Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Phia wrote:gdybym patrzała na objawy innych kobietek...
to co miesiąc murowana ciążą hehe której nie ma już długo długo
Ja nawet nie muszę czytać, u mnie co miesiąc coś nowego Mówię do męża, że jego sperma źle na mnie wpływa i rozregulowuje mi cykl heheMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Justek wrote:A te testy BOBO test ? Podobno fałszują wynik ?
Pink test strumieniowy ma dobre opinie ?
Mnie bobo oszukał, pink strumieniowy miałam i jak dotąd zawsze negatyw, więc jest dla mnie wiarygodny, bo ciąży nie było.Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Co miesiąc można się tak schizować. Wczesna ciąża a PMS - żadna różnica.
Trzeba robić testy, albo bete i czekać grzecznie. A dopóki @ nie przyjdzie, zawsze jest szansa..
Justek wrote:30 na karku a w domu tylko pies w pracy opowiadają o dzieciach a ja o psie . Najgorsze są święta jak padają pytania przy stole a Wy kiedy ?
a teraz zaczyna rodzeństwo teścia xD czyli zaczyna sie od nowaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 11:00
-
Kaga wrote:Ja pierwszy cykl starań miałam mega pokręcony, inny niz wszytskie, okres bardzo spóźniony, nietypowe objawy, wiec postanowilam zrobic test. Na bobo tescie strumieniowym wyszedł cień kreski. Na drugi dzień zrobiłam dwa inne testy - wszytskie białe. Nie wiem co się wtedy w tamtym cyklu podziało, ale wiem ze tego testu juz nie kupię.
To chyba wybiorę inny , bo wodze ze dużo takich opinii .pare razy już słyszałam ze Bobo oszukujeJustek -
Kaga wrote:Ja pierwszy cykl starań miałam mega pokręcony, inny niz wszytskie, okres bardzo spóźniony, nietypowe objawy, wiec postanowilam zrobic test. Na bobo tescie strumieniowym wyszedł cień kreski. Na drugi dzień zrobiłam dwa inne testy - wszytskie białe. Nie wiem co się wtedy w tamtym cyklu podziało, ale wiem ze tego testu juz nie kupię.
Kaga lubi tę wiadomość
Moje szczęście
3500 g i 53 cm -
Applejoy wrote:Kto się stara ze mną we wrzesniu? Widziałam Menke i isaura patka didi ktoś jeszcze? Za niedługo zostanę tutaj serio sama...
Nie zostaniesz sama, bo ja pewnie tu będę z tobą, więc się nie martwMoje szczęście
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyApplejoy wrote:Kto się stara ze mną we wrzesniu? Widziałam Menke i isaura patka didi ktoś jeszcze? Za niedługo zostanę tutaj serio sama...
wiec bd we dwie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 11:02
Applejoy lubi tę wiadomość
-
Applejoy wrote:Kto się stara ze mną we wrzesniu? Widziałam Menke i isaura patka didi ktoś jeszcze? Za niedługo zostanę tutaj serio sama...
Applejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustek wrote:30 na karku a w domu tylko pies w pracy opowiadają o dzieciach a ja o psie . Najgorsze są święta jak padają pytania przy stole a Wy kiedy ?
Dziżus, te pytania to działają na mnie jak płachta na byka.
Odpowiadam znajomym: "jak zrobię to będzie", a rodzinie staram się grzeczniej i mówię : " na wszystko przyjdzie czas".
Ale najlepsze są odpowiedzi:
" wiesz masz już prawie 30 lat, powinnaś zacząć się starać.. "
" wiesz ja sobie życia bez dzieci nie wyobrażam, warto sobie zrobić"
Albo moje ulubione Babci mojego męża, która ma 98 lat: "i wiesz, chciałabym dożyć jeszcze waszego.. "
To już wtedy nie wiem co mam odpowiedzieć, czy się zacząć zwierzać czy im przypierdolić
Albo moi teściowie, nic mi nie mówią, ale słyszę, jak życzą mojemu mężowi przy opłatku " No i żebyś się wreszcie dochował". Jakby to było źrebię, a my byśmy hodowlę koni mieli!
I w ogóle, najbardziej lubię, jak mogę odpowiedzieć:
- a wy kiedy
- a Ty co, drugiego/trzeciego/czwartego nie chcesz?
Genaralnie zmieniam temat, albo wychodzę..
Tylko dziwi mnie, bo jednak kultura się tak nie zmieniła i nadal pary które nie mają dzieci, bo nie chcą to jest ich kilka procent, a większość nie ma, bo nie może :> I naprawdę pytania są z dupy. -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Ja w pierwszym miesiącu starań miałam najdłuższy cykl w życiu 43 dni, a okres po białych testach nie przychodził, dopiero po becie dostałam, zobaczyłam popołudniu wynik, a wieczorem już była @
To chyba to nakręcanie tak działa , u mnie pewnie będzie to samoJustek