Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Justek wrote:Cześć dziewczynki ? Możecie zerknąć na wykres ?
https://ovufriend.pl/graph/5f0e9a0fed94c09d2e086b8f21edd0e6Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 09:42
Justek lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:testowalas? wyglada to obiecujaco.
Robiłam wczoraj test nic nie wyszło , ale dzisiaj temp trochę znowu spadła rano znowu miałam ten ból taki sam jak w trakcie miesiączki po paru minutach przeszło , mam tak od kilku dni boli rano albo wieczorem . Chyba mi się coś zatrzymałoJustek -
Justek wrote:Robiłam wczoraj test nic nie wyszło , ale dzisiaj temp trochę znowu spadła rano znowu miałam ten ból taki sam jak w trakcie miesiączki po paru minutach przeszło , mam tak od kilku dni boli rano albo wieczorem . Chyba mi się coś zatrzymało
przy wczesnej ciazy moze byc tak. do tego stezenie hcg w moczu moze byc jeszcze na tyle slabo przenikalne ze testy rażą bielą...
a tak bedziesz miala pewnosc. moj wykres np w ogole nie podpowiadal ze moge byc w ciazy
https://ovufriend.pl/graph/bf47c773dd5d6899e356bf2fd1a9aecd
sluzu owszem mialam ale objawy u kazdej są inne. natomiast piersi bolą mnie dopiero jakoś od 5+3 wiec to tez nie reguła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 10:01
-
Daffi wrote:zrób sobie bete jesli masz mozliwosc.
przy wczesnej ciazy moze byc tak. do tego stezenie hcg w moczu moze byc jeszcze na tyle slabo przenikalne ze testy rażą bielą...
a tak bedziesz miala pewnosc. moj wykres np w ogole nie podpowiadal ze moge byc w ciazy
https://ovufriend.pl/graph/bf47c773dd5d6899e356bf2fd1a9aecd
sluzu owszem mialam ale objawy u kazdej są inne. natomiast piersi bolą mnie dopiero jakoś od 5+3 wiec to tez nie reguła.
Mam zastępstwo do końca przyszłego tygodnia wiec ukrywanie się z pracy i branie wolnego odpadaJustek -
Justek wrote:Mam zastępstwo do końca przyszłego tygodnia wiec ukrywanie się z pracy i branie wolnego odpada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 10:25
-
Justek wrote:To czekanie jest straszne
Chwalę tez sobie te z apteki DOZ ich firmowe jest fajny duo pack za 14.99. nigdy nie pokazal mi falszywwej kreski jak inne. -
Justek wrote:Wczoraj rano biel , a spóźnia mi się 5-6 dni
mi np ladne testy wychodzily z popoludniowego moczu.. poranne byly bladziochy.
ale ja to chodzaca anomalia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 10:28
-
nick nieaktualnyJustek wrote:Z reszta dziewczyny , babaeczki którym się udało mówią o dużej ilości śluzu , bolących piersiach . Ja śluzu mam mało , piersi nie bolą są trochę wielsze
Tak samo śluz...
Nie ma co porównywać objawów bo każda ma inne
Czasami brak objawów to też objaw...
Daffi, Kaga lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:ja jestem mega zadowolona z tego clearblue ktory pokazuje tydzien ciazy ale koszt to 30zl a nawet 30 parę.
Chwalę tez sobie te z apteki DOZ ich firmowe jest fajny duo pack za 14.99. nigdy nie pokazal mi falszywwej kreski jak inne.
Wiem wiem clearblue już zmarnowałam jeszcze przed terminem @Justek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:gdybym patrzała na objawy innych kobietek...
to co miesiąc murowana ciążą hehe której nie ma już długo długo
Co miesiąc można się tak schizować. Wczesna ciąża a PMS - żadna różnica.
Trzeba robić testy, albo bete i czekać grzecznie. A dopóki @ nie przyjdzie, zawsze jest szansa..