Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Za 500+ się zrobi remont hahahah
Phia lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
Witaj Staraczka91 przykro mi z powodu poronień, mam nadzieję że uda Ci się zajść w zdrową ciąże jak już wrócicie do starań tymczasem rozgosc się u nas
Melunia czekam na zdjęcie ciacha ja również uwielbiam piec ale z powodu tej rosnącej dupy rzadko to tobie
Ja mam takie myśli że wszystkie prędzej czy później zostaniemy mamami jedne po pierwszym, inne po 10 a jeszcze inne po 50 cyklu starań ale wszystkie będziemy miały te nasze skarby pod sercem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Dziś zaczynam 10cs rozrywa mnie od środka ale na szczęście fizycznie a nie psychicznie- wzięłam tabletkę to może zaraz przejdzie zbieram się do pracy a wieczorkiem na imprezę nie będę płakać
Miłego dzionka Wam kochaneAnia95, Ewa89_89, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZycze udanych cyklow Dziewczyny, zaciskam kciuki.
U mnie strach przykryl radosc mimo wszystko w trakcie starań. Po poronieniu balam sie o wszystko. I nawet teraz radosc jest ostrożna. Radosc z pozytywnego testu nie byla taka jak za pierwszym razem. Byla bardzo ostrozna, minimalna wręcz. Zazdroszczę dziewczynom, które zaszly i za pierwszym razem im sie udalo
Mi zmienila gin luteine na dupka i jakos dziwnie sie czuje. Brzuch pobolewa i kluje szyjka, ale to niby normalne. -
Paula 90 wrote:Zycze udanych cyklow Dziewczyny, zaciskam kciuki.
U mnie strach przykryl radosc mimo wszystko w trakcie starań. Po poronieniu balam sie o wszystko. I nawet teraz radosc jest ostrożna. Radosc z pozytywnego testu nie byla taka jak za pierwszym razem. Byla bardzo ostrozna, minimalna wręcz. Zazdroszczę dziewczynom, które zaszly i za pierwszym razem im sie udalo
Mi zmienila gin luteine na dupka i jakos dziwnie sie czuje. Brzuch pobolewa i kluje szyjka, ale to niby normalne.
Życzę kazdej staraczce oby cieszyla sie swoja kruszynka w niedalekim czasie. Kazda z was zasluguje na to by zostac mama. Phia a Ty masz u mnie specjalne dodatkowe względy -
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Dziś zaczynam 10cs rozrywa mnie od środka ale na szczęście fizycznie a nie psychicznie- wzięłam tabletkę to może zaraz przejdzie zbieram się do pracy a wieczorkiem na imprezę nie będę płakać
Miłego dzionka Wam kochane
To witam 1 z przodu jak u mnie Miss, teraz nasza kolej na ciążę działajcie duuuuużo z mężem w tym cyklu
Ja dzisiaj bawię się na weselu i mimo że u mnie 8 dpo to wypiję sobie wino i nawet testu nie zrobiłam dzisiaj, a tak mnie kusiło hahaha
Miłej soboty wszystkim :*Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:To witam 1 z przodu jak u mnie Miss, teraz nasza kolej na ciążę działajcie duuuuużo z mężem w tym cyklu
Ja dzisiaj bawię się na weselu i mimo że u mnie 8 dpo to wypiję sobie wino i nawet testu nie zrobiłam dzisiaj, a tak mnie kusiło hahaha
Miłej soboty wszystkim :*
My dziś spotykamy się z przyjaciółmi więc też troszkę wypije a co pewnie czytałaś u mamyginekolog artykuł o hipotetycznej Hani- w 8dpo możesz sobie na troszeczkę % pozwolić udanej zabawy życzę :* -
Jak mi się teraz uda, to też będę lipcową mamą i też użyliśmy conceive plus w tym cyklu to musi Wam się udać! Będę trzymać mocno kciuki na ten cykl
Taaak, czytałam ten artykuł, dlatego pozwalam sobie na odrobinę alkoholu
Dzięki kochana :* Tobie też udanej zabawy :*MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:To witam 1 z przodu jak u mnie Miss, teraz nasza kolej na ciążę działajcie duuuuużo z mężem w tym cyklu
Miłej soboty wszystkim :*
A mnie to kolejki juz nie chce wliczyc bo nie mam 1 z przodu:(
Wredotka jedna xD
-
Phia wrote:A mnie to kolejki juz nie chce wliczyc bo nie mam 1 z przodu:(
Wredotka jedna xD -
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Haha Phia Ty to jesteś jeszcze przed tą kolejką
Ale niech wam bd macie ode mnie foryy xD
Macie cos zdzialac a nie w kulki leciec xDWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2018, 11:13
-
Phia wrote:Haha a raczej na szarym koncu xD
Ale niech wam bd macie ode mnie foryy xD
Macie cos zdzialac a nie w kulki leciec xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Ja z corka zaszlam w 1 cs i urodzilam zdrowa wiec bylam pewna ze to dla mnie pikus i rutyna. Po tych 9 latach i akcji z hormonami na szczęście od dawna bylam ustabilizowana ale w glowie sobie czlowiek ulozyl ze znow uda sie tak szybko.. Owszem ja mogę mowic ze udalo sie szyblo bo co to jest 3cs.. Ale kazdy miesiac wytrwac potem testowac to udreka.. Te dni sie ciągnęy, cykle mam 32 dniowe. Udalo sie ale czy z happyendem okaze sie dopiero w kwietniu.
U nas szczesliwy byl dopiero 9 cykl. Ale cykle 25 dniowe. Wiec staraliśmy sie od konca grudnia do konca lipca. Jak wiele dziewczyn myslalam tak: "odstawie piguly i zajde, we wrzesniu urodze i juz". Potem jak nie szlo to sobie myslalamb "byle zajsc, porem juz pikus". A teraz jest jeszcze gorzej, wiecej stresu i obaw. I dni sie wleka w zolwim tempie.
Biore sie za obieranie orzechow do ciasta na pierniczki dlugodojrzewajace. Polezy do swiat i zrobie pyszne pierniczki