Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Mama Super, odpoczywaj
Pospałam i co ja teraz będę robić hmmm, posiedzę z godzinkę może mi się jeszcze zachce spać, ale w sumie po 8 h przespanych pewnie będzie ciężko
Cycki mnie bolą po zewnętrznych stronach, a jeszcze tyle czasu do okresu, a one już jak kamienie.
Kochana, ja też już tak mam. Jak co miesiąc. Wczoraj mnie dopadł taki PMS, że dwa razy się poryczałam o byle co... Także już wiem, że mnie zaleje
Miłego dnia Laseczki -
aktap wrote:Kochana, ja też już tak mam. Jak co miesiąc. Wczoraj mnie dopadł taki PMS, że dwa razy się poryczałam o byle co... Także już wiem, że mnie zaleje
Miłego dnia Laseczki
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
A mi się też spóźnia @. Też zrobiłam test i nic... A @ powinna być w poniedziałek. Kurcze od dawna tak nie miałam... Zastanawiam się czy to nie wina tego euthyroxu bo to pierwszy miesiąc z nim. No i w tym miesiącu to jajniki na zmianę mnie bolaly.
W sobotę idziemy na wesele więc miałam nadzieję że będę już po @ i na spokojnie zacznie się nowy cykl a tu takie niespodzianki... Znając życie dostanę w sobotę i będę umierać na weselu...
Kurde ale to jest dziwne od dawna miałam super regularnie aż do tego miesiąca z tym lekiem. -
nick nieaktualnyAduszka - gratulacje
Aktap - najgorszy moment. Ale dopóki nie dostaniesz @, to jest szansa..
Największy problem że PMS od wczesnych objawów ciąży praktycznie nic nie różni, co dla mnie jest niezrozumiałe, bo przy PMS progesteron nagle spada, a przy wczesnej ciąży - rośnie..
Ja zawsze jestem najbardziej na siebie zła, że zachowuje się jak idiotka. Łażę co chwilę do kibla i sprawdzam czy jest @, i wszystkie dolegliwości analizuje pod kątem PMS czy ciążą... Potem jak już "ochłonę" to jestem dla siebie mniej surowa - wiem, że to hormony.. Ale i tak mi głupio, że jest coś nad czym nie mogę zapanować..
Ja piję zioła ojca sroki i pierwszy raz od kilku miesięcy boli mnie lewy jajnik. Zawsze bolał prawy.. Ciekawe co wyjdzie na monitoringu. -
aktap wrote:Wczoraj mnie dopadł taki PMS, że dwa razy się poryczałam o byle co... Także już wiem, że mnie zaleje
aktap lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Aaa i mam kolejną okazję na dobrą nowinę (jakby się udało haha), 22.09 bym zatestowała, a 06.10 nasz ślub cywilny xD
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Cześć dziewczyny :*
ABI90 wrote:Właśnie dostałam smsa że teściory do odbioru czekają więc walczymy dalej. 30 owulacyjnych+10 ciążowych. Dziewczyny które robią testy owulacyjne czy Wy widziałyście że one też mają czułość 10,20,25 jak ciążowe?? No i to mnie trochę też zastanawia. Bo te 10 wychodziły mi dość intensywne a że znalazłam jeszcze 25 i zrobiłam równocześnie a tam na nim nic, biel
Ja wiedziałam, sama mam te o czułości 10
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
W ostatnim cyklu miałam robione badanie sono HSG. Owulacja nie była wywoływana. Okazało się w tym cyklu, że mam niepęknięty pęcherzyk z poprzedniego cyklu, jednak byłam stymulowana letrozole. Pęcherzyk urósł jeszcze bardziej. Proszę o pomoc ile trwa leczenie takiego niepękniętego pęcherzyka- jak można leczyć, jakimi lekami? Nie chciałabym tracić kilku miesięcy na tabletki antykoncepcyjne. Pomóżcie.Alpaka
-
KarmeLoVe wrote:A ile mniej więcej przed zaczynaja was boleć? Mnie zawsze max 5dni wcześniej, tydzień wcześniej to tylko cmily. W tym cyklu bolą jak kamienie już od 18dc, dziś 30dc, zwariować idzie. To mój pierwszy cykl w życiu z takimi bolesciami, mam nadzieję, że ostatni...
Mnie przeważnie tydzień przed, ale nigdy mnie tak bardzo nie bolały. Wiem, co to PMS od zeszłego miesiąca, miałam ochotę mordować, także nic mnie już nie zdziwi. Co cykl to dziwniejszy, a mogłam się nie starać, nic mi nie było, nic mnie nie bolało, a może po prostu nie zwracałam na to takiej uwagi Spałam dziś na plecach, bo na boku nie jestem w stanie z bólu.
Dzień dobryKaga lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny