Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój plan na dzisiaj to po pracy zostawić auto u mechanika, potem wrócić zabrać inny samochód i pojechać na ostatnie zakupy na wyjazd oraz jak zdążę to jeszcze książki do biblioteki oddać a na koniec pakowanie bo jutro jedziemy do Zakopanego tylko muszę znaleźć z kim pojadę skoro moje auto jest zepsute a drugie pożyczać mamie bo jej idzie do blacharza
madzikow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Mój plan na dzisiaj to po pracy zostawić auto u mechanika, potem wrócić zabrać inny samochód i pojechać na ostatnie zakupy na wyjazd oraz jak zdążę to jeszcze książki do biblioteki oddać a na koniec pakowanie bo jutro jedziemy do Zakopanego tylko muszę znaleźć z kim pojadę skoro moje auto jest zepsute a drugie pożyczać mamie bo jej idzie do blacharza
Odpocznij i zapomnij o wiadomym temacie A raczej spróbuj! -
Cześć dziewczyny!
Applejoy szkoda, ale trzymam kciuki za następny cykl
Ewa to jakaś paranoja! Co za buraki jedne i jeszcze taki powód sobie wymyślę haha
Ania udanego wypoczynku, też bym pojechała do Zakopanego ❤️
Miłego dnia laski ❤️ -
Pogroziłam, pokrzyczałam i się nie dałam! Rozwiązanie za porozumieniem stron z dniem dzisiejszym, świadectwo poprawione, odebrane od razu. Ruszam na podbój lokalnego rynku pracy trzymajcie kciuki żeby się szybko coś znalazło
Teraz już może być tylko lepiej!
Niech żyje wolność, wolność i swoboda.
Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda!KarmeLoVe, madzikow, MissKathy92, Marza89, Kropeczka85, Paula 90, Phia lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Pogroziłam, pokrzyczałam i się nie dałam! Rozwiązanie za porozumieniem stron z dniem dzisiejszym, świadectwo poprawione, odebrane od razu. Ruszam na podbój lokalnego rynku pracy trzymajcie kciuki żeby się szybko coś znalazło
Teraz już może być tylko lepiej!
Niech żyje wolność, wolność i swoboda.
Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda!
Brawo! dobrze będzie, teraz tylko wysyłaj dużo cv! na pewno się uda i jeszcze będziesz się cieszyć, że już tam nie pracujesz. Też mam czasem ochotę złożyć wypowiedzenie w pracy, ale jakoś odwagi brak, gdy nie ma nowej pracy...Ewa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewcia super! Podejrzewam, że byłaś jedyną, która miała odwagę tak to załatwić. Może od tego czasu przestaną tak ochoczo wręczać dyscyplinarki. Jesteś wolna i czeka na Ciebie lepsza praca:)
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
No byłam pierwsza bo jedyna pracowałam tak długo i ne mogłam tak tego zostawić. Innym też zrobili takie psikusy ale jak ktoś miał świadectwo pracy za pół roku to miał to gdzieś, no ja nie mogłam sobie na to pozwolić. Zresztą najpierw było na noże. już miałam stamtąd wychodzić bo nie było moich przełożonych, była tylko kadrowa (zły człowiek, mam z nią kosę), która każdemu potraf tak zamydlić oczy, że nie raz widziałam jak innych robiła w ciula. To w końcu zadzwoniłam do szefowej i jej mówię, że ja z tą panią (kadrową) dyskutować nie będę, śliskich papierów podpisywać nie będę i nie będę brała udziału w dalszych machlojach bo ja już nie jestem tu pracownikiem i albo rozmawia z adwokatem i niech on ją uświadomi co jest zgodne z prawem a co nie albo o tym rozstrzygnie sąd. No i już poszło szybko. Później się kłócili, że mam im te hasła z głowy wszystkie wypisać (kretyni chcieli ode mnie hasło do strony z której ściąga się KRS, gdzie to są informacje jawne, nie ma tam haseł), no i inne pierdoły gdzie wszędzie mogli sobie wygenerować na maila link do zmiany hasła i to zmienić.... de-bi-le. No to powiedziałam, że poczekam na świadectwo i im te hasła dam. Czyż to nie są porąbani ludzie???08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Hej dziewczynki
Applejoy przykro mi, trzymamy kciuki za następny cykl
Ewcia brawo wywalczylaś swoje !! Dzielna dziewczyna Ale kurde co to sa za ludzie... Masakra jakas... Ale pamietaj KARMA WRACA!!
Przesyłam wiruskiEwa89_89, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Dziewczyny kładę się spać jutro rano pobudka i skończyć pakowanie potem w drogę postaram się was podczytywać ale nie wiem czy uda mi się być aktywną przez te dni
Nie podczytuj! wyluzuj, ciesz się czasem z ukochanym i działajcie tam, czy coś wyjdzie czy nie, to korzystajcie z tego wspólnego czasu odpoczynku! -
Aniu bawcie się dobrze wróć w pakiecie08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Walka od 2016 -
Ania2014 wrote:Dziewczyny kładę się spać jutro rano pobudka i skończyć pakowanie potem w drogę postaram się was podczytywać ale nie wiem czy uda mi się być aktywną przez te dniJa: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyJuż ruszyliśmy jesteśmy na autostradzie a jeśli mamy wrócić w pakiecie to może już w nim jesteśmy bo za tydzień ma być @ więc jak coś to teraz dla przyjemności
Pierwszy raz od lat jestem pasażerem aż dziwnie się czuje bo nie mam co z sobą zrobić tylko siedzę z tyłu auta już wiem jak nudzą podróże mojego Lubego jak ja prowadzęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 12:43
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Już ruszyliśmy jesteśmy na autostradzie a jeśli mamy wrócić w pakiecie to może już w nim jesteśmy bo za tydzień ma być @ więc jak coś to teraz dla przyjemności
-
Tak na marginesie to kodeks pracy nie przewiduje zwolnień dyscyplinarnych. I za stwierdzenie że pracownik "wyniósł hasła" nie mają za bardzo czego wpisać do świadectwa pracy.
Samo pojęcie zwolnienia dyscyplinarnego (dyscyplinarnie) funkcjonuje jako potoczna nazwa i jest jakimś dziwnym sposobem na zastraszanie.
W jaki sposób taka "dyscyplinarka" utrudnia poszukiwania innej pracy? Przecież niczego takiego nie wpisuje się w świadectwo. Można wpisać porzucenie miejsca pracy ale to też nie dyscyplinarka .
Suma summarum dobrze że się dogadaliście.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny