Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Zgadzam się z tym. Jak facetowi zależy, to zrobi to badanie w każdych warunkach. Ja mojemu tylko powiedziałam, że ma się zapisać na badanie nasienia. A ten jeszcze tego samego dnia zadzwonił i się umówił nawet nie pytał o warunki. Powiedział tylko, żebym z nim poszła ale tak to żadnego problemu.
W końcu my kobiety co chwilę musimy się badać, chodzić do ginekologów itd. Dla faceta to jedno badanie nie powinno być jakimś wielkim problemem
Wolę za Niego temat ogarnąć żeby nie miał żadnych wymówek, że czasu nie ma się umówić czy coś. Poza tym ja akurat lubię swojego obecnego Ginekologa, badania u Niego są niewyczuwalne- także chodzę, może to dziwnie zabrzmi, do Niego z przyjemnością, nawet jak nie ma dla mnie dobrych wieści, to i tak czuję,że jestem w dobrych rękach. -
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Dziękuję Dziewczyny! Może to ja się za bardzo Nim przejmuje.. Może też przez to, że zawsze ze mną jest w poczekalni u lekarza itd.. Także gdyby coś było nie tak to od razu mogę się przytulić Ostatnio nawet Babeczki w poczekalni się śmiały, że "ten Pan to chyba nie czeka na wizytę u lekarza", bo raczej widzę, że kobiety same przychodzą.
Obojgu jest trudno kiedy się nie udaje. U nas tez bylo slabo. Ale po to macie siebie zeby sie wspierać. To nic nadzwyczajnego - na tym polega dobry zwiazek. I tak jak mówię (teraz jestem madra a wczesniej nie sluchalam) - najlepiej jest wyluzowac, grzecznie robic badania, stosowac sie do zalecen a w międzyczasie cieszyc sie nieograniczonym seksem. Ja od 4 miesiecy ciagle mam szlaban od gina. I moge sobie tylko powspominac jak bylo fajnie
Wyluzowani rodzice to lepsze komoreczki
Oczywiscie luz niczego nie gwarantuje ale lepiej sie żyje. Ja steacilam tyle czasu na zamartwianie się i teraz tez walczę ze swoimi myślami czasem. Ale spokoj wchodzi w nawyk.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Obojgu jest trudno kiedy się nie udaje. U nas tez bylo slabo. Ale po to macie siebie zeby sie wspierać. To nic nadzwyczajnego - na tym polega dobry zwiazek. I tak jak mówię (teraz jestem madra a wczesniej nie sluchalam) - najlepiej jest wyluzowac, grzecznie robic badania, stosowac sie do zalecen a w międzyczasie cieszyc sie nieograniczonym seksem. Ja od 4 miesiecy ciagle mam szlaban od gina. I moge sobie tylko powspominac jak bylo fajnie
Oczywiscie luz niczego nie gwarantuje ale lepiej sie żyje. Ja steacilam tyle czasu na zamartwianie się i teraz tez walczę ze swoimi myślami czasem. Ale spokoj wchodzi w nawyk.
Szlaban? Kurczę to ciężko... Poza bólem podczas stosunku przy braniu clostilbegyt, to sama radość akurat ta część starań zimą wakacje - to mam nadzieję wyluzujemy! -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Obojgu jest trudno kiedy się nie udaje. U nas tez bylo slabo. Ale po to macie siebie zeby sie wspierać. To nic nadzwyczajnego - na tym polega dobry zwiazek. I tak jak mówię (teraz jestem madra a wczesniej nie sluchalam) - najlepiej jest wyluzowac, grzecznie robic badania, stosowac sie do zalecen a w międzyczasie cieszyc sie nieograniczonym seksem. Ja od 4 miesiecy ciagle mam szlaban od gina. I moge sobie tylko powspominac jak bylo fajnie
To ja obalam ta teorie haha
Ale u innych sie sprawdza xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia wrote:hahahaha jestes niesamowita Rodzina Chasików ;p
Ty twórz ta Twoja cudowna rodzinke Phików Phia, Phik i 3 małe Phiczki (na początek)
Czekamy na to z niecierpliwością
Dlatego musi byc syneczek xDWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 11:50
-
Mój już się spuszczał do kubka 6 razy wiec chyba rekordzista. Ja tam się nad nim nie użalam. Ma zrobić badanie i koniec08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Mój już się spuszczał do kubka 6 razy wiec chyba rekordzista. Ja tam się nad nim nie użalam. Ma zrobić badanie i koniec
Podziwiam! Klinika znaleziona, ale dam Mojemu jeszcze spokój i jak po kolejnym stymulowanym cyklu (tym razem do clo dochodzi pregnyl) nic nie wyjdzie to działamy, do kliniki i badania. A może nie będzie takiej potrzeby... -
Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Od tego cyklu staramy się o trzeciego Maluszka, póki co odwiedziła mnie @, więc będziemy próbować dalej
Jestem szczęśliwą Mamą 3-latka i niespełna 1,5-rocznej Córeczki
Pozdrawiam wszystkich serdecznie -
nick nieaktualnyosi wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Od tego cyklu staramy się o trzeciego Maluszka, póki co odwiedziła mnie @, więc będziemy próbować dalej
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witaj! jestem na forum również od dziś Szczęściara z Ciebie, ja póki co walczę o pierwszego Maluszka!osi lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Witaj! jestem na forum również od dziś Szczęściara z Ciebie, ja póki co walczę o pierwszego Maluszka!
To ja Ciebie też witam
Tak, wiem, że jestem szczęściarą Zdaję sobie sprawę, że jest tu całe mnóstwo Dziewczyn, które czekają na to pierwsze upragnione Dzieciątko, trzymam za Was wszystkie kciuki
Tal wracając do wspomnień, to u nas z pierwszym udało się po 3 miesiącach starań.Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyosi wrote:To ja Ciebie też witam
Tak, wiem, że jestem szczęściarą Zdaję sobie sprawę, że jest tu całe mnóstwo Dziewczyn, które czekają na to pierwsze upragnione Dzieciątko, trzymam za Was wszystkie kciuki
Tal wracając do wspomnień, to u nas z pierwszym udało się po 3 miesiącach starań.
To życzę Ci żeby i o kolejnego Maluszka poszło równie szybko!osi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyosi wrote:Cześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
To masz szczescie majac juz 2 maluszków...
Ja licze na trojaczki odrazu haha pracuje sukcesywnie nad tym ❤ -
nick nieaktualny