Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
No ciężko się ćwiczy z Chodakowską, też robiłam kilka podejść, ale ja chyba nie jestem stworzona do takiego ćwiczenia "w miejscu", że ktoś Ci mówi co masz robić,
ile razy, ile powtórzeń itp, np ja w ogóle siebie nie widzę na siłowni :p też wolę więcej ruchu, rolki dla mnie to idealne rozwiązanie Jak pogoda sprzyja to od razu wyjeżdżamy z moim w miasto A i przy tym fajnie pracują wszystkie mięśnie
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:No ciężko się ćwiczy z Chodakowską, też robiłam kilka podejść, ale ja chyba nie jestem stworzona do takiego ćwiczenia "w miejscu", że ktoś Ci mówi co masz robić,
ile razy, ile powtórzeń itp, np ja w ogóle siebie nie widzę na siłowni :p też wolę więcej ruchu, rolki dla mnie to idealne rozwiązanie Jak pogoda sprzyja to od razu wyjeżdżamy z moim w miasto A i przy tym fajnie pracują wszystkie mięśnie
Siłownia to dla mnie koszmar
Ale takie "fitnessy" lubię No i rower jak najbardziej.Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:W ogóle to powiem Wam, że tak mi dobrze, bez tego pomiaru temperatury... Czekam sobie spokojnie na @ i nawet mi nie w głowie testy.
Kaga lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyaktap wrote:W ogóle to powiem Wam, że tak mi dobrze, bez tego pomiaru temperatury... Czekam sobie spokojnie na @ i nawet mi nie w głowie testy.
Ale i tak siedzi ci w glowie bo piszesz xD
Ale dobrze ze ci lepiej z tym xD -
nick nieaktualnyaktap wrote:A Ty umiesz na 100 % wyrzucić z głowy, to że chcesz mieć dziecko?
No co ty xD
Wazne ze sie nie nakrecasz xD
Chociaz przyznaje sie bez bicia ze sa takie dni ze mysle zupelnie o innych sprawach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 09:31
aktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Ty też już lada moment testowanko
aktap lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyHeh ja z chodakowską nie dałam rady.. brzuch mnie bolał... ze śmiechu
A jeśli chodzi o ćwiczenia to ja wolę np. Marte Hennig z codziennie fit. Też tak trochę gada, ale chyba mnie aż tak nie denerwuje.
Nie wiem tylko jakie efekty są po tym, bo ja tam ćwiczyłam sobie tylko na nogi taki zestaw.
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamalia wrote:Co miesiąc plan jest taki, że testowanie dzień po dacie @. Jeszcze nigdy się nie udało bo @ jak w zegarku No i cycki bolą i chodzę wkurwiona na cały świat, czyli @ lada moment..
Mam to samo teraz postanowiłam, że mąż mnie będzie pilnował. Nie ma tak,że tylko ja się wkurwiam. -
Nefre_ ms wrote:Mam to samo teraz postanowiłam, że mąż mnie będzie pilnował. Nie ma tak,że tylko ja się wkurwiam.Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
aktap wrote:aaaaaa
A może akurat przesadziliśmy w drugą stronę, haha.
No, ale ten miesiąc był naprawdę świetnyaktap lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Chyba nie da się przesadzić w drugą stronę Ja się dowiedziałam ze 2 tygodnie temu, że kuzynka mojego męża (W moim wieku) jest w ciąży, a starali się CODZIENNIE i udało się za 1 razem :p Ale mówiła że już nie miała siły i miała dość xD no i wspomagała się testami.
Mi to dodaje energi i to sporejDrobinka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Chyba nie da się przesadzić w drugą stronę Ja się dowiedziałam ze 2 tygodnie temu, że kuzynka mojego męża (W moim wieku) jest w ciąży, a starali się CODZIENNIE i udało się za 1 razem :p Ale mówiła że już nie miała siły i miała dość xD no i wspomagała się testami.
Powiem Ci, ze to chyba naprawdę nie ma reguły. Moja przyjaciółka bzyknęła się RAZ!, nawet nie wiedziała jaki ma dzień cyklu, co i jak, po prostu z dnia na dzień stwierdzili, że chcą mieć dziecko. On wyjechał na drugi dzień w delegację, za kilkanaście dni zrobiła test i BACH - II kreski! Ogólnie w moim otoczeniu, przyjaciółki, znajome, wszystkie zachodziły w ciążę od razu, w pierwszym cyklu starań. Jedna, która jest obecnie w 9 tygodniu zaszła w 7 cyklu starań.
Ale powtórzę słowa mojej mamy po raz któryś: "Nie każdemu się przyjmuje jak żyto na piasku"
I my się doczekamy, będziemy tu narzekać na wielkie brzuchy, puchnące nogi i gigantyczne cycki!Nefre_ ms, Drobinka91, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny