Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Dla lekarza wykres jest wazny jesli np chce wprowadzic leki po owulacji i jej nie blokowac i przy umawianiu monitoringu chyba latwiej istalic mu fazy ja mam dopiero w pazdzierniku jechac wiec troche czasu dal
Mi najbardziej zależy na potwierdzeniu owulacji, bo ostatnio miałam torbiel na lewym jajniku a testy owulacyjne zawsze negatywne. No jestem ciekawa co wyjdzie w tym cyklu. Jak owulacja będzie to odetchnę z ulgą -
Gratuluję nowym fasolkom rosnijcie zdrowo
Ja dziś tak szybko byłam na spontanicznej wizycie u gina, dziś 11dc, endometrium 10mm, pęcherzyk idealny, lada moment pęknie, najpewniej dziś więc mąż wraca z pracy o 23 i działamyMenka888, Ania95, didi123 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Gratuluję nowym fasolkom rosnijcie zdrowo
Ja dziś tak szybko byłam na spontanicznej wizycie u gina, dziś 11dc, endometrium 10mm, pęcherzyk idealny, lada moment pęknie, najpewniej dziś więc mąż wraca z pracy o 23 i działamy
No to owocnych starań życzę !!!MissKathy92 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Cześć gratuluję fasolkom
Właśnie wyszłam od giną i okazało się że owulacji miałam w sobotę czyli 4 dni wcześniej niz zazwyczaj myślałam o wskazywały na to testy owu... Dzisiaj kontynuacja przytulnek no i od jutra duphaston 2 razy dziennie przez 10 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 19:28
-
MissKathy92 wrote:Gratuluję nowym fasolkom rosnijcie zdrowo
Ja dziś tak szybko byłam na spontanicznej wizycie u gina, dziś 11dc, endometrium 10mm, pęcherzyk idealny, lada moment pęknie, najpewniej dziś więc mąż wraca z pracy o 23 i działamy
To kciuki zaciśnięteMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Prawie zawału dostałam haha poszłam z psem na szybki spacer do lasu i cholera jasna trafiłam na dziki mój pies zaczął szczekać, te się wystraszyły i jeden zaczął biec w naszym kierunku. Zobaczył mnie i się zatrzymał dosłownie metr ode mnie myślałam, że tam padnę!!! Powoli się wycofałam i zadzwoniłam szybko po męża, a te dziki jeszcze za mną szły i obserwowały nigdy więcej o takiej porze do lasu
Drobinka91, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny... o co chodzi? Przed chwila (9dpo) zrobiłam test pepino 10 i takie coś po ok 15 minutach: https://zapodaj.net/4a15d5579251f.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 20:02
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero