Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Ja zawsze dodaje lub odejmuje 0.1 jeśli zmierze godzinę wczesniej/później ale jeśli sobie zrobisz adnotacje że ta tempka jest z godziny wcześniejszej to będziesz wiedziała czy jest ok ja teraz po owu w ogóle nie mierze i mniej się stresuje wyznaczyłam sobie tylko owu i potem termometr do szafki haha
No Ty już długo mierzysz ja dopiero zaczęłam w tym cyklu. Chcę mieć takie wykresy z trzech cykli i mieć z czym pójść do lekarza dlatego będę przez cały cykl mierzyć ale da się przyzwyczaić
A Ty odkładasz, żeby się nie stresować?
Edit: już przeczytałam, że nie chcesz się stresować haha
Zobaczymy jak ja się zachowam jak mi w końcu wyznaczy owulkę bo już 15 dc. Jak ma wyznaczyć, to chyba niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 08:53
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:No Ty już długo mierzysz ja dopiero zaczęłam w tym cyklu. Chcę mieć takie wykresy z trzech cykli i mieć z czym pójść do lekarza dlatego będę przez cały cykl mierzyć ale da się przyzwyczaić
A Ty odkładasz, żeby się nie stresować?
Edit: już przeczytałam, że nie chcesz się stresować haha
Zobaczymy jak ja się zachowam jak mi w końcu wyznaczy owulkę bo już 15 dc. Jak ma wyznaczyć, to chyba niedługoAnia95 lubi tę wiadomość
-
Phia wrote:Jak tam dzis??
Zyjace??
Jakie plany ??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Ja mierzylam 7 cykli i już mniej więcej znam swój organizm więc sobie mogę pozwolić na rzadsze mierzenie w ostatnim cyklu strasznie schizowalam w drugiej fazie że tempka skacze i gdy spadała to cały dzień chodziłam wkurzona itp więc teraz pomyślałam: po co mi to? I tak nie mam na to wpływu więc sobie odpuscilam ja miałam owu w nocy z 11 na 12dc, 11dc byłam u gina i powiedział że owu będzie lada moment i tak było A seks był 10dc i 12dc po południu więc nie wiem czy to wystarczy...
Wystarczy jak masz zajść w ciążę teraz, to na pewno wystarczy -
Nefre_ ms wrote:Ja właśnie skończyłam sprzątanie w kuchni po wszystkich użytkownikach i mam dosyć w sumie tylko zmywalam a placek upieczony Rosolek ugotowany jak skasowany mąż wróci z delegacji to będzie w sam raz
Przypomniałaś mi, że muszę dzisiaj zrobić placki z borówkami wczoraj mąż mnie prosił ostatnie w tym roku, bo borówki już strasznie drogie. -
Phia wrote:No wlasnie ja... Wszystko mozliwe hehe... Przeroslo mnie to troche...
Ja za to ostatnio dosyć dobrze sobie radzę jak zawsze miałam doła na początku cyklu tak teraz optymistycznie podchodzę ale Ciebie rozumiem, bo Ty już długą drogę masz za sobą zbieraj siły, masz plan, będzie tylko lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@juz miesiąc mi się spóźnia .... betę powtarzam w poniedziałek . Już się totalnie w tym wszystkich obliczeniach pogubiłam ....boje się ze może być ciaza pozamaciczna . Ginekolog przepisała mi duphaston na wywołanie miesiączki ale tej ani widu ani słychu wiec mam go brać na potrzymanie...oby wszystko było dobrze
-
chcebycprzyszlamama wrote:@juz miesiąc mi się spóźnia .... betę powtarzam w poniedziałek . Już się totalnie w tym wszystkich obliczeniach pogubiłam ....boje się ze może być ciaza pozamaciczna . Ginekolog przepisała mi duphaston na wywołanie miesiączki ale tej ani widu ani słychu wiec mam go brać na potrzymanie...oby wszystko było dobrze23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
chcebycprzyszlamama wrote:@juz miesiąc mi się spóźnia .... betę powtarzam w poniedziałek . Już się totalnie w tym wszystkich obliczeniach pogubiłam ....boje się ze może być ciaza pozamaciczna . Ginekolog przepisała mi duphaston na wywołanie miesiączki ale tej ani widu ani słychu wiec mam go brać na potrzymanie...oby wszystko było dobrze
No to faktycznie masz zagwozdkę, trzymam kckiuki, żeby było wszystko w najlepszym porządku i fasolka ładnie rosłaMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm