Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nefre_ ms wrote:Ja dzisiaj samotny Relax Zastanawiam się czy książka lepiej czy film scielam chyba 10cm włosów na nowy cykl
Ja w lipcu ścięłam nie wiem ile, ale miałam za cycki, a teraz do ramion ale tęsknię za moimi długimi włosami na szczęście szybko rosną -
nick nieaktualnyJa miałam dość długie włosy i w kwietniu jakoś poszłam obciąć, zdałam się na koleżankę fryzjerkę, zrobiła mi long-boba i tak mi się spodobała ta fryzurka, że szok. Tylko okazało się na drugi dzień, że muszę prostować bo zakręcały się końcówki na zewnątrz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 21:12
Ania95 lubi tę wiadomość
-
almond97 wrote:Ja miałam dość długie włosy i w kwietniu jakoś poszłam obciąć, zdałam się na koleżankę fryzjerkę, zrobiła mi long-boba i tak mi się spodobała ta fryzurka, że szok. Tylko okazało się na drugi dzień, że muszę prostować bo zakręcały się końcówki na zewnątrz.
Ja niestety muszę prostować po każdym myciu, bo inaczej strasznie się puszą
Też myślałam o tej fryzurce co masz, ale nie lubię mieć nierównych włosów obecnie mam wszystkie równiutkie z przedziałkiem na środku -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja niestety muszę prostować po każdym myciu, bo inaczej strasznie się puszą
Też myślałam o tej fryzurce co masz, ale nie lubię mieć nierównych włosów obecnie mam wszystkie równiutkie z przedziałkiem na środku -
almond97 wrote:Ja chciałam mieć właśnie wyrównane ale jednak zaszalałam. Wkurza mnie to trochę bo koczka ulubionego nie mogę dobrze zrobić bo te z tyłu wypadają z upięcia. Ale po za tym spoko. Ja na ogół mam lekko falowane włosy jako dziecko miałam proste. Ale przy tym obcięciu też muszę prostować tak jak pisałam już.
Tak najczęściej jest, że przy krótkich włosach trzeba spędzić więcej czasu, żeby je ułożyć mnie najbardziej dołuje, że nie mogę sobie warkocza zrobić przy długich to robiłam sobie dobierane, kłosy czy zwykłe, a teraz nic trochę za krótko mi fryzjerka obcięła włosy, ale mogłam się tego spodziewać ja jej mówię, że chcę do obojczyków, a ta mi obcina tak, że ledwo na ramionach siedzą po dwóch miesiącach mam już takie jakie chciałam, więc nie jest źle jeszcze rok i będą takie jakie miałam przed ścięciem -
Ja mam długie i proste jak kołki. Ogólnie nic z włosami nie robię, myje, rozczesuje i są jakie są. Podziwiam wszelkie fryzury bo jakoś sama nie potrafię ani dobieranych ani kłosów. Kitek ani koczków tez nie jestem zwolenniczka bo ułożenie takich prostych kołków graniczy z cudem. Na początku wyglądam jak uluzany kot a pózniej jak se strąki zaczynaja wychodzić to jakby mnie piorun pierdyknął tak wiec mam tą samą fryzurę od zawsze czyli żadną
Ania95 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Ja mam długie i proste jak kołki. Ogólnie nic z włosami nie robię, myje, rozczesuje i są jakie są. Podziwiam wszelkie fryzury bo jakoś sama nie potrafię ani dobieranych ani kłosów. Kitek ani koczków tez nie jestem zwolenniczka bo ułożenie takich prostych kołków graniczy z cudem. Na początku wyglądam jak uluzany kot a pózniej jak se strąki zaczynaja wychodzić to jakby mnie piorun pierdyknął tak wiec mam tą samą fryzurę od zawsze czyli żadną
-
Ewa89_89 wrote:Ja mam długie i proste jak kołki. Ogólnie nic z włosami nie robię, myje, rozczesuje i są jakie są. Podziwiam wszelkie fryzury bo jakoś sama nie potrafię ani dobieranych ani kłosów. Kitek ani koczków tez nie jestem zwolenniczka bo ułożenie takich prostych kołków graniczy z cudem. Na początku wyglądam jak uluzany kot a pózniej jak se strąki zaczynaja wychodzić to jakby mnie piorun pierdyknął tak wiec mam tą samą fryzurę od zawsze czyli żadną
Takie naturalne najpiekniejszeEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Ewa uwielbiam Cię za ten tekst o wódce
A co do pytania o plan, u nas jest taki: staramy się o dziecko do końca 2019 roku, jeśli nic się nie zadzieje to jedziemy do Bociana w Białymstoku i tam zależy na ile koszty nam pozwolą na później planu nie mamy, ja jestem za adopcją ale narazie nie rozmawialiśmy o tym z mężem bo bardzo wierzymy że nasza dzidzia w końcu się zdecyduje do nas zawitać
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:A skąd jesteś?
-
MissKathy92 wrote:Witam się maszerujac do pracy na szczęście dziś tylko do 13 i do domciu życzę udanego dnia kochane :*
Wzajemnie kochana :*
Miss, Ty doswiadczona jestes w mierzeniu tempki, to mi wyjasnij jak seks byl na lezaco rano, to moge po zmierzyc czy juz bedzie zaburzona?
-
Ania95 wrote:Wzajemnie kochana :*
Miss, Ty doswiadczona jestes w mierzeniu tempki, to mi wyjasnij jak seks byl na lezaco rano, to moge po zmierzyc czy juz bedzie zaburzona? -
Angelisia wrote:Tak, ja wcale nie ubolewam ze ciąży nie ma
Rozmowa juz ustalona, powiem mu jak jest i tyle. Może po prostu to co innego i dlatego te testy wychodzą pozytwynie.. skocze sobie we wtorek do gin i sie okaze, albo moze to cb.. nie wiem -
Ania95 wrote:Ok zmierzyłam godzinę wcześniej (przed seksem ) i zapisałam taką