzień dobry
To dobrze że wątek pustoszeje. Znaczy że cele są osiągane
Na fioletowej stronie trochę więcej się dzieje teraz na kwietniowkach bo to taki burzliwy okres ten pierwszy trymestr. I obaw więcej niż przy staraniach, i strachu ale też szczęścia.
Ja na przykład mam zakaz seksu więc jak czytam Wasze opisy to mnie skręca z zazdrości Chciałabym moc tak jak dotychczas cztery razy po dwa razy
Ja dzisiaj czuje się dobrze. Objawy jako takie są średnie i słabe.
Jeśli chodzi o śluz to zanim zaczęłam stosować lutkę to miałam kremowy i wodnisty - tak na zmianę. Ale niewiele, nawet bez wkładki można było się obyć. A teraz przy luteinę to Niagara.
Trzymam kciuki za wrzesień, wysyłam Wiruski.
Patka - ja też była w sierpniu taka pewna że zaszłam. Od razu wiedzialam że coś jest na rzeczy. Kobiety mają instynkt
Ja po lutku czy przed tak samo ale kolor mi sie zmienil na taki limonkowy.boje się ze zmierzam do infekcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 07:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się kochana usprawiedliwiam moim strachem przed środa. Robię wszystko żeby jak najmniej myśleć o ciąży i w ogóle, chodź się tak nie da i żeby do cholerny jasnej usłyszeć już te dobre wieści!!!!
Potem będę tu jak dawniej. A poczekajcie jak pójdę na L4.. Hehe.. Nie opedzicie się ode mnie. Tylko wtedy już każda będzie na fioletowe w różnych wątkach... To sobie tam założymy swój
Dzień dobry kochane moje płodne laseczki.
Paula my też bez seksu. To już w ogóle wrzucilam z głowy.. Hehe sek?? Jaki seks?? Co to seks???Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Jak już wszystkie znajdziemy to założymy wspólny wątek.
Mi też na kwietniowkach średnio. Z Wami mi lepiej :-* -
nick nieaktualny
-
Cześć laski. Obudziłam się z tak okropnym bólem prawego jajnika że po prostu nie mogę chodzić I tak się zastanawiam czy to już owulka? Dzis 13dc. Zawsze się zastanawiałam czy ten ból to jest właśnie pekniecie jajeczka czy co.. jak to jest u was? Tak pozatym milego dnia wszystkim u duuuzo sexu :* ja mojefo bede wykorzystywac dzisian caly wieczor, noc i moze jeszcze rano haha szkoda ze aktualnie jest w pracy18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta )