Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Hm... czyżby?

Kochana, ja sądzę, że to jednak jakaś infekcja, no czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze.
Wizytę u gina mam 27 dopiero, bo umówiłam się na coroczną cytologię, ale jak się będzie coś działo, to szukam kogoś innego.
Nie sądzę, żeby to była oznaka ciąży, bo to dopiero 4 DPO
-
A coś Cię boli, piecze, swędzi? :p może już doszło do zapłodnienia i wytworzył się taki śluz żeby zablokować wejście do szyjkiaktap wrote:Kochana, ja sądzę, że to jednak jakaś infekcja, no czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze.
Wizytę u gina mam 27 dopiero, bo umówiłam się na coroczną cytologię, ale jak się będzie coś działo, to szukam kogoś innego.
tak tylko sobie gdybam... czego oczywiście z całego serca Ci życzę
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️

1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mi narazie nie proponowała gastroskopiiamalia wrote:No to piąteczka! Też dziś byłam i również dostałam skierowanie na usg brzucha. Tylko, że u mnie gastroskopia w pakiecie

ale jak zajdzie potrzeba to zrobię i to
byle działać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak najbardziej śluz może być pierwsza oznakąaktap wrote:Kochana, ja sądzę, że to jednak jakaś infekcja, no czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze.
i pamiętaj że nie wiesz dokładnie kiedy owu była;)
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2364c149d92a.jpg
10 dpo
Beta 36.80
Prog 26.90
nick nieaktualny, Ewaaa, Kropeczka85, MissKathy92, nick nieaktualny, Konieczynka, Isaura81, Applejoy, didi123, nick nieaktualny, amalia, Izaw, Marza89 lubią tę wiadomość
...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz... -
nick nieaktualny
-
Superaktap wrote:Jejku, naprawdę?!

Ja nie wiem co mi to zacytowało. Chciałam pogratulować aduszce 83 wyniku bety hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 20:46
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3