Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ❤️
Phia brawa dla męża! ja nadal czekam na te Wasze trojaczki ❤️
A my dzisiaj w końcu wybraliśmy imię i będzie Laura ❤️Kropeczka85, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:No popatrz, to tak jak u nas imiona wybrane, a nie ma komu ich nadac haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaga wrote:My tez juz nie raz dyskutowalśmy o imionach i tez mamy w sumie chyba wybrane, ale bardziej dla chłopaka. Bo chłopak ma byc pierwszy.
Nom ale nie tym razem, tak jak czulam - @ przyszla, ale jakos tym razem lekko to przyjęłam. Nie ten to następny cykl. Ale mąż mnie zaskoczył, jak sie dowiedzial ze znów nie wyszło to powiedzial, że idzie sie zbadac i ani sekunde go nie namawiałam.
Brawo dla Męża! my wspólnie zdecydowaliśmy, że idziemy na to badanie, jak w kolejnym cyklu stymulowanym (drugim) nic nie wyjdzie... Swoją drogą, to mam taką nadzieję!!!! Mielibyśmy pierwsze święta w trójkę !!!
A staracie się ze "wspomaganiem"?Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Cześć dziewczyny ❤️
Phia brawa dla męża! ja nadal czekam na te Wasze trojaczki ❤️
A my dzisiaj w końcu wybraliśmy imię i będzie Laura ❤️
Laura- cudne imię! Też miałam kiedyś takie wybrane, ale już Koleżanka zdążyła tak nazwać swoją córeczkę i chyba mi się odechciało... No ale cóż... była pierwsza..Marza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Laura- cudne imię! Też miałam kiedyś takie wybrane, ale już Koleżanka zdążyła tak nazwać swoją córeczkę i chyba mi się odechciało... No ale cóż... była pierwsza..
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Moja szwagierka podlapala imie dla mojego synka ale cos zrobic... Poszukamy innego
Ale wredna Małpa... Jasne, też myślę, że jak już się uda zajść w ciążę, to imię wybierzemy! Podoba mi się też Hanna, ale ostatnio mnóstwo dziewczynek tak ma na imię..