Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa właśnie sobie postanowiłam że po tym weekendzie od poniedziałku rzucam białe pieczywo i słodycze... I sobie jak bede u lekarza to poprosze o skierowanie do poradni dietetycznej. Nawet znalazłam fajną na nfz wiec powinno sie coś ruszyć. Jak mnie lekarz przymusi to chyba dopiero sie obudze...
A ciasto wyszło pyszne tak poza tym -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ja właśnie sobie postanowiłam że po tym weekendzie od poniedziałku rzucam białe pieczywo i słodycze... I sobie jak bede u lekarza to poprosze o skierowanie do poradni dietetycznej. Nawet znalazłam fajną na nfz wiec powinno sie coś ruszyć. Jak mnie lekarz przymusi to chyba dopiero sie obudze...
A ciasto wyszło pyszne tak poza tym
Wrr... Czyli jak zawsze ze wszystkim...
Ja ci bd liczyc hehe -
Melunia mam tak samo- jak ktoś mnie przymusi do diety to ruszę i potem będzie z górki dlatego też się wybieram do dietetyka ale nie mam co liczyć na skierowanie bo niby nie jest mi potrzebny dietetyk więc pójdę prywatnie do lekarki która układa diety pod względem chorób
Miałaś fotkę wstawić ciasta -
nick nieaktualny
-
Melunia pycha musi być to Twoje ciacho
Ja na żadna dietę nie idę to możesz dla mnie tu takie smakołyki wrzucać08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyAle mnie wzielo... Dzisiaj dostalam od studia figura oferte karnetu na lipolaser... I zaczelam orzegldac ich efekty i babka po 8zabiegach miala 19cm mniej... Jakbym tyle stracila i nie musiala ogladac tej stretnej faldy skory gdzie nie moge ubrac ladnej bielizby bo mi orzykrywa i mialabym te 400zl to bym te 8 zabiegiw zrobila az sie poplakalam... To jest kompleks jak sie na sama mysl czlowiek zaczyna plakac...
-
nick nieaktualnyDziewczyny... Lekarz powiedzial zeby sie zabezpieczac. Ale my nie umiemy w gumce. Moj ma male uczulenie po chwili a ja niecierpie... Duzo ryzykujemy kochajac sie bez zabezpieczenia? Mialam lyzeczkowanie 5.10... skonczylam krwawic 3dni temu.niby lekarz powiedzial zeby sie starac po 2msc...
-
melunia91 wrote:Dziewczyny... Lekarz powiedzial zeby sie zabezpieczac. Ale my nie umiemy w gumce. Moj ma male uczulenie po chwili a ja niecierpie... Duzo ryzykujemy kochajac sie bez zabezpieczenia? Mialam lyzeczkowanie 5.10... skonczylam krwawic 3dni temu.niby lekarz powiedzial zeby sie starac po 2msc...
W najgorszym wypadku krwotokiem, powikłaniami i koniecznością usunięcia macicy.
Uważasz że warto? Wolałabym pół roku czekać bez sexu, niż narazić siebie na coś takiego. Nie mówiąc już o tym jak narażamy potencjalne dziecko które ma prawdopodobnie znacznie trudniej się prawidłowo rozwijać w obciążonym narkozą organizmie po twoich przejściach.
Ale jako dorosły człowiek to ty podejmujesz świadome.decyzje nie lekarz i nie dziewczyny z forum.
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Melunia, Isaura ma rację. Rok temu też miałam zabieg łyżeczkowania i mieliśmy kategoryczny zakaz seksu bez zabezpieczenia przez trzy miesiące. Jeśli Twój facet ma uczulenie na lateks, to zmieńcie gumki na nielateksowe. Ja też nie lubię się kochać w prezerwatywie, ale moje odczucia były mniej ważne niż moje zdrowie i zdrowie przyszłego dziecka. Pomyśl o tym. Powodzenia!Kachna27
-
Melunia właśnie na fb u Ciebie widziałam o tym lipolaserze kurczę jakbym miała tak na zbyciu kasę to bym też się skusiła
A co do seksu to lepiej będzie poczekać zanim się obejrzysz miną te trzy miesiące -
A nie leoiej po prostu dziewczyny mniej żrec i się ruszać???
Naprawdę wolicie na lenia wydać kasę niż za darmo wziąć się za siebie!!.
Byłam z dwójką dzieci sama (2,5 i 0, 5 roku) i się wzięłam za siebie. Codziennie o 20 aerobik. Codziennie!! W mieszkaniu 36 M (więc od razu pisze żebym nie usłyszała że nie mam miejsca bo mnie to śmieszy) i schudłam w 2 Msc 12 kg! Wszystko się da. Zawsze sięgam po sport jak mam tu czy tam za dużo. Nie ma wymowek, wymowki maja lenie śmierdzace. Jak chcecie się podobać sobie to po prostu ruszcie tyłki i wcale nie trzeba bóg wie jakiej diety. Ja nigdy nei byłam na takiej żebym. Słodyczy nie jadła bo mam fizia. Ale pieczywo, mięso ograniczyć, makarony, nie jeść wieczorami!!
Bo jak czytam o tych waszych pożal się Boże zabiegach na ktorych wyciągają tylko kasę od naiwnych to mi się płakać chce. Ta kasę już leoiej na karnet na siłownię przeznaczyć i heja!!
Ruszcie się zamiast narzekać wpierdzielajac chipsy przed monitorem.
Amen.
A Ty Meluśka zastanów się w ogóle co Ty piszesz i czym ryzykujesz.masz dziecko na wychowaniu!Isaura81, didi123, Kasiulka90, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:U nas szczesliwy byl dopiero 9 cykl. Ale cykle 25 dniowe. Wiec staraliśmy sie od konca grudnia do konca lipca. Jak wiele dziewczyn myslalam tak: "odstawie piguly i zajde, we wrzesniu urodze i juz". Potem jak nie szlo to sobie myslalamb "byle zajsc, porem juz pikus". A teraz jest jeszcze gorzej, wiecej stresu i obaw. I dni sie wleka w zolwim tempie.
Biore sie za obieranie orzechow do ciasta na pierniczki dlugodojrzewajace. Polezy do swiat i zrobie pyszne pierniczki
Ja nie lubie xD ale moj tak xD
Jaki masz przepisik -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:To witam 1 z przodu jak u mnie Miss, teraz nasza kolej na ciążę działajcie duuuuużo z mężem w tym cyklu
Ja dzisiaj bawię się na weselu i mimo że u mnie 8 dpo to wypiję sobie wino i nawet testu nie zrobiłam dzisiaj, a tak mnie kusiło hahaha
Miłej soboty wszystkim :*
Wybawilas się xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny