Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Menka888 wrote:No właśnie, a mamaginekolog jest zdania, że kobieta w ciąży do 30 kg śmiało może dźwigać.. Hmm. Myślę, że ta szuflada tyle nie ważyła.
-
aktap91 wrote:30kg?! Przecież najzwyczajniej w świecie kobieta w ciąży tyle nie podniesie. Skąd ta liczba?
-
Czytalam jeden i w nim ona sama sie smiala ze 23kg pewnie by nie uniosla. Ogolnie ja kiedys czytalam zeby do 2kg nosic nie wiecej. W kazdym razie zrobilam to z rozpedu... Nie myslac, zapominajac ze teraz nie wszystko wolno... Heh
-
30kg to nawet ja bez ciąży bym nie dała rady podnieść A co dopiero kobieta w ciąży, która w ten sposób może narazić swoje dziecko... No chyba faktycznie ją poniosło trochę
Przeglądnęłam artykuł to chyba jednak mniej niż 30kgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 06:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny chcialam sie podzielić z Wami. 9dpo zobaczylam kolejny raz dwie kreseczki na tescie i 10dpo beta 41.17. Boje sie bardzo co bedzie dalej, ale staram sie byc dobrej mysli ❤
Applejoy, Daffi, Konieczynka, MissKathy92, ABI90, Ag1988, didi123, Karo0705, aktap91, Marza89, madzikow, Kaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:Dziewczyny chcialam sie podzielić z Wami. 9dpo zobaczylam kolejny raz dwie kreseczki na tescie i 10dpo beta 41.17. Boje sie bardzo co bedzie dalej, ale staram sie byc dobrej mysli ❤
Malwa133 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa takie niesmiałe gratulacje czekamy na rozwój sytuacji
Phia ja się narazie też nigdzie nie wybieram więc wiesz
Aniu ja mam shbg 43 i mam io więc warto sprawdzić