Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaga, ja tydzień temu byłam na panieńskim gdzie wszystkie dziewczyny mają już przynajmniej jedno dziecko. Też się nasłuchałam o obwisłym biuście, o nieprzespanych nocach itd. Czuję się strasznie wykluczona z towarzystwa w takich momentach
Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaga wrote:Widzę po Twoim podpisie, że juz byłaś kiedyś w ciąży. I chociaz nie skończyły się one dla Was pomyślnym rozwiązaniem to fakt, że w niej byłaś oznacza, że oboje jestescie płodni. Świetnie ze trafiłaś do dobrego lekarza, podleczycie co trzeba i na pewno sie uda.
W ogole dziewczyny wczoraj mialam taka ciężka imprezę... W momencie jak faceci wychodzili z pomieszczenia, bo zajmowali się innymi rzeczami, ja siedzialam z kobitami która mówiły tylko i wyłącznie o porodzie i o ciąży, o porodzie i ciąży (jedna juz ma dzieci, druga jest w ciąży). O kupowaniu ubranek, wózków i przewijakow. Niby mam termin owu, ale piłam ile wlazlo... Bo aż mnie skrecalo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zus dostal zwwolnienie ciazowe. oczywiscie wstrzymali wyplate i każa dosłac druk Z-3. co oni jeszcze beda chciec ode mnie. najlepsze ze chca najpzniej do 17.09 a ja to musze z poznania ksiegowego dorwac i on musi mi to wypelnic po czym wyslac a z jego ruchami moze byc ciezko na czas heh
-
nick nieaktualnyKaga wrote:W ogóle wiadomo jak to jest. Jak chcesz kupić buty i szukasz czegoś w necie to przez nastepny miesiąc masz wszedzie rekalmy butów. Jak przygotowywujesz się do ślubu to na każdym kroku wyskakuje to fotograf, to cukiernia itp.
No to teraz czy na fb, czy na insta, czy gdziekolwiek indziej: spodnie ciążowe w super cenie, kocyki i kołderki dla niemowląt, sesja noworodków, super-hiper wózki dla dzieci, ale ostatnio to już kur... przesada: "problem z zajściem w ciążę? zgłoś sie do nas". Ja pieprze no. Ja po prostu chce sobie wejść na portal społecznościowy, bez oglądania kołderki która mogę przykryc teraz co najwyzej psa. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bo sie troszke przestraszylam.. polecial mi dzis taki sluz jakby żółty z takimi grudkami.. mam sie martwic?18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
aktap wrote:Myślę, że dopóki nie ma krwawień wszystko jest ok. A śluz może być inny niż zwykle18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
aktap wrote:Powtarzasz jutro betę?
Teraz masz ktory DPO?18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
nick nieaktualny