Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaola27 wrote:Hej dziewczynki:) mam problem... i niewiem co myśleć. @ powinnam dostać 14-15 września. Okres jak mi spóźnia to Max jeden dzień i dzień przed bądź w dzień dostania @ boli mnie brzuch... już jestem wtedy rozczarowana. A zapomniałam wspomnieć ze z staramy się o maluszka od stycznia:( i tu mój problem: dziś jest 9 a mnie boli brzuch... nigdy mi się to nie zdarzali. Ze dostawałam szybciej. Boli mnie brzuch przy podnoszeniu się z łóżka od jakiś 3 tyg mam dziwne zachciewajki, od jakiś 2 tyg ciagle bym jadła brzoskwinie i nektarynki! Dzisiaj rano dałabym się zabić i pokroić za loda! Co o tym myślicie? Robić jutro test czy dac sobie spokój i coś sobie wmawiam?
Hej możesz spróbować zrobić test, ale najpewniejsza będzie beta -
nick nieaktualnyKaga wrote:Haha odejmie Ci lat jak kiedys urodzi się dzidzius.
Brałaś juz Norprolac kiedys? Jak sie po nim czulas (jezeli to nie 1szy raz)? I jaka mialas prolaktyne, że go dostalas? Ofc jak nie chcesz to nie odpowiadaj, ale to takie zboczenie zawodowe i ciekawosc na przyszlosc. Sama dostalam kiedys bromergon, ale to byl horror i odstawilam go.od razu a prolaktyna sama sie unormowala jakims cudem. -
Menka śliczna kreseczka! To to! Trzymam kciuki za jutrzejszy test!
Almomd mąż koniecznie niech zacznie suplementowac potas! Na początku duże dawki nawet po 300% dziennego zapotrzebowania. Potem regularnie 100%. Po tygodniu powinien być jak nowy. Przynajmniej u mnie tak było. Żaden magnez nie dał rady, a magnez z potasem zdziałały cuda. A tak w ogóle to witaj i powodzenia!
Patka czekam na Twój jutrzejszy test Kochana!
Słodkich snów Płodne Laseczki!Menka888 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Jejku dziewczyny tak okropnie mnie kłuje w macicy od wczoraj.. zrobilam dzis test o czulosci 25 i druga kreska wyszla taka słabiutka.. jestem przerazona. Jade powtarzac bete dzis i zobaczymy..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7c6a44da3aa.jpg18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Markel ty widze jak ja powtarzasz testy i sie schizujesz. Niepotrzebnie:)18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
Kropeczka85 wrote:Menka śliczna kreseczka! To to! Trzymam kciuki za jutrzejszy test!
Almomd mąż koniecznie niech zacznie suplementowac potas! Na początku duże dawki nawet po 300% dziennego zapotrzebowania. Potem regularnie 100%. Po tygodniu powinien być jak nowy. Przynajmniej u mnie tak było. Żaden magnez nie dał rady, a magnez z potasem zdziałały cuda. A tak w ogóle to witaj i powodzenia!
Patka czekam na Twój jutrzejszy test Kochana!
Słodkich snów Płodne Laseczki!
Jak mogłaś polecić suplementację POTASU ! Bez posiadania jego wyników! A nawet posiadają wynik to niski potas może świadczyć o poważnych chorobach. Wiesz że suplementacja potasu potrafi zabić człowieka w ciągu tygodnia?
Jak wiesz to trochę zastanawia mnie zalecenie wyssane z palca,
Jeśli nie wiesz to ...... No właśnie.
Sory ale jak czytam co tu się dzieje ostatnio to na prawdę ciarki przechodzą.
Suplementy TYLKO stwierdzone braki! Po wykonaniu badań i ustaleniu że nie ma przeciwwskazań!Kaga lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Markel wrote:Wlasnie pamietam ze ty tez tak powtarzalas.. ale zmartwilam sie strasznie. Nie wiem jak ja do 16 na wynik doczekamIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Cześć laski... czytam Was i robie wielkie oczy. Nie było mnie tu od jakiegoś miesiąca odkąd wyjechałam na urlop i po prostu szok i niedowierzanie co tu się dzieje...
Pamiętajcie, że czyta Was dużo dziewczyn, które nie udzielają się na forum. Potem popadają w paranoję, robią testy w 6 lub 8dpo i bety kilka dni przed @ Potem jest płacz bo ciąża biochemiczna. Naprawdę może Wy już jesteście przyzwyczajone do takiego trybu ale pamiętajcie, że setki młodych dziewczyn nie ma do kogo się zwrócić i ostatnią deską ratunku jest forum bo szukają wsparcia wśród innych. A tu co ? Mnóstwo rad wyssanych z palca, strach, stres.... nie no jakiś koszmar to mnie już brzuch boli jak to wszystko czytam. Bardzo to przykreMeggs, Konieczynka lubią tę wiadomość
-
Zuzi! Buziaczki.
Ja też staram się tylko zerknąć od czasu do czasu co u starych staraczek za ktore trzymam ciągle kciuki.
Jakoś ta nerwowa i zastraszająca atmosfera forum nie wpływa dobrze na starania.
zuzi_c lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny