Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja tutaj Phia do Ciebie piszę - podoba mi się Twój suwak "bez słodyczy". Zrobię sobie taki sam wiec jak mnie gdzieś na forum zobaczysz, to wiedz, że mnie zainspirowałaś i czasem się nie wkurzaj, że zgapiłam
Ale nieładnie tak wpaść i nic o sobie nie powiedzieć - zaczęliśmy starania w sierpniu tego roku, więc jak by nie było jestem nową staraczką 2018.
Kiedyś w badaniach wyszła mi IO. Teraz w styczniu zamierzam badania powtórzyć. Stąd postanowienie odstawienia słodyczy. Mam wrażenie, że już od kilku lat rzucam cukier, raz udało mi się nawet na 3 miesiące! Ale to chyba tak, jak z rzucaniem palenia - ciężko idzie i łatwo wraca!
Oby teraz było inaczej...
Edit. Tylko coś mi z tym suwakiem nie wyszło helpWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 23:04
-
Patka gratulacje
Phia ja mam wrażenie że kto do 3 cykli starań nie zajdzie (do trzech razy sztuka ) to później się stara dłużej w sensie nie 4 czy 7, tylko z drugą cyfrą z przodu bo te co nie mają problemów to do 3 cykli zachodzą a reszta czeka cierpliwieKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Patka gratulacje
Phia ja mam wrażenie że kto do 3 cykli starań nie zajdzie (do trzech razy sztuka ) to później się stara dłużej w sensie nie 4 czy 7, tylko z drugą cyfrą z przodu bo te co nie mają problemów to do 3 cykli zachodzą a reszta czeka cierpliwiePhia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Hej dziewczyny
Ja tutaj Phia do Ciebie piszę - podoba mi się Twój suwak "bez słodyczy". Zrobię sobie taki sam wiec jak mnie gdzieś na forum zobaczysz, to wiedz, że mnie zainspirowałaś i czasem się nie wkurzaj, że zgapiłam
Ale nieładnie tak wpaść i nic o sobie nie powiedzieć - zaczęliśmy starania w sierpniu tego roku, więc jak by nie było jestem nową staraczką 2018.
Kiedyś w badaniach wyszła mi IO. Teraz w styczniu zamierzam badania powtórzyć. Stąd postanowienie odstawienia słodyczy. Mam wrażenie, że już od kilku lat rzucam cukier, raz udało mi się nawet na 3 miesiące! Ale to chyba tak, jak z rzucaniem palenia - ciężko idzie i łatwo wraca!
Oby teraz było inaczej...
Edit. Tylko coś mi z tym suwakiem nie wyszło help -
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Zaczynam 6 cykl, z tym ze pierwsze 4 bez szans, bo bez owulacji.. zaczęłam stymulację w 5 cyklu, w miarę szybko, wiec jest szansa na zamknięcie sie w tej jednocyfrowej! Takze chciałabym moc napisać, ze udało sie zmieścić! Co nie zmienia faktu, ze to wszystko trwa długo, bo to szukanie przyczyn, testowanie jak organizm zadziała na lekarstwa a jak zaskoczy, to jeszcze zeby ciaze utrzymać! Szczęśliwe te które z zajściem w ciaze nie maja problemów!
No wez mnie od rana nie oslabiaj hehe
Wystarczy ze maz to zrobil xD
-
Ag1988 wrote:Zaczynam 6 cykl, z tym ze pierwsze 4 bez szans, bo bez owulacji.. zaczęłam stymulację w 5 cyklu, w miarę szybko, wiec jest szansa na zamknięcie sie w tej jednocyfrowej! Takze chciałabym moc napisać, ze udało sie zmieścić! Co nie zmienia faktu, ze to wszystko trwa długo, bo to szukanie przyczyn, testowanie jak organizm zadziała na lekarstwa a jak zaskoczy, to jeszcze zeby ciaze utrzymać! Szczęśliwe te które z zajściem w ciaze nie maja problemów!
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Patka super :* ja też mam dzisiaj dziewczyny wizytę i zobaczę czy jest zarodek i serduszko, więc trzymajcie kciuki :* a ja Wam przesyłam wiruski /*×*$&&"*#*$,*#*$**$*#*&*#*#*$$$
MissKathy92, didi123, Daffi lubią tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualny
-
aktap91 wrote:Cześć Dziewczyny. Wracam, żeby się podzielić z Wami dobrą nowiną. Byłam dzisiaj na wizycie i zobaczyłam piękne bijące serce. ❤️ W sobotę zaczynam 8 tydzień. ❤️
Super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 08:25
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Kaga wrote:Niestety odnoszę to samo wrażenie patrząc po swoich znajomych. Albo od razu albo droga przez mękę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patka gratulacje
Kiedys sie wszystkie doczekamy🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5⏳ -
nick nieaktualny