Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Dokłądnie, wydaje mi się, że warto ograniczać szkodlwie czynniki. Wiadomo, jednemu człowiekowi nic nie będzie, inny dostanie uczulenia - jak ze wszystkim Ale obecnie mamy tyle szkodliwych czynników dookoła, więc po co sobie dokładać i rozwijającym się fasolkom
Krótkie, zadbane paznokcie pomalowane bezbarwnym lakierem też ładne
Ale co sie dziwic... Wpadke zaliczyli i czasami mam wrazenie jakby się niczym nie przejmowała... Ludzie tez tacy sa hehe
Czasami boz w kieszeni by sie przydal xD -
nick nieaktualny
-
Didi kochana mi lekarz znajomy już dawno odradzil prywatne placówki, gdyz (i mnie tym przekonał), gdyby coś się działo z dieckiem czy Tobą to i tak musieliby nagle transportować do szpitala. Nie mają nwonatologii noworodka prywatne kliniki i oddziału chirurgii dla matki.
Ja będę miała cesarke, więc zaczęłam już rozpytywac i jednak jeżeli cesarka bo Borowska. Najlepszy sprzęt maja. (jakbym miała rodzic naturalnie to 3 raz na Kamienskiego bym poszła), ale tak Borowska jak na razie.didi123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo a ja sobie w poniedzialek machnelam zele.
A jakies 2 tyg temu pasemka robilam. W pierwszej ciąży gdy pytalam lekarza mowil ze nie ma przeciwskazan do tego w 1 trymestrze. Zapewne macie rację ze nawet jesli sie odpocznie troche to nic sie nie stanie a pazury sie zregenruja.
Bratowa ma w srode cc. Ale nas zaskoczyla bo miala rodzic sn ale niestety z przyczyn zdrowotnych nie zaryzykuja.
3majcie kciuki za 2 godz ide na wizyte:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 09:05
Malwa13, Meluśka, didi123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Trzymajcie kciuki. Wychodze za 5min. Wizyta pewnie bedzie pozniej niz planowana ale mam byc 10:15. Dzis przyjaciolka idzie ze mna. Bo K w pracy
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyCześć wszystkim siedzę w pracy i tak powoli podczytuje co się tu dzieje. Nadal czekam na @ (już 42 dc) a jak tylko dostanę to powtórnie robię badania hormonów i idę z nimi do ginekologa i endokrynologa. Do tego mojego rejestruje na badania nasienia. Nawet w wolnej chwili znalazłam we Wro androloga i endokrynologa w jednym jeśli będzie taka potrzeba. Ale to czekanie jest mega frustrujące.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 10:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Nie ma pecherzyka zoltkowego. Nke ma dziecka. Pusty pecherzyk ciazowy. Sory dziewczyny ale nie ma mnie... Mam isc na hcg i sprawdzic ile wynosi. Przyjsc z wynikiem we wtorek. Pa
:*Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny