Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 wrote:Właśnie się zastanawiałam co zrobić, czy ściemniać czy powiedzieć prawdę, bo od środy jestem w domu, ale stwierdziliśmy że powiemy prawdę i napisałam do mojej koordynatorki jaka jest sytuacja, że z racji tego jaką mam pracę chciałabym zostać w domu do wizyty u lekarza, a Ona pogratulowała i czeka nas rozmowa ale z tym to akurat się liczyłam, bo umowę mam do końca listopada, a i tak by mi nie przedłużyli.
Drobinka91 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Drobinka - tylko teraz odpuść sobie już gorące kąpiele itd, bo one mogą już wkrótce fasolce zaszkodzić. Oczywiście do momentu aż lekarz nie powie, że można.
Ja mam zakaz nadal...
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
drobinka moje gratulacje ale niespodzianka i to jeszcze w 100 rocznice odzyskania niepodległości samych pięknych chwil w ciąży życzę.
aktap rowniez serdecznie Ci gratuluję super ze po dluzszej przerwie zaczyna sie zapelniac fasolkami forum.
meluska gratulacje taki maly czlowieczek sie juz w Tobie tworzy:) tym umiejscowieniem to bym sie raczej za bardzo nie sugerowala.
Kochana jak będziesz przechodzić na luteine dopochwowa to mam cale 2 opakowania nie otwarte. Mi sa zbedne a mogę Ci je wysłać za koszta wysyłki. Jak cos daj znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2018, 20:45
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
A ja mam clo, chyba ma datę i jest na 5dni. Też oddam, za całkowicie free. Mi się nie przyda. Musiałabym sprawdzić ile jest.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 534 03.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870 Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018. Maleństwo mierzy 4,33 cm Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku -
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Wiem wiem, teraz moje myślenie się zmieniło o 180°, będę uważać A Ty Paula czemu masz zakaz?
Ja mam zakaz na wszystko Chyba tak na wszelki wypadek po pierwszym poronieniu.
Mam zakaz seksu, osiągania orgazmów, zakaz dźwigania powyżej 3kg, zakaz przeciążania się, zakaz ćwiczeń, zakaz denerwowania się (podnosi cukier) itd.
Mam nadzieję że w piątek na wizycie coś mi pozwoli.
Najbardziej brakuje mi seksu. Wcześniej dwa razy dziennie a teraz od początku sierpnia zero.
Trzymam kciuki za Twoją Fasolkę -
Daffi dziękuję, choć staram się naprawdę nie nakręcać
Paula, to faktycznie kiepsko ale dzielna jesteś, czego się nie robi dla dziecka I dzięki, oby wszystko było ok tam w środku
Pewnie będę robiła przez ten tydzień jeszcze ze 2 testy żeby się upewnić czy aby na pewno to prawda i czy drugą kreska ściemnieje xD
I hej wszystkim tak w ogóle :*
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyKaga wrote:Ooo Drobinka super! Szczerze gratuluję i życzę, żeby wszytko było ok.
Co taka cisza weekendowa? Wszyscy odpoczywają? Ja też byłam z mężem na wycieczce i trochę się zmeczylismy chodzeniem po Jurze, ale to mega pozytywne zmęczenie. Uwielbiam takie dni... Zwłaszcza jeżeli poniedzialek jest drugą niedzielą.
Nie dosc ze w sobote spalam w aucie jadac na urodziny. Spalam wracajac i spalam do 10... Haha ja i do 10 szok
Zmeczenie zrobilo swoje heh
Ale dopiero sie wszystko zacznieKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaga wrote:Ja w ostatnie dni też spałam ile wlezie dawno tyle nie pospałam.
A jak tam Phia? Udało Ci się umówić do endokrynologa?
Ani w sobote ani w niedziele nie dziala rejestracja ...
A dzis zajete wiec pewnie tez nie rejestrują... Kumpela mi musi numer przynoesc do pracy i tak sie zarejestruje -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny w ten piękny listopadowy poniedziałek. W dniu dzisiejszym Mój Luby mi się oświadczył zrobił cichaczem śniadanie rano pojechał po kwiaty zrobił to cichaczem a łatwo mnie obudzić rano nawet nie wiecie jak się ciesze a w środę i czwartek wizyty u lekarzy teraz musi już być lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2018, 13:15
Ag1988, KarmeLoVe, Kaga, Malwa133, Karo0705, MissKathy92, Ewa89_89, Konieczynka, didi123, madzikow, Marza89, Phia, Kropeczka85, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Cześć Dziewczyny w ten piękny listopadowy poniedziałek. W dniu dzisiejszym Mój Luby mi się oświadczył zrobił cichaczem śniadanie rano pojechał po kwiaty zrobił to cichaczem a łatwo mnie obudzić rano nawet nie wiecie jak się ciesze a w środę i czwartek wizyty u lekarzy teraz musi już być lepiej
Gratulacje!!!!!!!! Dzień oświadczyn, to jeden z piękniejszych w życiu Czyli teraz będą przygotowania do ślubu? czy raczej odkładacie? -
Ania2014 wrote:Cześć Dziewczyny w ten piękny listopadowy poniedziałek. W dniu dzisiejszym Mój Luby mi się oświadczył zrobił cichaczem śniadanie rano pojechał po kwiaty zrobił to cichaczem a łatwo mnie obudzić rano nawet nie wiecie jak się ciesze a w środę i czwartek wizyty u lekarzy teraz musi już być lepiej
Gratulacje !!!! Teraz musicie dostać ładny prezent ! Trzymam kciuki !!!* 33 l.
* 2 poronienia 10 tc, 4 ciąże biochemiczne (z byłym partnerem, on-> 100% morfologicznie wadliwych plemników)
* Biorę: Letrox 50mg, 5mg Nebilet
Aktualnie: 8.2022 jajnik lewy usunięty z powodu włókniaka, nowy partner nowe starania i nowe nadzieje…❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu serdeczne gratulacje! Dużo miłości na ten piękny czas narzeczeństwa i na całe życie!08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016