Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Hm... czyżby?
Kochana, ja sądzę, że to jednak jakaś infekcja, no czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze. Wizytę u gina mam 27 dopiero, bo umówiłam się na coroczną cytologię, ale jak się będzie coś działo, to szukam kogoś innego.
Nie sądzę, żeby to była oznaka ciąży, bo to dopiero 4 DPO -
aktap wrote:Kochana, ja sądzę, że to jednak jakaś infekcja, no czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze. Wizytę u gina mam 27 dopiero, bo umówiłam się na coroczną cytologię, ale jak się będzie coś działo, to szukam kogoś innego.
Nie sądzę, żeby to była oznaka ciąży, bo to dopiero 4 DPOaktap lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
amalia wrote:No to piąteczka! Też dziś byłam i również dostałam skierowanie na usg brzucha. Tylko, że u mnie gastroskopia w pakiecie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Kochana, ja sądzę, że to jednak jakaś infekcja, no czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze. Wizytę u gina mam 27 dopiero, bo umówiłam się na coroczną cytologię, ale jak się będzie coś działo, to szukam kogoś innego.
Nie sądzę, żeby to była oznaka ciąży, bo to dopiero 4 DPODrobinka91 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2364c149d92a.jpg
10 dpo
Beta 36.80
Prog 26.90aktap, Ewaaa, Kropeczka85, MissKathy92, Nefre_ ms, Konieczynka, Isaura81, Applejoy, didi123, Sleepyhead, amalia, Izaw, Marza89 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
aktap wrote:Jejku, naprawdę?!
Ja nie wiem co mi to zacytowało. Chciałam pogratulować aduszce 83 wyniku bety hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 20:46
aktap lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3