Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:właśnie...odnośnie badania progesteronu...
chciałam w tym cyklu zbadać, powinno się to zrobić 7dp
I teraz moje pytanie... ovu miałam z sobotę albo niedzielę więc 7dpo przypada na weekend. Czy jest sens robić np w piątek albo poniedziałek?
Poniewaz nigdy nie wiesz kiedy była ovu, powinno się oznaczyc ją 3 razt..
W piatek i poniedziałek np. -
Nefre_ ms wrote:Zależy od sytuacji i jakie to jest klepnięcie
Jak jesteśmy sami i to jest takie uszczypnięcie to mi schlebia
Ale przy ludziach to by mi chyba ubliżyło.
A takie pacnięcie to średnio mi się podoba..
A próbowałaś mu kiedyś oddać? Klepnij go dwa razy po dupie, zobaczymy czy mu się spodoba:>
Oddaje mu, ale go to bawi niby rozumie i coraz rzadziej sie to zdarza, ale i tak czasem nie potrafi sie powstrzymac. A ja wtedy w furie wpadamNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Haha no dokładnie tak dlatego ja trochę ograniczylam wizyty u specjalistów żeby sobie w głowie jeszcze bardziej nie mieszać
Ja tak samo zaluje, ze od razu do lekarza polecialam. Ja juz nawet kwasu foliowego nie biore. Stwierdzilam, ze co ma byc to bedzie i daje teraz naturze szanseMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczyny, po owulce powinnam mieć zamkniętą szyjkę... A mam otwartą. Więc ten śluz to nie wiem co... Ehh, no i dupa
Szyjka musi się zamknąć na początku ciąży ale niekonieczniecznie zaraz po owu Nie ma takiego wymogu Ja mam czasami zamknięta przed @ i nic z tego nie wychodzi -
Cześć dziewczyny,
mam pytanie...nie wiedziałam w jakim temacie umieścić mój problem.
Otóż...jestem tu nowa. Tak jak z nicku wynika chcę zostać mama
Każdy miesiąc jest dla mnie coraz gorszy,bo głowa chciałaby a reszta nie może
Każdego miesiąca wraz z okresem przychodzi smutek.
Mam niedoczynność tarczycy,ale jak mi wiadomo to też nie stoi na przeszkodzie.Wyniką są prawidłowe. Moje cykle są nieregularne średnia cyklu to 27 dni. Czasami to 30 dni,czasami 41....
Moje pytanie brzmi....dziwnie się ostatnio czuje. Nie wiem czy sobie wmawiam czy tak po prostu jest.
czy ja mogę być w ciąży ?
Ostatnia miesiączka była 31 lipca,cały czas stosunek jest bez zabezpieczeń i wytrysk jest zawsze we MNIE
Zauważyłam bardzo dużo śluzu,normalnie się leje. Jest mleczny,gęsto-rzadki i taki lepki,ciągnie się .(nigdy czegoś takiego nie miałam),często siusiam,boli mnie dolna część kregosłupa i dolna część brzucha.Deliktnie pobolewają mnie piersi. Dodam również,że mam takie humory,że raz jestem szczęśliwa a po chwili mogę się drzeć godzinami na mojego partnera. Więc nie wiem co się dzieje. Test wykonywałam 19,22 i 24 sierpnia. Pokazał jedna kreseczke Myślicie,że to za szybko ? Kiedy go zrobić ? Pomóżcie bo ja już nie wiem co robić -
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczyny, po owulce powinnam mieć zamkniętą szyjkę... A mam otwartą. Więc ten śluz to nie wiem co... Ehh, no i dupa
Oj kobietki xD
Spokojnie jak bd ciaza to sie dowiesz predzej czy pozniej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chcebycprzyszlamama wrote:Cześć dziewczyny,
mam pytanie...nie wiedziałam w jakim temacie umieścić mój problem.
Otóż...jestem tu nowa. Tak jak z nicku wynika chcę zostać mama
Każdy miesiąc jest dla mnie coraz gorszy,bo głowa chciałaby a reszta nie może
Każdego miesiąca wraz z okresem przychodzi smutek.
Mam niedoczynność tarczycy,ale jak mi wiadomo to też nie stoi na przeszkodzie.Wyniką są prawidłowe. Moje cykle są nieregularne średnia cyklu to 27 dni. Czasami to 30 dni,czasami 41....
Moje pytanie brzmi....dziwnie się ostatnio czuje. Nie wiem czy sobie wmawiam czy tak po prostu jest.
czy ja mogę być w ciąży ?
Ostatnia miesiączka była 31 lipca,cały czas stosunek jest bez zabezpieczeń i wytrysk jest zawsze we MNIE
Zauważyłam bardzo dużo śluzu,normalnie się leje. Jest mleczny,gęsto-rzadki i taki lepki,ciągnie się .(nigdy czegoś takiego nie miałam),często siusiam,boli mnie dolna część kregosłupa i dolna część brzucha.Deliktnie pobolewają mnie piersi. Dodam również,że mam takie humory,że raz jestem szczęśliwa a po chwili mogę się drzeć godzinami na mojego partnera. Więc nie wiem co się dzieje. Test wykonywałam 19,22 i 24 sierpnia. Pokazał jedna kreseczke Myślicie,że to za szybko ? Kiedy go zrobić ? Pomóżcie bo ja już nie wiem co robić
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
KarmeLoVe wrote:Nie masz nieregularnych okresów. Masz regularne. +/-5dni to jest regularnosc.test zrobić w dniu spodziewane j miesiączki przy najdłuższym cyklu. Test możesz zrobić w sobotę ta bądź następna jak @nie przyjdzie.