Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:Nie doszukuj sie problemow tak gdzie ich nie ma...
Chyba juz zeswirowalam ale wlasnie przed chwila przyszlo mi to na mysl18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
Markel wrote:Hahaha no wlasnie a jesli to jest wlasnie problem? Moze ta grudka zablokuje moje wejscie w szyjce i plemniki nie przeleca?
Chyba juz zeswirowalam ale wlasnie przed chwila przyszlo mi to na mysl
Spokojnie natura wie co robi :*[/url] -
nick nieaktualnyMarkel wrote:Hahaha no wlasnie a jesli to jest wlasnie problem? Moze ta grudka zablokuje moje wejscie w szyjce i plemniki nie przeleca?
Chyba juz zeswirowalam ale wlasnie przed chwila przyszlo mi to na mysl
Kobiety oslabiacie mnie noooo....
Swiruski xD a raczej wariatki hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 20:02
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Laseczki ❤️ jestem po wizycie, Pani ginekolog jest świetna! Powiedziała, że nosek śliczny nie ma się do czego przyczepić, jeśli dobrze ja zrozumiałam to kość nosowa 1.4 ale mogłam coś pomylić serduszko 161 biło i nasza kruszynka była bardzo ruchliwa, Pani doktor powiedziała, że jest niegrzeczna i ciekawe po którym rodzicu haha w ogóle kruszynka miała założoną nogę na nogę i stała na główce, normalnie łzy w oczach miałam! ❤️ Długie rączki i nóżki Cudowny widok!
A i ciąża jest starsza 12 tyg i 2 dni ma ❤️
Łapcie wiruska ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02d7d695e729.jpg
Cudowny widok maluszek przepięknyMarza89 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Nie no bo stąd wyjde...
Kobiety oslabiacie mnie noooo....
Swiruski xD a raczej wariatki haha18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualny
-
Odebrane dzieci z kolonii. Jestem. Przeszczesliwa!!! Cudne prezenty, tona prania, dzieci brudne, nie kapane ale szczęśliwe!! Już jestem spokojna i ten hałas w domu mi odpowiada!!
Dwlektuje się tym zanim zacznę na nich psy wieszać hehe. -
nick nieaktualnyMama360 ja tez uwielbiam powroty mlodego z obozu chociaz rok temu rekreacyjny chyba byl lepszy niz teraz pilkarski ale sam chcial. Myslal ze go zapisze na jeszcze jeden ale wybilam mu z glowy
Applejoy ja mam wlasnie juz w pracy spokoj. Po prostu budzi mnie pecherz na sikanie i pozniej mam problem zasnac. Dzisiaj spalam w ciagu dnia jakiez 2godz. Jutro tez mam ale ide do takiego kolka altywnosci lokalnej wianki robic wiec sie wyzyje artystucznie i zajme glowe dobrze ze jutro sroda to zobacze moze juz cos konkretnego na usg w czwartek.
Marzik piekne foto! To z prenatalnych czy sami na 4d poszliscie?Marza89 lubi tę wiadomość
-
Słodki Marzik
Ja dopiero do domu dotarłam. Obiecałam sobie nie jeść tak późno, ale taka głodna wróciłam, że się rzuciłam na obiad i tak się najadłam, że nie chce mi się do wanny ruszyć Jutro też sporo roboty. Dobrze, że już środa półmetek tygodnia do urlopuMarza89 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
melunia91 wrote:Mama360 ja tez uwielbiam powroty mlodego z obozu chociaz rok temu rekreacyjny chyba byl lepszy niz teraz pilkarski ale sam chcial. Myslal ze go zapisze na jeszcze jeden ale wybilam mu z glowy
Applejoy ja mam wlasnie juz w pracy spokoj. Po prostu budzi mnie pecherz na sikanie i pozniej mam problem zasnac. Dzisiaj spalam w ciagu dnia jakiez 2godz. Jutro tez mam ale ide do takiego kolka altywnosci lokalnej wianki robic wiec sie wyzyje artystucznie i zajme glowe dobrze ze jutro sroda to zobacze moze juz cos konkretnego na usg w czwartek.
Marzik piekne foto! To z prenatalnych czy sami na 4d poszliscie? -
nick nieaktualnyaktap wrote:Ja się chyba wczoraj zajechałam z Chodakowską... Bo o udach i dupsku, to nie wspominam.
Dla mnie najlepsza opcja to rolki lub rower... Wiecej wrazen haha jak sie wywroce xDaktap lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny