Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja zobaczę co z grudzień zrobię dzisiaj o 18 mam wizytę u ginekologa zobaczy badania moje i Lubego a potem się okaże co będzie. Jutro poważnie porozmawiam z endokrynologiem i będziemy decydować i dalszej drodze
Ag1988, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
A ja wysyłam do Was wiruski z samego rana, zarażajcie się @#$$%*€₩#%#%@*
Wizytę mam dopiero na 23.11, to jest przyszły piątek.. dłuuuuugie dni przede mną. :pKaga, Ania2014, MissKathy92, Daffi, Marza89 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:A ja zobaczę co z grudzień zrobię dzisiaj o 18 mam wizytę u ginekologa zobaczy badania moje i Lubego a potem się okaże co będzie. Jutro poważnie porozmawiam z endokrynologiem i będziemy decydować i dalszej drodze
-
To wizytujemy dzien po dniu. Ja mam wizyte 22.11
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Póki co rozmowa o andrologu skończyła się kłótnia i na tym koniec może za jakiś czas na spokojnie wrócimy do tematu
Zbada pogada a moze pomoze...
Spokojnie bez klotni wrocicie do tematu...
Powodzonka w tym
Niech uwierzy ze to nie jest straszne ... -
nick nieaktualnyAg staramy się od grudnia 2017 ale mam długie cykle więc jakieś 10 cykli dopiero ale średnio wyszły badania nasienia stąd androlog
Phia dzięki za wsparcie kłótnia wzięła się stąd że ja mówiłam na serio a on sobie żartował ale poczekam i wrócę do tematu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć oj godzinie było bardzo przyjemne po nowym roku pójdę na konsultacje do innego ginekologa już prywatnie i się zobaczy co i jak będzie dalej myślę że na tą chwilę jeszcze dzisiaj endokrynologa zaliczę i robię przerwę od lekarzy jak minie najgorszy miesiąc (grudzień) pod względem kasy zacznę od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 07:25
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Cześć oj godzinie było bardzo przyjemne po nowym roku pójdę na konsultacje do innego ginekologa już prywatnie i się zobaczy co i jak będzie dalej myślę że na tą chwilę jeszcze dzisiaj endokrynologa zaliczę i robię przerwę od lekarzy jak minie najgorszy miesiąc (grudzień) pod względem kasy zacznę od nowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 07:47
-
nick nieaktualny
-
Mam 28 lat i jestem najbardziej rozważnym człowiekiem świata, do tersz. chyba ucięło mi całą poprzednią wiadomość
Cykle 30-31dni, ciężko wykryć owulacje choć w tym miesiącu obstawiam 16-18dc (w 16 było zbliżenie ) dziś 26dc a ja już zrobiłam 3 testy i betę bo sobie wkrecilam coś. Masakra, pracuję z kobietami na codzień i zawsze się śmiałam z tych co popadają w paranoję przez starania a sama dałam się ponieść zupełnie bez przyczyny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 13:01
-
nick nieaktualnySpokojnie! Moze zaczniesz obserwować swoje ciało i spróbujesz wyczuć kiedy masz owulacje. Możesz tez stosować siemię lniane i olej z wiesiołka (do owulacji), zeby polepszyć śluz. Spokojnie, bo gdybys misiala starać sie dłużej to zwariujesz! A byłaś u lekarza na podstawowych badaniach?
-
Witaj Domi
Tak jak radzi Ag poobserwuj siebie kilka cykli, może mierzenie temperatury pomoże w wykryciu owu i przede wszystkim się nie stresuj i nie fiksuj- to tylko może zaszkodzić niestety podejdź do tego na spokojnie bo organizm to nie maszyna w której naciśniesz przycisk "ciąża" i od razu w niej będziesz życzę Ci żeby jak najszybciej się udałoAg1988 lubi tę wiadomość